שאלות!

• פותח הנושא kaur
  • פורסם בתאריך

kaur

New member
התלבטות הרת גורל ../images/Emo3.gif

רכשתי היום את powder puff של אורלי, ופתאום אני נתקלת ברשת ב-light affair של מאק (קולקציית לאב לייס). די דומים, אבל לא ממש (בדקתי כמה סווצ'ים). מה אתן אומרות, שווה לרכוש גם את מאק או לא? יש למישהי ניסיון עם הלק הספציפי הזה, או אפשרות "להסוויץ'" אותם זה לצד זה?

אורלי Prince Charming

היי מומחיות אהובות! הייתי סמויה עד שהתפוצצתי
תהיתי אם מישהי מכן ראתה את הלק הזה (Prince Charming) בארץ, ובעיקר איפה. תודה!

lygea

New member
מחפשת לק nude

היי בנות! אני מחפשת לק שיראה כמה שיותר "nude" על הציפורניים - משהו ורוד או באג'י על גווניו, אבל יש לי שתי דרישות ששום לק עדיין לא הצליח לקיים - הלק צריך להיות לא-שקוף!!! בדרך כלל הלקים החלביים הבהירים האלה פשוט כמעט לגמריי שקופים - וזה לא מה שאני מחפשת. לק כזה, כאשר אני מנסה להביא למידה מסויימת של אטימות ע"י מריחת עוד ועוד שכבות פשוט לא מתלבש יפה. דרישה נוספת, שהיא כבר מתייחסת ללקים יותר אטומים - שלא יהייה "טיפקסי" או שפכטלי כזה, שיהיה בו טיפה של זוהר (ממש ממש טיפה - לק פנינה גם לא הכוונה כאן) וגם שלא יראה וורוד בובתי-ברבי מדיי. יש דבר כזה בכלל? אשמח לעצות מהמלאי הקיים בארץ כי להזמין מהאינטרנט לא אופציה כרגע (לפחות עד שאסיים את התואר ואהיה גדולה ועשירה
) כמו כן - צירוף תמונה יבורך! מקווה שלא חפרתי לכן יותר מדיי לקראת הערב... שיהיה בהצלחה עם פתיחת הפורום החדש!

CheshireKitten

New member
היי! :)

כן, ראיתי אותו ואף קניתי אותו בסופר פארם. יש אותו במלא סניפים של הסופר פארם. צבע חום אפרפר מקסים לדעתי! חורפי משהו. :) אני למשל קניתי בסניף בקניון עזריאלי...

kaur

New member
אולי...

שיק 19 (משהו בין בז' לקורל בהיר מאוד מאוד, קרמי, לא שקוף)? או אחד הלקים של מאק בקולקציה שצריכה להגיע במרץ - abalone shell. לא יודעת אם קלעתי לטעמך.

Marble Arch

New member
בטח באיזור ה100 ש"ח..

אני יודעת שזה המחיר של הטופים הרגילים..

Harlot

New member
אני חושבת שזה עלה לי בסביבות 10 דולר

באיביי. זה היה די מזמן ואני לא זוכרת בדיוק, אבל משהו כזה.

רוני325

New member
אני גם ראיתי

את זה בסביבות 10 דולר בגלל זה התענינתי. האם הוא הופך כל לק למאט?

וואו, תודה!

אתגלגל לשם אח"כ
ואולי אמצא אפילו את סמבה ויהיה לי גם ורוד ראשון באוסף!

למעלה