אחי יש לך דיסלקציה כתוב שם קומפורטבלי נאמב..
מ מורנא007 New member 20/12/06 #21 ב- A Saucerful of Secrets יש חופש יצירתי לכל חברי הלהקה, ללא מיגבלות וואטריסיות, והוא לטעמי טוב מהחומה.
ב- A Saucerful of Secrets יש חופש יצירתי לכל חברי הלהקה, ללא מיגבלות וואטריסיות, והוא לטעמי טוב מהחומה.
E eliavtu New member 21/12/06 #26 נו ואם תשמע ויתברר לך שזה האלבום הכי טוב שלהם?? חבל סתם לעשות בחירות כאלה.. זה אלבום ענק.
D david gilmour1990 New member 20/12/06 #15 AHM בצער רב.... ../images/Emo128.gif אלבום גדול ומצוין אבל האחרים קצת יותר טובים
A Anuerysm New member 20/12/06 #24 מה אתה רוצה ממנו זה לא שהוא אמר "האלבום הזה מושפע מדי מהביטלס", הוא בסך הכל אמר שהאלבום יותר דומה למשהו שביטלס היו מוציאים מאשר שפינק פלויד (אני מניח שפוסט בארט) היו מוציאים ואני מסכים
מה אתה רוצה ממנו זה לא שהוא אמר "האלבום הזה מושפע מדי מהביטלס", הוא בסך הכל אמר שהאלבום יותר דומה למשהו שביטלס היו מוציאים מאשר שפינק פלויד (אני מניח שפוסט בארט) היו מוציאים ואני מסכים
I itaikuskus New member 21/12/06 #27 הביטלס לא ניגנו את הסגנון הזה מה שיפה בתקופה הפסיכדלית זה שלכל להקה היה סאונד ייחודי משלה, בעיקר לפינק פלויד. אני מעיף את החומה.
הביטלס לא ניגנו את הסגנון הזה מה שיפה בתקופה הפסיכדלית זה שלכל להקה היה סאונד ייחודי משלה, בעיקר לפינק פלויד. אני מעיף את החומה.
T The Walrus New member 23/12/06 #111 הפייפר וסרג'נט פפר הוקלטו במקביל, ממש חדר ליד חדר, והלהקות הושפעו אחת מהשניי (חברי הלהקה צפו בהקלטת lovely rita של הביטלס, לדוגמה).
הפייפר וסרג'נט פפר הוקלטו במקביל, ממש חדר ליד חדר, והלהקות הושפעו אחת מהשניי (חברי הלהקה צפו בהקלטת lovely rita של הביטלס, לדוגמה).
A afon New member 20/12/06 #25 החומה רדוד, ארוך, משמים, שמרני, פלצני בצורה לא מעניינת. מלבד ניצוצות פה ושם, האלבום סובל מיתר חוסר כלום. מצידי אפשר לזרוק את האלבום הזה כמו שהוא לפח.
החומה רדוד, ארוך, משמים, שמרני, פלצני בצורה לא מעניינת. מלבד ניצוצות פה ושם, האלבום סובל מיתר חוסר כלום. מצידי אפשר לזרוק את האלבום הזה כמו שהוא לפח.