האלבום האחרון - סיבוב 6

כי בעצם

רציתי להעיף את אנימלס, אבל לא האמנתי שיהיו מספיק קולות לאנימלס והיה לי חשוב מאוד שאטום הארט לא יעוף - אז עליתי על הגל של פייפר.... פוליטיקה? כן.... יאמר לרעתי שאני לא מכיר את פייפר כמו את כף ידי, אבל עניין הפסיכדליה של הפלויד אף פעם לא משך אותי וסיד עליו השלום מעולם לא הדהים אותי כיוצר (אל תסקלו אותי בבקשה...רק עניין של טעם) מלבד terrapin שאני אוהב (בביצוע ההופעה של גילמור...).

אנימלס

בצער רב, על דוגז. לא אוהב את מה שהאלבום הזה הביא עימו, את הפוליטיקה, החזירה המעופפת וגילמור עצבני על הגיטרה.

CrazySheep1

New member
אנשים השתגעו!!!

מוציאים את Piper ?! זה האלבום הפסיכודלי הכי טוב ששמעתי כל חיי ואני לא חושב שאני גם אשמע אחד טוב יותר. כל אלבום שם הוא 100% אומנות. יש בו מקוריות, ייחודיות של סיד האוטנטיות...פשוט הכל ביחד שיוצר את האלבום המדהים הזה שעושה לי צמרמורות. כל מי שבחר להוציא אותו חייב לשמוע אותו שוב! בטוח יהיו כמה שיתחרטו. ולצד כל היצירות המופלאות האחרות שעוד שרדו המלחמה על הסיבוב הבא חייבת להיות של AHM ושל ASOS

Jason2

New member
בשלב הזה

יוצאים רק אלבומים טובים וצריך לקחת בחשבון שזה שמוציאים אותם לא אומר שלא אוהבים אותם ולא שמעו אותם ועדיין שומעים. פשוט אוהבים אלבומים אחרים טיפה יותר.

CrazySheep1

New member
Atom Heart Mother

בגלל שבASOS יש חצי אלבום טוב ובAHM יש אולי רבע. אולי. מצטער לכל הסוגדים לו, אבל אני מאזין לו כרגע ונרדם...

Animals

אלבום פיצוץ שהתחיל את הסוף, מקבלים פה כמויות גדושות של פולטיקה ווטרסית ועם כמה שזה יכול להיות מצויין, הטקסטים הנוקבים והחזקים על הגיטרה המחוספסת של גילמור זה לא יכול להשתוות לשיתוף הפעולה באלבומים האחרים. יו גאט טו בי קריזיי...

avki

New member
Atom Heart Mother.

האמת, מכאן זה נהיה קל מאוד בשבילי.

The Walrus

New member
Atom Heart Mother

לצערי הרב... אלבום נפלא. אני עכשיו מקשיב לSOS ולא מגיע לו לעוף, הוא יותר מדי מעניין, מסתורי וקסום. את אנימלס שווה להשאיר בשביל דוגס... מי נשאר?

The Walrus

New member
מתחרט../images/Emo70.gif

החלטתי להעיף את אנימלס במקום, לאחר שמיעה חוזרת של AHM. אז אני מצביע לאנימלס...

AHM

באמת אלבום מדהים אבל פשוט לאחרים עדיין לא מגיע לעוף פשוט כנראה עוד לא הצלחתי להתחבר אליו מספיק...

earth quake

New member
ASOS

אהלן חברה, אני חדש פה ופינק פלויד היא הלהקה הטובה ביותר בכל הזמנים לדעתי, אז חשבתי לראות מה קורה בפורום. אז כנראה שאני אשתלב בנוקאאוט הזה מהסיבוב הזה... אז... לדעתי מהרשימה הנוכחית ASOS הוא הפחות טוב.

למעלה