|בוקר טוב לכל הבננות לג'קו

Karina85

New member
שלום לכולן,

החלמה מהירה לכל החולים והחולות...!!! וג'קו... נמאס לי כבר להציק לך ולהגיד לך שתחזור להופיע, ותפסיק לתכנן את המפגש כ"כ הרבה זמן!!! תבוא עם הגיטרה יהיה בסדר...

kapit5

New member
היי קארינוש

ג'קו שלנו בחור רציני. לוקח כל דבר בכובד ראש.גם את המיפגש עם הפורום.

eilati27

New member
קארינוש אהובה שלי!

מה קורה? דיברנו על זה כבר.את יודעת שאי אפשר להפריע לו בהכנות למפגש, הוא לוקח את זה מאוד ברצינות ומשקיע את כל זמנו בלהכין לנו משהו מיוחד חחח... יאללה ג'קו תתעורר

kapit5

New member
-)אני מקווה שהמנהלים היקרים שלו

לא הטילו וטו על הענין.
אבל אסור להיתפס לפסימיות. אני בטוחה שאוטוטו נקבל הזמנה למיפגש המיוחל

rifkin1

New member
קארינה, שימי את התמונה הזו בגודלה

הטבעי עם יש לך. תודה!!!

דורית41

New member
אהלן בנות!!

איזה כיף שהגיע סוף השבוע!!!! אני מצטרפת לקריאה הנרגשת לג'קו...תן אות חיים. אה,ועוד בקשה למנהליו....אתם חייבים להוציא את הדיסק אוטוטו כדי שבבר מצווה של בני היקר אמא שלו תוכל לדרוש, שיתנגן לפחות שיר אחד של ג'קו. השירים הנוכחיים לא מתאימים לבר מצווה....נשארתי נורמאלי?נרדם על החולות?מדינה #### ?

rifkin1

New member
דוריתוש

לא נראה שסיגנון המוסיקה של ג'קו מתאים לבר מצוות... אם את מעוניינת, אני יכולה להמליץ לך על הראל סקעת שאין אמא או נערה בת 12 שלא קרועה עליו. הוא ישיר "עודני ילד" וירקיד את כולם. תחשבי על זה...

דורית41

New member
ריף

ברור שלא. מתאים לבר מצוות ...אבל אני האמא ואני לא קרועה על הראל סקעת.זה בעייתי קמעה. הכוונה כמובן למוסיקת רקע...חייב להיות שיר אחד של ג'קו ועכשיו גם ירד לי האסימון איזה שיר- אילו יכולתי.....
. אני מדלגת לנושא אחר לגמרי.
מישהי יודעת אם מישה קירקיליין מכוכב נולד הקודם הוא
? יכול להיות שראיתי אותו בלהקה צבאית?

moon line

New member
אה.. רציתי להגיד גם את משפט

הפורום "טלפתית נשמה" כי נכנסנו באותו זמן ...חחח

moon line

New member
כפיתוש מה שלומך ,ושלום כולן?

סתם, תמונה יפה ובטחחח שתהיה הופעה, חשיבה חיובית!, אוטוסוגסטיה! זה יקרה בטוח... עוד דבר: מחפשת רעיון לתחפושת לשתי בנות עקשניות אך מהממות אשר לא מתפשרות על הבנאליות.... המלצות נא להעבירבמסר תודה!

למעלה