האלבום האחרון - סיבוב 5

זה היה בציניות גמורה

לא באמת התכוונתי שתמנה את רשימת החומרים שאתה לוקח...
למרות שאני דיי בטוח שזה lsd, רק lsd מסוגל להפוך קומפרטבלי נאמב תמים לקפטן נימבו...

מורנא007

New member
אני מצהיר

שבזמן כתיבת ההודעה לא הייתי תחת השפעת סמים. הטעות היתה בגלל שלא בדקתי את שם השיר ודי מיהרתי.

אני אמרתי שמשהו רע בו?

אלבום מדהים. פשוט זה סוג של בדיחה להגיד שהוא יותר טוב מהחומה, כמו שרבים כאן אמרו.

למה בדיחה?

גם לדעתי הוא עדיף על "החומה": יותר מגוון, יותר פסיכדלי, יותר רגוע. בלי הבכיות של ווטרס....

eliavtu

New member
איך אפשר להשוות בניהם בכלל ?

אלה אלבומים כ"כ כ"כ שונים אין שום קריטריון להשוואה בניהם.. <וזו אחת הסיבות שאני לא מת על התחרות הזאת> אני העפתי את החומה רק בגלל שב- sos יש יותר קסם.. <ורק בזה הוא באמת יותר "טוב" מהחומה לדעתי>

וואו, כניראה שאני ממש מנותק מהמציאו

ת.
חוץ מזה, כל האלבומים מהתקופה המתקדמת יותר הם לא פסיכדליים - כולל Dark Side Of The Moon, כך ש"יותר פסיכדלי" זה לא ממש תירוץ. והחומה מבחינה מוזיקלית מאד מגוון, יש בו אפילו אופרה! אמנם לחומה יש צד בכייני שגם אני לא ממש מחבב ומתחבר אליו, אבל הרצועות האחרות ממש מחפות על זה.

Anuerysm

New member
בכיות של ווטרס?

ממך לא ציפיתי ציף להגיד בכיות של ווטרס זה מאוד כוללני הרי יש המון שירים שגילמור שר אותם והמון שירים שווטרס לא בוכה ולא נעליים אז לקחת את ורה שזה השיר שווטרס הכי בוכה בו ואחר כך בדיון על השיר להגיד שהוא הקטע הכי טוב בחומה זה כבר מאוד מוזר

חבל שאנשים מתמקדים בדברים

הפחות הטובים ולא בדברים היותר טובים והקלאסיקות שציינתי חלק מהן מהאלבום המדהים הזה.

אתם צודקים

מה שאמרתי היה הכללה, ועוול לשירים היותר טובים באלבום. אך לו הייתי המפיקה - או העורכת - של האלבום, הייתי מדללת חלק מהקטעים, היותר חלשים שבו.

Anuerysm

New member
איזה קטעים היית מדללת באמת

כדי להפוך אותו לאלבום יותר טוב?

Jason2

New member
זה אומר לבנות את הסיפור מחדש

כל קטע באלבום חיוני לקידום העלילה והוצאת קטעים תפגע בשלמות היצירה ובסיפור.

למעלה