"הילד הזה הוא אני"

l u d

New member
פאק מרלין מנסון!

ג'ר שולט! אני בטוחה שאני אמצא אצלו את אוריגון אם אני אתנחל אצלו פעם.. אהה ערב בבית משפחת וואי, אני וג'ר עם הקומיקס מתחרמנים על וולורין ושורפים כל תמונה של ג'ין.. האנש נסגד גאד דמט

MyMystery

New member
איזה ******!!!!!!!!!!!! ארררררררררר

קרחת?! ג'רארד?! איזה כלבה מגעילה!! אררר זה משגע לי את השכל היא בכוונה עשתה לו את זה.. יאא וזה עם השודד לא ידעתי =0

מה?!

היא שיכנעה אותו לעשות קרחת (פיכסה) ועוד אח"כ זרקה אותו?! איזה זונה דפוקה! |נרגעת| אהה ותודה על המידע
. זה רק מזכיר לי כמה אני אוהבת את ג'ר

EnchantedS

New member
אני מתה על הביוגרפיה שלו חחח

אפילו שאני בטוחה שהוא לא חשב ככה אז חח

kati666

New member
טוב...

אלה דברים בסיסים... אמ,נולד ב9/5/77 (יומיים אחריי אמא שלי.) כלומר בן 28. השם האמצעי שלו זה ארתור. הגובה שלו 1.74 בערך.(יותר גבוה ממני בטיפה). אין לו פירסים או קעקועים לפי מה שזכור לי. חולה על קומיקס וזה..גם מצייר.(נו,מי לא ידע) צבעים אהובים,שחור ואדום.

קרניjack

New member
כן גם...הוא פוחד ממחטים

ובגלל זה אין לו שום פירסינג, הוא היה אומר שאם היה לו קעקוע הוא היה רוצה אלמנה שחורה על הגב

kati666

New member
הוא כזה מגניבול.

XDD. אלמנה,פעם עשיתי חינה ברגל.למרות שזה יצא כמו כתם שחור ענק.

kati666

New member
קרן,

מה לגביי היחסים שלו עם ההורים,עם מייקי.? ויש לך עוד דברים מענינים על הילדות שלו?

קרניjack

New member
אממ..

ההורים שלהם התגרשו, ועד כמה שידוע לי היחיסים בינו לבין מאקיי טובים, זה נראה שתמיד הוא מנסה לגונן על מאקיי, אני לא חושבת שיש משהוא מיוחד בקשר לזה, לא נראה לי שהוא סיפר מתישהוא השם רבו
בקשר לילדות יש עוד, מתי שאני אזכר.

../images/Emo41.gifחיבוקק...וכמו שצריך

זה יהיה מוגשם אם אני אבקש ממישהו לשים תמונה ושיסביר לי מי זה כל אחד? :-O

קרניjack

New member
הנה=)

מימין לשמאל: ג'רארד- הסולן פראנקי- גיטרה בוב (שנראה כאילו הוא הולך לתת מכות למישהוא
)- תופים עם הכובע שמסתיר את האפרו- ראיי- גיטרה הכי שמאלי מאייקי , אח של ג'רארד שהוא על הבס (אין כל כך דימיון במבט ראשון)

../images/Emo41.gifתודדדדה!!!

*סוגדת* אוחח הם כאלה גרררר.... ומאייקי שולטP: זה זה עם הסיידליפ, נכון?

למעלה