היום ב-
אנשים

danduuu

New member
Carmen Gray-Color Blind../images/Emo99.gif

I Don't Want To Be Alone I know it hurts like helllllllllllllllll

danduuu

New member
Carmen Gray-Lost In My Mind Again

התמכרתי ברמות לא נורמליות I hate you,love you I need you, deceive you I want you, push you away I'm lost in my mind again

falling יותר טוב, גם blind evil

בכלל, קשה לי למצוא בדיסק הזה שיר אחד לא טוב, kingdom at war זה אחד משירי הפאוור הטובים ששמעתי השנה, בכלל, אין, דיסק מעולה, להקה ענקית, כל דיסק שלה - זהב

danduuu

New member
אה הא כל השירים מעולים

פשוט אליו ממש נדבקתי חח [מיי נאמבר וואן] הדיסק שממש אהבתי זה Evilized בייחוד בגלל פוראברמור ודה אנד

איך את יכולה לבחור בכלל?

בואי נגיד את זה ככה, דראגונסלייר - הכי הרבה להיטים אצלהם. אווילייזד - הכי הרבה בלדות אצלהם. בוק אוף האבי מטאל - הכי כבד שלהם. יונייטד - הכי מעורבב שלהם. מה הכי טוב? לא יודע, קשה להחליט, העובדה שעוד לא נתקלתי בשיר שלהם שאני באמת לא אוהב, אין, זו פשוט להקה מדהימה, לא סתם היא אחת הלהקות האהובות עלי בעולם, וב10 הלהקות האהובות עלי בכל הזמנים^^

danduuu

New member
כנראה אני יותר אוהבת בלדות ../images/Emo3.gif

אבל כן כולם טובים אני ממש אהבתי את כל האלבומים.. אבל אליו הכי התחברתי :)

איך את אומרת דבר כזה?

אווילייזד, די אנד, פוראוורמור, פיר דה נייט!!! ברייק דה צ'יינס, אינויזיבל!!!! פייט יו טיל די אנד! צ'ילדרן אוף דה נייט:!!%#*#^)!# ליב א ליי! ביי מיי סייד! באד דרימז?!?! אה, רגע, זה כל הדיסק XD, משמע בכולם הוא שר משהו בנזונה, שקט. אבל מבחינת שירה, את צודקת לגבי בוק אוף האבי מטאל..

Avenged Sevenfold-Blinded In Chains

פאק, איזה הרמוניות
טהנהנהנהנה, טהנהנהנהנה, טהנהנהנהנה, טינהנינהנה טהנהנהנה טהנהנהנה. מומלץ בחום, בכלל, אחלה דיסק

למעלה