חחחחחחח גדול... מעניין מה הוא מתכנן לנו... לקנות שמלת ערב???
ד דורית41 New member 22/2/07 #83 יותר כדאי שנקנה ... שיניים תותבות עד שיהיה המפגש.טוב די בסוף הוא יעלב..... ג'קו תתכנן ל תכנון ארוך טווח למפגש הפורום.
יותר כדאי שנקנה ... שיניים תותבות עד שיהיה המפגש.טוב די בסוף הוא יעלב..... ג'קו תתכנן ל תכנון ארוך טווח למפגש הפורום.
K Karina85 New member 22/2/07 #85 לא נשמה אל תעלב... שלא יעלב... רק שיזיז עניינים ג'קו או מי שאחראי לדבר...
ד דורית41 New member 22/2/07 #67 היום רייטינג הרוויחו עלי ללא תמורה בעד האגרה. כמו בכמעט כל השבועות האחרונים אצתי רצתי לקנות רייטינג,אבל ממה שהספקתי לקרוא (יש כמה מדורים,כמו האופרות סבון שאני מדלגת עליהם,יש גבול.....)-אין כללללללום בענייננו.
היום רייטינג הרוויחו עלי ללא תמורה בעד האגרה. כמו בכמעט כל השבועות האחרונים אצתי רצתי לקנות רייטינג,אבל ממה שהספקתי לקרוא (יש כמה מדורים,כמו האופרות סבון שאני מדלגת עליהם,יש גבול.....)-אין כללללללום בענייננו.
ד דורית41 New member 22/2/07 #76 ליבוש...מי הלשין עלי?..... הם תכף יקבלו על הראש אם התקשרת ולא אמרו לי....
K Karina85 New member 22/2/07 #72 חחח דורית... נראה לי שאת יכולה לסמוך על זה שאם יהיה משהו על ג'קו תקבלי דיווחים מבנות הפורום...
א אפרתי 29 New member 22/2/07 #75 לא נורא, בעזרת השם עוד מעט ישודר הסרט הדוקומנטרי על ג'קו ! פיצוי הולם בהחלט !
K Karina85 New member 22/2/07 #93 ג'קו תעשה לי מפגשששששששש אוף זה כבר לא מקורי!!! ג'קו תעשה לי מה שאתה רוצה רק תעשה כבר משששהווו!!!