האלבום האחרון - סיבוב 6

eliavtu

New member
ASOS

הגיע הזמן לתת כבוד גם ל- A ואם להיות רציני.. אז זה בהחלט קשה מאוד עכשיו! אני יותר מדי אוהב את האחרים מכדי להעיף אותם

RoieL

New member
אנימלז לאלתר!!

הוצאתם את החומה? אתם בסדר? אני מניח שזה מתוך שנאה לווטרס ולכך שהוא השתלט על הפלויד- אבל מבחינתי זה דווקא הדיסק שהוא הכי לא פינק פלויד שיש, יותר מהדיוויז'ן בל אפילו. 3 שירים באורך 11 דקות +? זה יותר מתאים לאינפקטד משרום.. תלונות על כל העולם ואישתו במסווה של אלבום פאנק ורוק? לדעתי יש פה הרבה יותר מאשר בחומה. עד כמה שאני אוהב את דוגז ופיגז, אלו שירים שבאיזשהו שלב פשוט נמאס [בעיקר מפיגז], וזה אלבום שאתה לא יכול לשמוע ככה לכיף, זה פשוט אלבום כבד מדי, ורק לחשוב על האורך של השירים עושה לי כאב ראש. גילמור על הבס? זה ממש לא פלויד בשבילי. ועד פה זה למי שהצביע נגד החומה בסיבוב שעבר. האלבום מתחיל לשעמם אחרי קצת זמן, אלבום מאוד בכייני- אמנם הפעם זה התבכיינות שאמורה להיות קולקטיבית לעומת שני האלבומים הבאים של ווטרס (אה, סליחה, פינק פלויד) שבהם הוא ממציא סיפור מסגרת מזעזע, אבל בחומה לפחות יש מוזיקה יותר טובה, ויש ייצוג יותר טוב של גילמור מאשר פה לדעתי. ושיפס- הסיום מאוד יפה ואני אוהב את ליין הבס של גילמור שם, אבל הוא אאאארררררררוווווווךךךךךך ממממממממממדדדדדדייייייי ונמאס. הפתיחה של רייט ארוכה, השירה שם מעצבנת, חוזרת על עצמה ואת הקול של ווטרס אני בכלל לא סובל כשהוא מתבכיין [לעומת Eclipsed או CN שבו הוא מגלם רופא, כן?]. אני מקווה בשבילכם שתקלטו מה עשיתם. ציף, אני מבקש, תכניסי אופציה להחזיר אלבום, החומה צריך לחזור- אפילו בשביל The Trial ו- Comfortably Numb לבדם. [ואגב, מה עם דה טריאל בסיקור החומה?]. ושאני לא אתחיל לדבר על שירים כמו Young Lust ו- One Of My Tunes. קחו את זה כחומר למחשבה..

itaikuskus

New member
להחזיר אלבום?

מה זה פה, כוכב נולד? לפעמים צריך להשלים שדעת הרוב אינה בהכרח דעתך שלך. אני חי עם זה כל יום..

Artoo Detoo

New member
אולי אתם צודקים אבל...

האם Animals ו-Atom Heart Mother באמת פחות טובים מ-Piper או ASOS? אני לא חושב ככה, אבל זו דעתי..

אתם מוזמנים לשלוח SMS לטובת האלבום

שאתם מעוניינים להחזיר. האלבום הזוכה יזכה להישמע בגלג"צ ובערוץ 24 עד שתצא לכם הנשמה. ***שליחת ההודעה הינה כלולה בעלות סימלית של הודעת sms לאוסטרליה בעלות חד פעמית של 400 שקלים חדשים****

כן

הראל סקעת ישיר "one of my turns" בזמן שהוא מפוצץ את נינט טייב במכות. אך, זה היה יכול להיות מושי מושלם!!!11111

The Walrus

New member
אם יהיה "גלגל הצלה"

אני יוציא את החומה רק בשביל הפרנציפ, כי זה רעיון כל כך גרוע להחזיר אלבום מהמתים. רועי היקר, אתה חייב להבין שלאנשים אחרים יש דעה שונה משלך! אני מעדיף את אנימלס ה"נמאס" בהרבה מאשר החומה. וכן, אנימלס זה אלבום פינק פלוידי מאוד, יש בו קטעי גיטרה מעולים של גילמור (אי פעם שמעת את דוגס? אחרי שיר גילמורי כזה אתה יכול להגיד שאין מספיק ייצוג לגילמור?). אני לא שונא את גילמור, אבל מה לעשות, לפעמים החומה פשוט משעממת. ודי כבר לשלוף את comfortably numb כל פעם - שיר מדהים, אם זה היה תחרות שירים הייתי נשאר איתו כמעט עד הסוף, אבל זה תחרות אלבומים, ושיר אחד לא יכול להחזיק אלבום, בעיקר לא אלבום כפול. 70% מהשירים האחרים בחומה משעממים. young lust זה סתם שיר. יש המון סתם שירים בחומה, שאם הם לא היו חלק מקונספט כנראה שלא הייתי אוהב. גם the trial לא היסטרי. מילא היית אומר nobody home המדהים או משהו... אנימלס אולי כבד מדי בשבילך, אבל לא בשבילי. גילמור על הבס - זה דווקא שיפור, כי אין מה לעשות, גילמור בסיסט הרבה יותר טוב מווטרס, וסוף סוף יש לנו באס ליינים טובים. וזה לא שהם החליפו תפקידים - גילמור עדיין עושה את הגיטרות המובילות, ווטרס פשוט עושה ליווי (שזה לרוב רק לפרוט על Em כל הזמן). זוהי דעתך, אבל היא לא הדעה של הפורום. תבין את זה.

