אנימלז לאלתר!!
הוצאתם את החומה? אתם בסדר? אני מניח שזה מתוך שנאה לווטרס ולכך שהוא השתלט על הפלויד- אבל מבחינתי זה דווקא הדיסק שהוא הכי לא פינק פלויד שיש, יותר מהדיוויז'ן בל אפילו. 3 שירים באורך 11 דקות +? זה יותר מתאים לאינפקטד משרום.. תלונות על כל העולם ואישתו במסווה של אלבום פאנק ורוק? לדעתי יש פה הרבה יותר מאשר בחומה. עד כמה שאני אוהב את דוגז ופיגז, אלו שירים שבאיזשהו שלב פשוט נמאס [בעיקר מפיגז], וזה אלבום שאתה לא יכול לשמוע ככה לכיף, זה פשוט אלבום כבד מדי, ורק לחשוב על האורך של השירים עושה לי כאב ראש. גילמור על הבס? זה ממש לא פלויד בשבילי. ועד פה זה למי שהצביע נגד החומה בסיבוב שעבר. האלבום מתחיל לשעמם אחרי קצת זמן, אלבום מאוד בכייני- אמנם הפעם זה התבכיינות שאמורה להיות קולקטיבית לעומת שני האלבומים הבאים של ווטרס (אה, סליחה, פינק פלויד) שבהם הוא ממציא סיפור מסגרת מזעזע, אבל בחומה לפחות יש מוזיקה יותר טובה, ויש ייצוג יותר טוב של גילמור מאשר פה לדעתי. ושיפס- הסיום מאוד יפה ואני אוהב את ליין הבס של גילמור שם, אבל הוא אאאארררררררוווווווךךךךךך ממממממממממדדדדדדייייייי ונמאס. הפתיחה של רייט ארוכה, השירה שם מעצבנת, חוזרת על עצמה ואת הקול של ווטרס אני בכלל לא סובל כשהוא מתבכיין [לעומת Eclipsed או CN שבו הוא מגלם רופא, כן?]. אני מקווה בשבילכם שתקלטו מה עשיתם. ציף, אני מבקש, תכניסי אופציה להחזיר אלבום, החומה צריך לחזור- אפילו בשביל The Trial ו- Comfortably Numb לבדם. [ואגב, מה עם דה טריאל בסיקור החומה?]. ושאני לא אתחיל לדבר על שירים כמו Young Lust ו- One Of My Tunes. קחו את זה כחומר למחשבה..