חילופי מילים יפניות

PakoLina

New member
../images/Emo187.gifחילופי מילים יפניות../images/Emo187.gif

אוקע.. פה אתם תוכלו לכתוב את כל המילים היפניות שאתם יודעים, וכמובן לכתוב אותן עם פרושים.. ואתם גם יכולים לבקש הסבר על מילה, ושאחרים יסבירו. אוקיי, אני: בקשה: למה תמיד כולם קוראים למיוגה מיוגה צ'י צ'ה? איך אומרים שלום ביפנית? מילים שלי קאזאנה - חלל אויר צ'אן - כינוי לחבר\ה שלך, מישהו חמוד קון - יקירי, מישהו שאתה ביחסי ידידות איתו. סאמה - אדון, גברת אונה - אחות אוני - אח ג'ה נה - אני לא בטוחה, אבל לפי מה שאמרו לי זה ביי נקו - חלות אוקונקו - חתלתול טוב, יש לי עוד, אבל אני אשאיר כמה לכם..

sintesis

New member
רעיון נחמד

אוקזה-אמא אינו-כלב אריגטו-תודה וזה הכל..

Bakura

New member
אמא זה אוקהסאן Oka-san

או Ka-san אבא זה Otou-san או tou-san או צ'יצ'יו יוקי זה שלג קואינו זה כלבלב יוקאי זה שד Youkai האניו זה בן תערובת Hanyou ... אויש... אה, סורה זה שמיים נאני זה מה דושטה זה למה ניגטה זה תברח, קגומה (הזונה@!!) כל הזמן אומרת את זה ניגרו זה לברוח... ... אני לא זוכרת עוד. כאילו, אני יודעת, אבל.. אני לא יכולה פשוט לעשות רשימה. תשאלו ואני אגיד, אם אני יודעת.

GalBatz

New member
זה "מיוגה ג'י-צ'אן".

ג'י-צ'אן זה כינוי למישהו זקן.
שלום זה בדרך-כלל קוניצ'יווה (Kon'nichiwa). אני יודעת כלמני מילים, אני בטח לא אחשוב עכשיו על כולן בכלמקרה.><;

GalBatz

New member
זה גמכן כינוי לזקן,

אבל זה מן כינוי מאוד לא מנומס, או משהו כזה.

metuka15

New member
חיחי קיי

חחחחח החתימה שלך ענקית..אני מתגעגעת לישראבלוג

Bakura

New member
ג'י צ'אן זה סבא :p

... כי יוגי תמיד קורא ככה לסבא שלו ביפנית ^0^ ... יוגי יפני

Bakura

New member
"מה זה"? או משהו בסגנון.

כאילו, "מה" ובהתאם להקשר...

metuka15

New member
זה לא נאן דס קה?

ואמורים להפריד את המילים..אבל שיהיה

YoukaiTaijiya

New member
כמה מילים

קודם כל,תיקון קטן, אוננה = אישה. טאיג'יה = מחסל/ת. היראיקוטסו - הי = עף, ראי = חוזר, קוטסו = עצם. גאמבאטע = מילת עידוד, "את/ה יכול לעשות את זה". האיאי = מהיר/ה. ייע = לא. האי/און = כן. קודאסאי = בבקשה. אוהאיוו = בוקר טוב. קונבאן וה = ערב טוב. אוסיף עוד מאוחר יותר...

Bakura

New member
... תיקונים...

קו-נקאו זה חתלתול. בדרך כלל, שמוסיפים "קו" למשהו, זה כאילו כמו שאנחנו הופכים כלב לכלבלב וכזה.. שלום, ביפנית? לאיזה "שלום" את מתכוונת? בדרך כלל הם לא אומרים שלום, אלא "אוהיו" (בוקר טוב) או "קוניצ'יווה" (צהריים טובים) או "אוי" Oi .... אוני-צ'אן או אוני-סאן זה אח גדול, וגם ני-סאמה. זה בקטע של כבוד. אניקי זה אח גדול, אבל בלי תואר הכבוד. אוטוטו זה אח קטן. אונה-סאמה זה אחות גדולה, או אונהוואה או איך שקוהאקו לא אומר את זה. לא הבנתי בדיוק מה זה אומר, אני מנחשת שזה גם סוג להגיד "אחות גדולה" אימוטו צ'אן זה אחות קטנה. קון- זה כינוי שמוסיפים למישהו שמכירים ומכבדים, בדרך כלל בן. צ'אן- לבנות, או לילדים קטנים. צריכים עוד? >_>;

GalaxyAngel

New member
XD באקורה סמפאיי כבר תיקנה לפני

X_X לא ראיתי.. בכל מקרה.. גמני יודעת יפנית!! TT__TT אני לא באקה קטנה.. לפחות נראה לי "^^

למעלה