אם הייתי יכולה לבחור לק אחד (!) אדום

תולי01

New member
אפשר להתחכם ?../images/Emo3.gif../images/Emo151.gif

את לא יודעת מה עשית לי עכשיו, נברתי במגירות ואני באמתתתתתת שלא יכולה להחליט........אז בחרתי תמונה אחת ויש לי עוד כמה המלצות: שימר - Isla של זויה. אחד היפים עם "קצוות מושחרים". (תמונה מצורפת) נצנצים - רובי פאמפס של צ'יינה גלייז ללא ספק אחת הקלאסיקות. קרם - אני מתה על Malaga Wine של O.P.I שהוא בורדו מהמם. ואם אני רוצה אדום קלאסי אז אני פשוט לא יכולה להזכיר את Claret 02 מסדרת ה - No Chip 10 Day של סאלי הנסן - הוא מהאדומים הכהים יחסית ובאמת קלאסי מושלם.

Ultra marine

New member
תחשבי שאת נוסעת לאי בודד ../images/Emo3.gif

נא לבחור אחד! וכמובן, איפה הסווצ'ים של כל שאר החברים מלבד האיילה המהמם! (אגב, למרות שהוא על הבהונות שלי כרגע, הייתי נותנת לו מקום שלישי)

ליאני777

New member
../images/Emo6.gif הפייבוריט האדום שלי orly- teeny bikini

פשוט אדום יפה ! התמונה מהאינטרנט

edenable

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif אחד היפים! אהובת אותו מאוד

b o t t e n

New member
מס' 9 של גרלין שכמעט ונגמר לי.

עד הפורום הזה הייתי רק על אדומים. בגללכן
התחלתי להתפרע עם כתומים וסגולים. ועכשיו אני בגלל מועדת לאישפוז על ציבעוניות יתר
אבל מכבב אצלי גם בורדו עם נצנצים {ללא מספר או שם] של חברה הודית. אין לי תמונה שלו ו/או ברשת.

lilo4

New member
איזה קטע

אני עשיתי את המסלול ההפוך. התחלתי עם צבעים סולידיים אומנם (ורודים חצי שקופים למיניהם) והאהבה הגדולה שלי כרגע היא אדומים

b o t t e n

New member
חצי שקופים אףפעם לא כיככבו אצלי.

אצלי "ניוד" זה באמת ערום לגמרי. למרות שיש מושג כזה Italian manicure שזה להיות רק עם לק שקוף וציפורניים סופר מטופחות.

נלי12

New member
הגעתי למסקנה שאני אוהבת הרבה יותר אדום

דהוי כזה, כנראה בגלל שמרגיש לי הרבה יותר צנוע אבל עדיין יפה ונשי.. אדום "אמיתי" מרגיש לי קצת צומי וזועק (עליי) ולא מתאים לי לאופי ולכן אני פחות אוהבת. דוגמאות ללקים שאני אוהבת הם אורלי monroes red ושיק 297

למעלה