אני לאחרונה מכורה ל- from a to z-urich של OPI נמרח כבר בפעם הרביעית ברציפות
מ מ ס ט י ק New member 6/2/11 #40 אני לאחרונה מכורה ל- from a to z-urich של OPI נמרח כבר בפעם הרביעית ברציפות
מ מ ס ט י ק New member 7/2/11 #43 והנה גם סווטצ' שלו עם חותמת צולם מהאייפון ולכן התמונה קצת לא תואמת למציאות, הזרת יצאה הכי תואמת למציאות.
והנה גם סווטצ' שלו עם חותמת צולם מהאייפון ולכן התמונה קצת לא תואמת למציאות, הזרת יצאה הכי תואמת למציאות.
G G r o k e New member 7/2/11 #42 לדעתי, cherry bomb של אורלי מימיי לא ראיתי אדום כל כך בוהק ומיוחד. מה גם שעל הצבע עור שלי (צהבהב וחיוור) הוא כל כך יפה! מצרפת סווטץ' מהרשת . . . קישור לבלוג עם הסווטץ'
לדעתי, cherry bomb של אורלי מימיי לא ראיתי אדום כל כך בוהק ומיוחד. מה גם שעל הצבע עור שלי (צהבהב וחיוור) הוא כל כך יפה! מצרפת סווטץ' מהרשת . . . קישור לבלוג עם הסווטץ'
נ נופ ר New member 7/2/11 #45 אני מעדיפה את הדיופ שלו של שיק יותר עדין ומחמיא השרי בומב זעקני מדי ביחס לדיופ של שיק סלחי לי איני יודעת מה המספר כרגע אבל דיברו על זה בפורום
אני מעדיפה את הדיופ שלו של שיק יותר עדין ומחמיא השרי בומב זעקני מדי ביחס לדיופ של שיק סלחי לי איני יודעת מה המספר כרגע אבל דיברו על זה בפורום
נ נופ ר New member 7/2/11 #44 ואני התחדשתי לי בלק האדום של OPI BIG APPLE RED מעניין איך הוא!!! עוד לא דגמתי