האלבום האחרון - סיבוב 5

../images/Emo187.gif האלבום האחרון - סיבוב 5

בסיבוב הקודם, יצא האלבום More. התחרות הולכת ומתחממת. האלבומים לבחירתכם: The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 A Saucerful of Secrets - June 1968 Atom Heart Mother - October 1970 Meddle - 1971 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 The Wall - November 1979 כזכור, עליכם לבחור באלבום שלדעתכם הוא הפחות טוב מבין הרשימה, ולתת את שמו בכותרת הודעתכם. עלו והצליחו

oneman2

New member
Atom Heart Mother

כמה שזה קשה... אלבום מדהים, אבל השאר פשוט עולים עליו...

Anuerysm

New member
Atom Heart Mother

כמובן שאני מלא בכבוד אל האלבום, אבל האחרים לדעתי יותר טובים

A Saucerful of Secrets

אני פשוט אוהב אותו הכי פחות ונהנה הכי פחות להאזין לו משאר האלבומים שנשארו. דרך אגב - למי שתוהה מדוע אני משתתף רק מעכשיו, זה משום שאיני מכיר את כל האלבומים, והאלבומים שנשארו אלו בדיוק האלבומים שאני מכיר, ככה זה יצא משום מה
את Atom Heart Mother שמעתי לפני יומיים, ופשוט מדובר ביצירת אומנות!

Liorking

New member
../images/Emo128.gifSaucerful of Secrets

עוד לא שמעתי אותו במלואו והאחרים פשוט מעולים שחבל להעיף.

CrazySheep1

New member
תכלס. איך אפשר להעיף בכלל את החומה?

איך אפשר בכלל לחשוב על להעיף אותה? להגיד ש A Saucerful of Secrets מתעלה על החומה זאת פשוט בדיחה. וזה מה שמשתמע ממי שבחר להוציא את החומה.

מורנא007

New member
אפשר והנימוק בהודעה

משבוע שעבר: "בחרתי ב-החומה משום שהוא אלבום רדוד יחסית לאחרים. הנושא/הקונספט (התבגרותו של נער יתום ותלאותיו) לא מקורי והוצג ע"י המי באלבום טומי וע"י ג'נסיס בכבש (עם שינוי קל למהגר מתבגר). גם באלבומים ההם הנושא לא היה מקורי אלא וריאציה כלשיא על אלבום קומי של הפריטי פייס או להקה אחרת איני זוכר את השם המדויק ומי שיודע(ת) מוזמנ(ת) לתקן אותי. וואטרס שלט בלהקה והאומנות היא בעיקר שלו. כמצופה מאלבום של מלחין בסיסט האלבום חזק וכבד יחסית. יש בו לא מעט קטעים מעניינים, אבל, בנגוד לאלבומים של בטיסטים אחרים כמו fish out of water של קריס סקוור בו ניתן דרור לקלידן מוראז להפגין את יכולתו ואת הוירטואוזיות שלו, בהחומה החברים בלהקה די מוגבלים*. קל וחומר בהשוואה לאלבומים אחרים שבהם התרומה של החברים האחרים היתה משמעותית. לסיכום: יותר מידי וואטרס, פחות מידי פינק פלויד והקונספט לא מקורי כמו באלבומים אחרים." * למעט קטע סולו הגיטרה של גילמור בקפיטן נימבו

holo

New member
ווטרס כבסיסט לא ממש משנה פה

ההשתלטות שלו הייתה על כתיבת והלחנת השירים, לא על הנגינה בבס. אבל הוא כן מנע משאר חברי הלהקה להביע את עצמם ולשתף פעולה..

holo

New member
....

"כמצופה מאלבום של מלחין בסיסט האלבום חזק וכבד יחסית." לא חושב שזה קשור לעובדה שהוא בסיסט..

מורנא007

New member
לאור העובדה שיש לא מעט בסיסטים

שהוציאו אלבומי ,Soft Rock אני משנה את המשפט: במקום "כמצופה מאלבום של מלחין בסיסט האלבום חזק וכבד יחסית." צריך להיות: "האלבום חזק וכבד יחסית". בנוסף אני מתקן טעות בשם הקטע: "Comfortably Numb" במקום: "קפיטן נימבו" דעתי נשארה כפי שהיתה: החומה צריך לצאת השבוע, ואם לא השבוע, אז בהקדם האפשרי.

למעלה