שרשור חיובי

RockSter

New member
נמנמנמ.. עונה..

במרומי יום ראשון אני לא כל כך חושבת שיכול להיות משהו חיובי, עוד מעט, (מחר) יחלוף המשבר של יום ראשון, וביום רביעי כבר נתחיל להרגיש את סוף השבוע ממשמש ובא. **ראשון: לחתוף ורידים.. XD שעתיים תנ"ך על הבוקר! ***שני: חיסון נגד טטנוס! הצילו~!!@!@#~ שונאת מזרקים! ******שלישי: נמנמנ.. "מכבי צעיר" :) ***רביעי: תחרות אתלטיקה קלה- 1000 מטר בנות ז'-ח' wish me luck!!! אני בלחץ כבר מהיום!+ מבחן בהיסטוריה שאני מפסידה ועושה ביום ראשון! יאי! ****חמישי: טיול עם הכיתה במוזיאון ההגנה!!! יאי! לומדת למבחן בלשון.. בעעע.. ****שישי: מבחן בלשון..וואווו!! אין על יום שישי!!! מכבי צעיר+ לצאת לבלות עם חברות+ לישון מאוחר! *****שבת: איכס...לומדת למבחן בהיסטוריה בעעעע בריבוע! אבל חברות שלי בטח יתנו לי את המבחן ואולי המורה תצא מלכעעע (חחח) ותעשה אותו מבחן :)+ דכאון שלמחרת יום ראשון.......... בעעעע... *סיום חפירה*

אוקי, אני יעשה את זה ונלך להתארגן ../images/Emo3.gif../images/Emo94.gif

ראשון-היה כבר, הייתי אמורה ללכת לחברה אבל לא יצא בסוף.. שני- בצפר כמו תמיד, בערב אני הולכת לסרט, אני חייבת להתאמן למבחן בלשון
שלישי-בצפר כמו תמיד, אני בייביסיטר על אחותי אז.. בטח אני יתאמן בלשון. רביעי- " " " , המבחן :S נראלי אחרכך אני סתם יראה T.V חמישי " " ", יש לי מומולדת, חברה באה אלי, ואני צריכה ללכת לקניון עם חברה אחרת, ובערב עוד ללכת למקום קטן שנקרא בבט עם ההורים שלי, נראה איך נסתדר
שישי- בצפר כמו תמיד, לא נראלי שיהיה משהו מיוחד..

rachel malasa

New member
איחור, אבל לא משנה.

נרשום גם מה היה בזמן הזה- ראשון- בצפר. משעמם. שני- פעילות שעתיים ראשונות. באתי בלי תיק לבצפר -_-. נזרק לי כיסא על האף! זה כואב, וזה קצת מנופח [בקטנה] שלישי-אין אנגלית. המורה בטיולO.O רביעי-יו מעצבן. אסיפת הורים פרטנית בבית ספר. מעניין מה המורה תגיד עליי. חמישי-לימודים . חוזרת הבייתה. מכינה עוגה בלילה. שישי- חוזרת לפנימייה. אוכלת אחרי כמה זמן את העוגה XD. ערב שבת שבת-שבת פנימייה. אוכלת את העוגה.[בתקווה שנשאר]. חיה עם העובדה שאני מפסידה שני פרקים של הישרדות. -_- ~זהו~

xXx Lilo xXx

New member
ואייי. בטח כאב ../images/Emo201.gif../images/Emo29.gif

שימי המון קרח ותבדקי שלא שברת משהו. מי האידיוט שזרק? להרביץ לו? קבלי

rachel malasa

New member
חח תודה! ../images/Emo9.gif

אני יודעת בדיוק מי זאת שזרקה. כי הייתי עסוקה עם הפלאפון של חברה שלי. אממ. תוכלי להרביץ לה. בשמחה. רק אני רק אברר מי זו >< XD.

mor10101

New member
מזתומרת את לא יודעת? ../images/Emo12.gif

זה היה נוראנורא בולט. פשוט הרגשתי את האאוץ' הקטלני. אה, ואת מכירה עוד מישהי חוץ ממעין שלא לימדו אותה לא להרים כיסאות באוויר? XD היא אומרת שהיא התכוונה 'להניח' אותו, אבל היא לא בדיוק מצליחה להסביר איך הוא הגיע לאף שלך.
שיהיה אחלה שבוע, רייצ'.
[אמ. אה. כל השאר - אני די תקועה פה כבר כמה חודשים, סמויה משהו. לא להתייחס.
]

rachel malasa

New member
מוריה! עאעאעעאעאעא

את כאן! סמויה! ועכשיו את גלויה!
וול, עדיין וואלקם! ובק\שר לאף, מעיין עושה כל מיני דברים שאפילו איינשטיין לא היה יכול להסביר אותם
. ילדה מוזרה. קצת
אעאעאע. את פה. וואלקם!

../images/Emo109.gif מי וויק- קצת בדיליי D:

ראשון- פן || רבתי עם אמא D: || ישנתי אצל חברה שני- מחשב || מחשב || טלויזיה || מחשב XDD שלישי- סיימתי ללמוד מוקדם || הלכתי עם חברה לעשות קצוות אדומים בשיער || חברה באה אלי || גיטרה || ללמוד למבחן בתנ"ך D: רביעי- מבחן בתנ"ך חמישי- מורה פרטי || חידון מתמטיקה [ אני חייבת בגלל שאני הקבצה א' ] .. || משתחררת מוקדדם :): שישי- מקבלת תעודווות S: || נחה קצת || בערב בת"א שבת- נחה :]

למעלה