שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo186.gif שרשור חיובי ../images/Emo186.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם ^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- מבחן במחשבת ישראל :S שני- מתחילה ללמוד להסטוריה? שלישי- נקווה שהבן של המורה ללשון יבוא לביתספר
. בצהריים בדיקות. רביעי- לומדת להסטוריה. חמישי- מבחן בהסטוריה. אני רוצה ת"א! שישי- הגר? שבת- הגר? חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifטובטוב.

שלישי - הוא לא בא לביתספר. חמישי - כנראה ת"א.

Emergency Exit

New member
שחרו,../images/Emo23.gif

מי כפרעעעעעע של אמאאא XD בהצלחה בהתלבטויות אני אוהבת אותך יא מתלבטת!
סליחה שנעלמתי אתמול, ידידשלי השתלט על העולם ם: XD

xXx Lilo xXx

New member
אוך. שונאת תגשם. ../images/Emo29.gif

ראשון- מבחן במחשבים (כמה צפוי שאני נכשלת) || לומדת ניראה לי עד 4 || בייבי. || יומולדת לניצן
שני- בצפר || הייתי-אמורה-לנסוע-עם-ידיד-וחברה-לרמלה-לראות-חברים-אבל-לא-לא-יתנו-לי
שלישי- יום משעמם? || בצפר || יומולדת לגזען
(אבל הוא בצו ראשון עם ניצן. סאקס
)
רביעי- בצפר || אוליאוליאולי נפגשת עם חברה.
חמישי- בצפר עד ארבע || לומדת לתעבורה
שישי- מבחן בתעבורה
|| עוד מישהו חוגג יומולדת?!
שבת- בבית?! שבוע טוב לכולם

Emergency Exit

New member
עונה. ../images/Emo41.gif

ראשון- ביה''ס. בוחן בג''ג - אולי עבודה. ידיד. שני- ביה''ס. יוםמעפן. מתחילים אמנות\שיעור אחרון במוסיקה. שלישי- ביה''ס. צופים. רביעי- ביה''ס. עובדת? חמישי- ביה''ס. מורידים גשר תחתון! שישי- ביה''ס. תעודות!
שבת- חגיגות 'אין יותר מבחנים לשבועיים' . ולישוןהרבה גם. ביוש.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifטובאחי.

ראשון- לומדת שעתיים. | לומדת למבחן בתנ"ך. | אימון שני- לומדת למבחן בתנ"ך. | אימון שלישי- לומדת למבחן בתנ"ך ומנסה לא למות מזה. | אימון רביעי- מבחן בתנ"ך S: | אימון חמישי- זורמים | אימון שישי- סופשבוע זורם | מתאבדת. שבת- ישנה.

LiHiLuSh

New member
|היפר../images/Emo70.gifחופר|!

קודם כול טוב לחזור הביתה D: אחרי עזריאלי ואשדוד ב 3 ימים האחרונים ^^" ראשון-חופשXD אחרי בגרות XD-אמאמ הולכת ליקנות חוברת שירים XDלגיטרה ובלה בלה XD שני-חופשXD אחרי בגרות XD-אמ לא יודעת D: שלישי-חופשXD אחרי בגרות XD-מפגש פולין רביעי-חופשXD אחרי בגרות XD-אואו ספר+אירוע XD חמישי-חופשXD אחרי בגרות XD-אממ בית XD שישי-חופשXD אחרי בגרות XD-בית XD אולי יוצאת לסרט XD שבת-חופשXD אחרי בגרות XD-בית בית XD

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo99.gif

ראשון- היינו במוזיאון והיה חביב
, ואחרי הצהריים יש פעולה. שני- חוג, והדבר הכי טוב- אני מקבלת את פלאפוני החדש!@#$@#%^$*
. שלישי- מגמה (ומראים את הקטעים שהכנו.. אללי
). רביעי- מגמה. חמישי- רישום ופעולה. שישי- נוער שוחר מדע
(ממש ממש ממש ממש לא חיובי
) ואחרי זה חזרות... שבת- מקווה לנוח.

Johnni456

New member
זה הולך להיות שבוע מהתחת.../images/Emo5.gif../images/Emo54.gif

ראשון- מבחן בגאומטריה. שני- בצפר.
שלישי- בצפר
+ שיעור גיטרה..
רביעי- בצפר
+ חיסון טטנוס (אני מתה מפחד, אני חושבת שאני יתעלף שם כמו שכמעט התעלפתי בבדיקת דם
+ עובדת חמישי-בצפר
+ חוג ציור שישי- נוסעת לת"א
שבת- SOS [?]

xXx Lilo xXx

New member
אוי ../images/Emo4.gif. בהצלחה עם החיסון ../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

אני אשתוק, ולא אספר מה היה לי אחרי שעשיתי תחיסון ה#$%$#^% הזה
תיהיה חזקה!

RockSter

New member
@?#@?$#?@^?#$^&?&?%?#

לעזאזל!! אני הולכת לעשות מחר חיסון!! זה כואב?!?! אני מפחדת מוווווווווות!!!! אלוההים@!! *תרגיעו אותי*

RockSter

New member
אבל מי יכול להבטיח ש........

כשאני אראה את המזרק אני לא אתעלף... אני בד"כ לא כזאת כוסית, אבל איה!!! זה פאקינג מחט שתוקעים לך בגוף!!!!! רק מלחשוב על זה אני מזיעה... למחט יש אצלי קונוטציה שלילית... של הרואין!!!!
*100% זה לא כואב?! אתה חותם לי?! אם לא אני אבוא להזרי' לך הרואין לוריד ואגרום לך להיות מכור!!!!*

RockSter

New member
אבל מי יכול להבטיח ש........

כשאני אראה את המזרק אני לא אתעלף... אני בד"כ לא כזאת כוסית, אבל איה!!! זה פאקינג מחט שתוקעים לך בגוף!!!!! רק מלחשוב על זה אני מזיעה... למחט יש אצלי קונוטציה שלילית... של הרואין!!!!
*100% זה לא כואב?! אתה חותם לי?! אם לא אני אבוא להזריק לך הרואין לוריד ואגרום לך להיות מכור!!!!*

RockSter

New member
אופס...

פרסמתי פעמיים... אתם רואים מה קורה לי מרב לחץ?!

למעלה