|בוקר טוב לכל הבננות לג'קו

kapit5

New member
../images/Emo187.gif|בוקר טוב לכל הבננות לג'קו

אילתי מיצטערת ,אני רואה שהיום הקדמתי אוחתך. יום מקסים.הרגע ראיתי את ג'קו אצל גיא פינס-האמת ניראה מפחיד.חמוד אבל קצת מבהיל. פורים באופק והיום אני ניסחבת לחפש תחפושות.שונאת את הדוחק והבלאגן אבל אין ברירה. עבודה בית עבודה-לא משאיר לי הרבה זמן. אוהבת ומיתגעגעת. ג'קו-כניראה מאוד עסוק בהכנות למיפגש עם הפורום.אנחנו יודעות שאתה פרפקציוניסט. ניתפשר גם על פחות מ100% העיקר שהמיפגש כבר יצא לפועל כי אנחנט נורא מיתגעגעות
תי אותך.

kapit5

New member
../images/Emo9.gifשמחה שלא שברתי את המסורת הקבוע

של הבוקר

kapit5

New member
אוף-התעוררתי על הצד הדיסלקטי

כל כך הרבה שגיעים .מקוה שתבינו

eilati27

New member
הבנו,הבנו...

איזה כיף ללכת לחפש תחפושות... אין טיול יותר מהנה מזה... אמנם לא בחנויות דחוקות וקטנטנות... אבל החוויה היא כיפית... את מתחפשת??? וקניה... סבתא שלי הייתה מציעה לשתות דבש עם בצל... דוחה אבל עוזר (מניסיון...)

kapit5

New member
בטח מיתחפשת

כל שנה יש לנו מסיבת פורים וכל פעם זה בנושא אחר. לפעמים ניראה שאני מצפה כבר לפורים יותר מהילדים.

eilati27

New member
חחח... אני מבינה אותך...

אבא שלי שאל אותי השבוע מה אני יעשה בפורים... אז אמרתי לו שאני מתחפשת עם ידיד שלי ואנחנו הולכים לתחרות... הוא צחק עליי ואמר שאת גיל 13 כבר עברתי... (עברתי קצת יותר האמת...) אבל זה הכי כיף בעולםםםם כל הפנטזיות הפרועות מתגשמות...

kapit5

New member
../images/Emo6.gif אילתי-מה 13 מה?

תגידי לאבא שלך שאני כבר עברתי את 40 ואני מתה על החג הזה.

eilati27

New member
חחח... תאמיני לי אני צריכה

להביא אותו פעם אחת לכאן ולהראות לו שיש חיים אחרי גיל 40 חחח...

קניה 1

New member
בוקר טוב?../images/Emo122.gif../images/Emo187.gif

השפעת המזדיינת הזאת לא רוצה להניח לי!!ועכשיו נוסף לכל, מרב שיעולים הלך לי הקול! אני בסדנת וויפאסנה מאונס חיחי.. יש לכן אולי המלצות מה לעשות בעניין הזה? ולסיום, בקשה קטנה לקורא ג'קו אייזנברג!: אמרת שאתה נרדם על החולות, אז אתה יכול לבוא להירדם עלי, אולי אני סוף סוף אבריא חחח...

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רעיון לא רע.... הוא גם טייל באפריקה אז יכול להיות שהוא מכיר את קניה.... בוקר טוב צוהל הרחוב לאן לאן לגן... יום טוב שיהיה לכולם והחלמה מהירה לך קניה...

קניה...

להירדם על החולות.. נחמד
גם אני בין החולות (לצערי) אז זה תקף גם אלי...

juanes

New member
מתפקדת למסדר חולים

אני מחלימה מדלקת גרון מטורפת. והבן שלי, בן שנה וחמישה חודשים, נמצא איתי בבית, כשהוא "סתם" עם שפעת.

talytal

New member
החלמה מהירה לחולות! ../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif

(כולל החולות שג'קו נרדם עליהם, וכנראה בגלל זה לא שומעים ממנו כלום...
). ו-juanes, מקווה שהבן שלך יחלים מהר, שני חולים בבית אחד...

kapit5

New member
ג'קו-../images/Emo101.gifהתרופה האולטימטיבית

לכל חולה.קניה- אם זה יקרה ניראה לי שתעדיפי להמשיך להיות חולה ושהוא אף פעם לא יתעורר.................

למעלה