נמנמנמ.. עונה..
במרומי יום ראשון אני לא כל כך חושבת שיכול להיות משהו חיובי, עוד מעט, (מחר) יחלוף המשבר של יום ראשון, וביום רביעי כבר נתחיל להרגיש את סוף השבוע ממשמש ובא. **ראשון: לחתוף ורידים.. XD שעתיים תנ"ך על הבוקר! ***שני: חיסון נגד טטנוס! הצילו~!!@!@#~ שונאת מזרקים! ******שלישי: נמנמנ.. "מכבי צעיר"
***רביעי: תחרות אתלטיקה קלה- 1000 מטר בנות ז'-ח' wish me luck!!! אני בלחץ כבר מהיום!+ מבחן בהיסטוריה שאני מפסידה ועושה ביום ראשון! יאי! ****חמישי: טיול עם הכיתה במוזיאון ההגנה!!! יאי! לומדת למבחן בלשון.. בעעע.. ****שישי: מבחן בלשון..וואווו!! אין על יום שישי!!! מכבי צעיר+ לצאת לבלות עם חברות+ לישון מאוחר! *****שבת: איכס...לומדת למבחן בהיסטוריה בעעעע בריבוע! אבל חברות שלי בטח יתנו לי את המבחן ואולי המורה תצא מלכעעע (חחח) ותעשה אותו מבחן
+ דכאון שלמחרת יום ראשון.......... בעעעע... *סיום חפירה*
במרומי יום ראשון אני לא כל כך חושבת שיכול להיות משהו חיובי, עוד מעט, (מחר) יחלוף המשבר של יום ראשון, וביום רביעי כבר נתחיל להרגיש את סוף השבוע ממשמש ובא. **ראשון: לחתוף ורידים.. XD שעתיים תנ"ך על הבוקר! ***שני: חיסון נגד טטנוס! הצילו~!!@!@#~ שונאת מזרקים! ******שלישי: נמנמנ.. "מכבי צעיר"