"הילד הזה הוא אני"

crazy cottage

New member
חברה מגעילה היתה לו../images/Emo163.gif

הסיפור שלו מזכיר לי סיפור של עוד זמר אחד >< שהיה לו בדיוק אותו דבר

crazy cottage

New member
חחחחחחחחחח נזכרתי מי זה../images/Emo163.gif

אביב גפן
קראתי את הספר שלו ויש לו סיפור חיים כמעט כמו של ג'רארד..

kati666

New member
אביב גפן גם אוהב את סבתא שלו

וקשור אלייה,והקדיש לה אלבום,וכתב עלייה שיר-(עצוב). נו,כולם אוהבים את סבתא. הו קרן תודה. (קרחת?מה?לא!רציני?עהאא)

GUILTY

New member
היא לא זרקה אותו בטיול משותף

היא זרקה אותו כי היא יצא לחופשה ביון והיא רצתה "להנות" שם..... הוא סיפר שאחרי שהיא זרקה אותו הוא בכה כמה ימים והיה ממש שיכור

Love Bem

New member
רואים לזה אני מתכוונת!

כיאלו לא רק את טוב נו.. עם הוא לא היה מפורסם והוא לא היה מרזה אז לא ממש היה אכפת! זהווו!! אז אתם כן אוהבים אותו במיוחד בגלל שהוא חתיך!!? ואני והוא (יותר הוא)שונאים את זה!!!!!!!!

:(

הי, נו, אין קשר. תראי, שמעתי שירים שלהם, התאהבתי, הורדתי, ושיט, ראיתי תמונות, התאהבתי מחדש. יש אנשים ממש יפים שאני לא משתינה לכוון כי אנלאוהבת תמוזיקה... ויש אנשים מכוערים שאני כן אוהבת תמוזיקה. ואם אני גם אוהבת תמוזיקה והם גם נראים טוב, מה רע?! זהו. אין לי יותר מה להגיד. אז את יכולה לצאת בהצהרות שהוא מכוער ולא להגיד כלום על תמונות, אבל אני לא ככה
כי הוא מדהים

Love Bem

New member
אני לצערי אוהבת אנשים מכוערים..

סיסטם אוף דון גררר(LOL) קורן דה א אופיסטנג (לא יודעת לכתוב בעברית!) ועוד הרבה מכוערים מכוערים זה גודד(מזדהה!)

Love Bem

New member
את אמרת!

לא סתם את לא שטחית אז בטוח לפי איך שאת מדברת! אבל מטומתמת?[לא סתם אל תץתעצבני אני צינית!] ואני לא אוהבת לריב=]]

EnchantedS

New member
זהו, סיסטם אוף א דאון מכוערים, אבל

השירים שלהם שאני מכירה יפים:) חח כל השניים...

may90

New member
שמעי לבנאדם יש גם אופי

אז באמת איך אפשר לזרוק אותו?...

קרניjack

New member
תראו אנחנו ל-א מכירות אותו

הרבה מעריצים שפגשו אותו אמרו שהוא נחמד, והוא גם נראה בן אדם אינטילגנטי ואמיתי וכנה בראיונות שנעשו איתו, אבל לכל אחד יש חסרונות ואולי הם לא היו מתאימים. ואולי הוא התנהג איתה מגעיל, והיא בחזרה. ואולי הוא בן אדם שלא כל אחד היה רוצה להיות חבר שלו (כמו שלא כל אחד בעולם הוא חבר שלכם). וזהו....... אי אפשר להגיד ממש מגעילה, למרות שאיך שזה נשמע היא כן

marimarina

New member
ואי. קרן.

אני סוגדת לתגובות שלך. אתן לא יודעות איך הוא בחיים ומה היה שם. אולי היא לא נימשכה אליו אולי היא לא אהבה את האופי שלו? ג'י.

למעלה