|בוקר טוב לכל הבננות לג'קו

eilati27

New member
בנות זה יותר מידי...

אני כבר לא מוצאת את עצמי בשרשור פלצת הזההההההה אולי נעשה חדש? אמאאאאאאאאאאאאאא

Karina85

New member
בושי לך...

בת לפורום ג'קו לא מתמודד עם שרשורפלצת תמים...

a d i d a s 2 1

New member
או או אחושרמוטה סיוט!

פיצוי עאלק...אני עדיין חושבת מאותו יום, כשזה זה ישודר מה אני אומרת לחברים+משפחה שלי.. שמה? ובשיא היופי שבדבר אני עוד אומרת שזה התחיל מקשת ואז הקומונה..בעעעעעעע אם יש לכן תירוץ תביאו לי, כבר העלתי לעצמי איזה משהו...חשבתי לעצמי שאני אגיד שאין לי מושג במה מדובר ושהפורום שלו היה שם והכריחו אותי לומר את זה.... אה כן והייתי שיכורה אז זרמתי

חכו..קודם שזה ישודר,תראו את זה ו

ומאוד יכול להיות שבעריכה יחתחו את החלק שלכן..
אני בטוחה שיתחשבו בזה..

a d i d a s 2 1

New member
את חושבת?

כמו למשל ראיונות עמוקים מאוד ומילות תמיכה כלפי ג'קו שהכל בסדר וכולם מטומטמים? שיש המון אנשים מאחוריו? אני חושבת שלא:) חחח ואני טיפשה כזו....בהתחלה אמרתי לא רוצה להצטלם...ואחר כך רדפתי אחרי אבנר "תצלם תצלם" אז הוא... צילם, צילם...

talytal

New member
אני כמעט לגמרי בטוחה

שאחרי כל הציפייה לראות את עצמנו בסרט, לא יהיה כלום. אפילו אם מצלמים את הקהל מהבמה במהלך הופעה, זה נראה בסוף לשנייה וחצי ולא רואים אף אחד ספציפי גם אם מנסים. ולגביי ראיונות שעשו עם חלקנו אחרי ההופעה באלג'יר - לא נראה לי שזה יגיע לסרט הסופי. אם חושבים על זה, יש להם המון המון חומר מצולם לערוך לשעה - שעה וחצי מקסימום. בכל מקרה הרבה מאוד יישאר בחוץ. חבל שאנחנו לא יכולות לקבל גירסא מוארכת של הסרט. נניח 4, 5 שעות...

a d i d a s 2 1

New member
אין לי ציפיה חחח

וגרסא מוארכת? שתגיע אלינו בלבד? אם זה אין לי בעיה:) מה שיהיה, יהיה...אני אשמח לגלות שצדקת... שבת שלום לכולןןןןןןןן

Karina85

New member
גם אני אשמח לגלות שטליטל צדקה...

וטליטל, לא רציתי לשאול אתמול כי זה מבאס נורא, אבל עכשיו בטח כבר נרגעת... אז איך היה המבחן??? שבת שלום ומבורך...

talytal

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif ../images/Emo128.gif

ובקיצור - די גרוע. אבל זה היה צפוי מראש, והאמת שבסופו של דבר לפחות עניתי על הכל, אז אולי, אם ניחשתי כמה דברים נכון, יש סיכוי לציון סביר למרות הכל... תודה על ההתעניינות, מתוקיזה! והללויה, עוד שני מבחנים ואני מסיימת עם התקופת מבחנים המגעילה והארוכה הזאת!

Karina85

New member
../images/Emo3.gif לא נורא מאמוש...

העיקר שעבר... מקסימום מועד ב'! נו תסיימי כבררר

למעלה