לא נכון! הם ניצחו!חעחע
T The legendary DuDe New member 24/11/06 #63 אבל ביום ראשון נפתח להם ת'תחת ואני לא אהיה פה לראות את זה
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/11/06 #64 לא ולא../images/Emo3.gif זה יהיה ההיפך..וטוב לך שלא תראה את זה כי זה הולך להיות הפסד צורם
D danduuu New member 24/11/06 #67 ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif המחצית השנייה אבל הייתה משעממת ברמות חח כבר לא היה לי כוח לראות
../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif המחצית השנייה אבל הייתה משעממת ברמות חח כבר לא היה לי כוח לראות
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/11/06 #68 באמת הייתה משעממת>< אבל למי אכפת,ניצחנו וזה מה שחשוב וואי כמה צעקנו אתמול כשראינו ת'משחק..מסכנים השכנים><
באמת הייתה משעממת>< אבל למי אכפת,ניצחנו וזה מה שחשוב וואי כמה צעקנו אתמול כשראינו ת'משחק..מסכנים השכנים><
T The legendary DuDe New member 24/11/06 #69 למה היא הייתה משעממת וחיפה הומואים? כי הם משחקים אחורה!!!! ענק!!!!!!! ונכון קיצר, לא לזיין בשכל
T The legendary DuDe New member 24/11/06 #71 ../images/Emo123.gif רק הומואים משחקים אחורה (וגם הומואים במציאות........ לא חשוב) מבקיעים גול ובורחים להגנה, סעמעמק.
../images/Emo123.gif רק הומואים משחקים אחורה (וגם הומואים במציאות........ לא חשוב) מבקיעים גול ובורחים להגנה, סעמעמק.
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/11/06 #72 ../images/Emo11.gif הם לא הומואים! והם לא ברחו להגנה..טוב,רק במחצית השנייה>< אגב,איך אתה יודע שהומואים משחקים אחורה במציאות?
../images/Emo11.gif הם לא הומואים! והם לא ברחו להגנה..טוב,רק במחצית השנייה>< אגב,איך אתה יודע שהומואים משחקים אחורה במציאות?
D danduuu New member 24/11/06 #73 נו על הומואים זה ברור לא? ../images/Emo3.gif לא שיש לי בעיה איתם להפך אבל הוא התכוון ל*אהמ* מאחורה חחח איזה פורום סוטה או שזאת רק אני הסוטה כאן?
נו על הומואים זה ברור לא? ../images/Emo3.gif לא שיש לי בעיה איתם להפך אבל הוא התכוון ל*אהמ* מאחורה חחח איזה פורום סוטה או שזאת רק אני הסוטה כאן?
B BrowN EyeD GirL1 New member 24/11/06 #74 חחחח חשבתי כך,אבל לא הייתי בטוחה..חחחח אם את נחשבת לסוטה אז כנראה שגם אני..XD למרות שאני לא קוראת לזה סוטה,אני פשוט אומרת שזה ראש כחול גם לי אין בעיה עם הומואים..בכלל לא..להיפך..אני אפילו מכירה אחד..
חחחח חשבתי כך,אבל לא הייתי בטוחה..חחחח אם את נחשבת לסוטה אז כנראה שגם אני..XD למרות שאני לא קוראת לזה סוטה,אני פשוט אומרת שזה ראש כחול גם לי אין בעיה עם הומואים..בכלל לא..להיפך..אני אפילו מכירה אחד..