שרשור חיובי

RockSter

New member
מממ..

אוקייי סורי שטעיתי במין שלך :) ואני צוחקת! אני לא כל כך רצינית, זו אחת הדרכים שלי להתמודד עם דברים מפחידים (כן כן, אני יודעת שאני צריכה טיפול פסיכולוגי חחח שוב צחקתי!), בכל אופן, היה היום את החיסון והוא היה סביר... קצת כואבת היד עכשיו אבל לא נורא! נשרוד!! בנתיים אני לומדת למבחן בהיסטוריה.. איכס.... זה הכי קשה יותר מכל החיסונים! :(

xXx Lilo xXx

New member
בהצלחה בהיסטריה.../images/Emo29.gif

הייתי בהיי יום שלם על שקבלתי 61
וזה לא מצחיק. אני גרועה בהיסטוריה XD

RockSter

New member
בעעעעעעעעעעע...

היסטוריה זה הסיוט של כל תלמיד............ בעעעע.. כל כך מצ'עמם.. כל כך ארוך........... איכס אחד גדול!

זה מה זה לא נכון.

זה תלוי במורה. שנה שעברה הייתי פריקית של היסטוריה.קיבלתי רק 100.[ובקושי למדתי לבחנים/מבחנים]וזה בגלל שהייתי לי את המורה הכי טובה בעולם.כנל לגבי תנך וכל שאר המקצועות האלו. והשנה,יש לי איזה מורה זונה מעצבנת כזאת ואני ממש לא מקבלת 100

RockSter

New member
זה דיי נכון מה שאת אומרת..

זה נכון בכל תחום בחיים... המורה יכולה ללמד חומר ממש משעמם באופן מעניין! ולהפך... וזה מה שקורה לרב... XD

xXx Lilo xXx

New member
כשאוהבים תמורה- אוהבים תמקצוע.../images/Emo29.gif

ואת לא יכולה לומר שלא. אני אהבתי את המורה שלי לתנ"ך בכיתה ט' ולא ירדו לי הציונים מתחת ל90! שנה שעברה קבלתי מורה - מכה! (היא איתי גם השנה). היא כ"כ מרדימה ומעצבנת שאי אפשר להתרכז, אפילו שאני מחליטה סוףסוף להסתכל עליה ולהקשיב העיניים שלי נעצמות. או בהיסטוריה. לא הייתי טובה כ"כ בחטיבה אבל לא היו לי ציונים נמוכים במקצוע. כאילו 75-90 ככה. והמחנכת שלי מלמדת אותי עכשיו היסטוריה. יותר מכה מתנ"ך. היא לא יודעת ללמד, היא משעממת ומעצבנת. היא ממש ממש לא מורה טובה, והינה, אני מתחילה להיות מאושרת מ60! דוגמא למשהו טוב- בחטיבה שנאתי תמורה שלי למת' והיא אותי. זה היה הדדי שבסוף היא התנקמה ושלחה אותי לשלוש יחידות ולא משנה מה ההורים שלי עשו ה85 שלי במת' לא הספיקו כי הייתי צריכה את אישור המורה. שנה שעברה לא שלא עליתי מ3 ל-4 רצו לעלות אותי ל5! וזה כי ישבתי בכול השיעורים והקשבתי, היה לי תמורה הכי מקסים שיש בעולם ב-4. הוא היה מצחיק, נחמד, מורה טוב, בקיצור. בדיוק כמו באנגלית, בחטיבה -מורה מעצבנת. בכיתה י'- הייתי על 90-100 בגלל שהייתה לי מורה מקסימה (עכשיו נדפקתי עם מורה אידיוטי כ"כ. הוא חופר על החיים שלו יותר מעל הלימודים!)(שיקח פסיכולוג בחיי) אוי. חפרתי. מצטערת XD

Johnni456

New member
אני אנסה להרגיע.. ../images/Emo201.gif../images/Emo54.gif

לא שאני חושבת שזה יעזור כי אני בעצמי לחוצה כמו טמפון
אממ... יהיה בסדר ואת תחיי וזה ומוציאים את המחט תוך 3 שניות ונראה לי שאני הולכת לתעלף

