החלמה מהירה לכל החולים והחולות...!!! וג'קו... נמאס לי כבר להציק לך ולהגיד לך שתחזור להופיע, ותפסיק לתכנן את המפגש כ"כ הרבה זמן!!! תבוא עם הגיטרה יהיה בסדר...
מה קורה? דיברנו על זה כבר.את יודעת שאי אפשר להפריע לו בהכנות למפגש, הוא לוקח את זה מאוד ברצינות ומשקיע את כל זמנו בלהכין לנו משהו מיוחד חחח... יאללה ג'קו תתעורר
איזה כיף שהגיע סוף השבוע!!!! אני מצטרפת לקריאה הנרגשת לג'קו...תן אות חיים. אה,ועוד בקשה למנהליו....אתם חייבים להוציא את הדיסק אוטוטו כדי שבבר מצווה של בני היקר אמא שלו תוכל לדרוש, שיתנגן לפחות שיר אחד של ג'קו. השירים הנוכחיים לא מתאימים לבר מצווה....נשארתי נורמאלי?נרדם על החולות?מדינה #### ?
לא נראה שסיגנון המוסיקה של ג'קו מתאים לבר מצוות... אם את מעוניינת, אני יכולה להמליץ לך על הראל סקעת שאין אמא או נערה בת 12 שלא קרועה עליו. הוא ישיר "עודני ילד" וירקיד את כולם. תחשבי על זה...
ברור שלא. מתאים לבר מצוות ...אבל אני האמא ואני לא קרועה על הראל סקעת.זה בעייתי קמעה. הכוונה כמובן למוסיקת רקע...חייב להיות שיר אחד של ג'קו ועכשיו גם ירד לי האסימון איזה שיר- אילו יכולתי.....
. אני מדלגת לנושא אחר לגמרי.
מישהי יודעת אם מישה קירקיליין מכוכב נולד הקודם הוא
סתם, תמונה יפה ובטחחח שתהיה הופעה, חשיבה חיובית!, אוטוסוגסטיה! זה יקרה בטוח... עוד דבר: מחפשת רעיון לתחפושת לשתי בנות עקשניות אך מהממות אשר לא מתפשרות על הבנאליות.... המלצות נא להעבירבמסר תודה!