FunkyMonk

New member
היי

גילמור בסיסט הרבה יותר טוב מווטרס? החל משנת 73' ווטרס התרכז הרבה יותר בכתיבת הליריקה מאשר את הבס, ולכן איבד מהטאץ' שלו.. אבל קח כמה דוגמאות: Let There Be More Light One of These Days Money Chapter 24 The Gnome Intersteller Overdrive Binding My Time ואלו רק קמצוץ שעולה לי כרגע לראש, שבכולם יש ליינים מדהימים. לאחר מכן ווטרס פחות השקיע בכתיבת הליינים שלו, ויותר ניסה לצאת ידי חובה מהעניין. יותר עניינה אותו הליריקה כנראה.

RoieL

New member
הנה תובנה בשבילך [וציף כנסי גם]

1. אין מספיק ייצוג לגילמור? אני כתבתי את זה? דוגז שיר גדול כמו שכתבתי, וגם פיגז. 2. יונג לאסט זה סתם שיר? ושורה אח"כ אתה כותב שזה עניין של דעה? 3. אני גם מעדיף את גילמור על הבס ועבודת הבס ברימייק של מאני למשל יותר טובה לדעתי מהמקור למרות שאני שונא את הגרסא. אם תקרא שוב את ההודעה ניסיתי להסביר לאנשים שההתעסקות ביותר פינק פלויד או פחות זה לא מעניין, תתעסקו מוזיקה נטו. מה שכתבתי בהמשך הייתה דעה אישית. החלטתי לשנתו את הבחירה שלי לסוספול כי שמעתי היום את שני האלבומים שוב והחלטתי שמבחינתי אנימלס יכול להשאר עוד קצת [עד שבוע הבא]. וגם ווטרס הוא אחלה בסיסט, תפתח שירים כמו וואן אוף דיס דייז, לא ט'ר בי מור לייט או פאט אולד סאן. ואפילו שירים כמו דה גנום.

The Walrus

New member
בסדר

1 - "ויש ייצוג יותר טוב של גילמור מאשר פה לדעתי". במחשבה שנייה לא כתבת שאין מספיק, כתבת שפשוט בחומה יש יותר טוב. 2. טעות. *לדעתי* יונג לאסט זה סתם שיר. 3. ווטרס לדעתי הוא אחלה בסיסט. אבל גילמור הוא גאון בגיטרה, וזה גם עובר לבאס (לא באותה רמה, אבל בכל זאת). בכל זאת אני חושב שאם תקרא את ההודעה הראשונה שלך, אתה מחשיב את דעתך לכמעט עובדה. "אני מקווה בשבילכם שתקלטו מה עשיתם"... בסופו של דבר זה עניין של דעה. אני מכיר את החומה הרבה זמן, בהתחלה התאהבתי בו אבל בסוף הבנתי שהוא קצת פתטי ומתבכיין, שהוא יותר מדי ווטרס (יש המון קטעים שבהם גילמור, לדוגמה, כלל לא מתערב (nobody home, vera, goodbye cruel world), וגם בשירים האחרים הוא פחות דומיננטי (נניח בthe trial הוא נכנס עם ריף קבוע ולא משהו לקראת הסוף). הסולואים שלו ברובם קצרים ופחות מעניינים (אמרתי ברובם, היוצא מן הכלל הוא CN). ובסופו של דבר... אנימלס לוקח אותו.

אגב... ../images/Emo13.gif

לא צריך ממש לכתוב "ציף כנסי", כי אני ממילא קוראת את כל ההודעות.

אוקיי, Animals

הוא לדעתי החלש מבין רשימת האלבומים למעלה. מבחינה מוסיקלית הוא סולידי, גם אם הוא פחות צבעוני או נסיוני מהאלבומים האחרים. מבחינת המילים, הוא חלש בהרבה מהאחרים. זהו בסה"כ מניפסט חברתי של ווטרס, שאני לא בטוחה שאפילו הוא עצמו מסכים אתו היום.

ברור ששיר אחד יכול להחזיק אלבום

עובדה ש-Meddle נשאר ברובו רק בגלל ECHOES. ו-ECHOES הוא לא טוב יותר מ-Comfortably Numb. (מבחינה מוזיקלית)

The Walrus

New member
זה עניין של דעה

ואולי זה בגלל שechoes זה פשוט חצי אלבום... בעוד cn הוא רק לבנה אחת בחומה של 26 לבנים.

השירים הלא טובים באלבום

אמורים להוריד מערכם של השירים הבינוניים באלבום? מדוע זה אמור לעניין אותי כמה חלקים מהאלבום אני אוהב באחוזים? מעניין אותי כמה יצירות אני אוהב באלבום, מצידי שיהיו באלבום 1000 רצועות.

למעלה