RockSter

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

איזו חמודה!!!! אז הבנתי שגם את עושה חיסון!!! אז שיהיה לך גם בהצלחה!! נוכל לספר חוויות אחת לשנייה אח"כ.. (אם נשרוד את התופת :)) בכל מקרה.. יהיה בסיידר!@!!@@##$$#%# נפתח קבוצת תמיכה!!! חחחחחחחח

Johnni456

New member
תודה גמלך../images/Emo24.gif../images/Emo54.gif

אני חושבת שאני אשרוד את זה
אמא שלי הבטיחה שאם אני עוברת את זה בשלום הם קונים לי את הדיסק של אוונסנס שאני מפנטזת עליו כבר הרבה מאוד זמן

RockSter

New member
יוהיי!!! שלום לך!!!

היום היה החיסון! ובכן, שרדתי אותו... :) (נראה לי...) עכשיו טיפטיפונת כואב לי... אבל יהיה בסיידר!!! (חוץ מהעובדה שמחרתיים יש לי מבחן בהיסטוריה ואני לא יודעת כלום.. XD)

xXx Lilo xXx

New member
עזבי תשאלה שלי שכתבתי לך אצלי XD../images/Emo29.gif

לא שמתי לב שכבר סיפרת איך היה... רואה? לא היית צריכה להיכנס לפאניקות XD

RockSter

New member
ת'נקיוQ!!@##@$@#

מקווה אני אשרוד את הצ'עמום בכדי להמשיך לשוחח אתכם ידידיי היקרים!! :)

Johnni456

New member
אעאעאע עברתי את זהDDD:../images/Emo54.gif

קצת כאב, גם עכשיו .. אבל הלך טוב ><" למרות שכשראיתי את המזרקים התחלתי לבכות שם כמו איזה מטומטמת XD

RockSter

New member
כל הכבוד!!!! *מלאת גאווה*

עכשיו... אפשר לספר חוויות אחת לשנייה! הזריקה היתה נחמדה, היה פנאן.. אבל ציפינו למדבקה או משהו בסגנון :) חחח סתם.. עדיין כואב לי! והיום יום רביעי ואת החיסון קבלנו ביום שני! אבל לא נורא~!!#@#! נשרוד!! האחות הסטלנית אומרת לי לספור עד שלוש בצרפתית.. אני כזה: "מאיפה אני יודעת?! בקושי עברית אני יודעת..XD" ושנייה אחר כך כבר הייתי בחוץ שורקת לי בעליזות ואומרת לחברות המפוחדות שלי שזה כלום :))

xXx Lilo xXx

New member
זה ממש לא כואב.../images/Emo29.gif

אני מודה, הייתי היסטרית כשראיתי את האחות באותם רגעים, אבל בתכלס, זה ממש לא כאב. אבל בטח כבר עברת את זה, איך היה?

RockSter

New member
חחחח

היה משעשע... התחלתי לדבר עם האחות.. היא שואלת אותי אם אני בריאה ואני אומרת לה שאני בריאה בנפשי ואז היא אומרת שזה מה שהכי חשוב. אח"כ היא מספרת לי שגם לאחותה, כמוני, קוראים שירי :) אני אומרת לך! היתה חסרה רק כוס קפה וזו היתה נחשבת לשיחת נשים אמיתית! חחח וכשהיא הזריקה צעקתי לחברות שלי שהיו בחוץ שאני אוהבת אותן :) התאכזבתי מדבר אחד... ציפיתי לאיזה סוכרית טופי זולה או משהו בסגנון.. חחחחחחחח סתאאאם :) יאי! הכאב עומד לעבור כמעט לגמרי!

Johnni456

New member
תודה, אני אזדקק לזה../images/Emo7.gif../images/Emo54.gif

רק מהמחשבה על זה האצבעות שלי נתפסות ואני לא יכולה להזיז אותן (זה מה שקורה שאני ממש לחוצה|מזיע)..

Emergency Exit

New member
בהצלחה.../images/Emo41.gif

לא עשו לי את החיסון הזה בכיתה ח' כי הפינקס חיסונים שלי הלך לאיבוד XDD

למעלה