ה הגמד של אלונית New member 8/4/07 #74 ../images/Emo42.gif כל התמונות האלה הן מאחד הפרקים והן באות ברצף. נכון שהן יפות?*_*
ה הגמד של אלונית New member 8/4/07 #82 ../images/Emo42.gif יואה מהפרק שבו סאקורה נכנסה לספר "עליסה בארץ הפלאות"
ה הגמד של אלונית New member 8/4/07 #85 אחת אחרונה להיום../images/Emo42.gif -התקווה- שמחר יהיו לך עוד הרבה מתנות^O^ אז מה תרצי למחר? יש לי עוד הרבה מאוד קארד קאפטור סאקורה, אבל אני עייפה כבר אז תרצי למחר עוד קארד קאפטור+אנימה אחרת/רק אנימה אחרת/כל דבר אחר?
אחת אחרונה להיום../images/Emo42.gif -התקווה- שמחר יהיו לך עוד הרבה מתנות^O^ אז מה תרצי למחר? יש לי עוד הרבה מאוד קארד קאפטור סאקורה, אבל אני עייפה כבר אז תרצי למחר עוד קארד קאפטור+אנימה אחרת/רק אנימה אחרת/כל דבר אחר?
ה הגמדה של Dark Neko New member 8/4/07 #89 למרות שיש לי זמן מוגבל על המחשב ._. אמ, תמונה כזאת זה בסדר?
ה הגמדה של Dark Neko New member 8/4/07 #90 והמחשב שלי לפני הגמדענק היה נקי משונן איי ויאוי O_O אבל את רוצה שונן איי, אז תקבלי D: ולא נראה לי שמותר יאוי......
והמחשב שלי לפני הגמדענק היה נקי משונן איי ויאוי O_O אבל את רוצה שונן איי, אז תקבלי D: ולא נראה לי שמותר יאוי......
ה הגמדה של Dark Neko New member 10/4/07 #115 ממשיכים! D: לא יכלתי להמשיך אתמול , כי הייתי מרותקת למיטה כפי שניחשת, הפעם אני אשים בשבילך שונן איי ! למרות שאני לא ממש אוהבת את הז'אנר הזה, צריך לסבול
ממשיכים! D: לא יכלתי להמשיך אתמול , כי הייתי מרותקת למיטה כפי שניחשת, הפעם אני אשים בשבילך שונן איי ! למרות שאני לא ממש אוהבת את הז'אנר הזה, צריך לסבול
ה הגמדה של Dark Neko New member 10/4/07 #116 לא שמתי לב שאני חוזרת על עצמי...... אני נעשית סנילית יותר ויותר O_O