שאלות!

• פותח הנושא kaur
  • פורסם בתאריך

Kumagoro01

New member
תודה../images/Emo140.gif

אבל זה לא מה שחיפשתי
יש לי לק מאוד דומה לזה ששלחת אבל, ככה שלפחות הצלחת להבין את הטעם שלי חח.
הממ אני מחפשת משהו יותר כהה וסולידי, אבל עדיין צבעוני... (יותר דומה ל- no spain no gain שצירפתי בסווץ' למעלה.) בפעם האחרונה שרציתי להזמין לק מהאינטרנט לק אחד עלה איזה 20$... ס_ס ומשום מה יש לי הרגשה שאני אסתבך עם זה.
חח אני מזמינה ספרים/נעליים/תוספות שיער מהאינטרנט אבל כשזה מגיע לקוסמטיקה קשה לי עם זה משום מה, תמיד יש לי הרגשה שאני אחשוב שזה זול ואז זה יעלה כפול משזה אמור (גם המחירים במקומות שונים כ"כ שונים אחד מהשני ואין לי מושג איך עושים הזמנות באתרים האלו... לא הכל פשוט כמו אמאזון.
ובאיביי אני חדשה...) אני באמת צריכה לבדוק לקים של אורלי אני מניחה, זה הסיכוי היחידי. הבעיה זה שאני מחפשת דברים ספציפיים להחריד כל הזמן.
בהיר/כהה מדי בטון מהגוון שחיפשתי כבר לא מספיק טוב לי. (בגלל זה אין לי הרבה צבעים) שוב תודה

צונית

New member
ולכן אמרתי

שיש ללייף לק דומה רק כהה יותר, לכיוון הסגול. לא עולה כסף לבדוק
בנוגע להזמנות מהאינטרנט של לקים - יש אתר שממנו כולנו מאוד אוהבות להזמין, טראנסדיזיין שנמצא בקישורים אם אני לא טועה (סורי אני עצלנית מכדי לגגל כרגע ולהוסיף קישורים). המחירים נחשבים בסדר גמור והזמנת לק הופכת לדבר פשוט וזול באמצעותו. ב50 דולר אפשר להזמין שלל צבעים מדהימים שאין בארץ, וזו אופציה מאוד מומלצת בשבילך בגלל הנטייה לבררנות. אני (ועוד בנות רבות מהפורום אני מניחה ומנדבת
) אשמח להנחות אותך אם תהיי מעוניינת להזמין משם ותסתבכי, למרות שאין סיבה שתסתבכי - זה כל כך פשוט, קל וכיפי

Ultra marine

New member
יש מישהי שפירסמה שהיא מחפשת מישהו להזמין איתו

את יכולה להזמין יחד איתה.. מטרנסדיז'יין יעלה לך משהו כמו 50$ כל החבילה (9 לקים) לצערי אני לא יכולה לעזור לך כי אני לא מכירה גוונים של חברות שנמכרות בארץ.. יש לי את Miami Beet שאם הוא עונה על ההגדרה שלך אז בדיוק הגעתי למסקנה שאני לא רוצה אותו... הוא לא ממש בין ורוד לסגול כמו שהוא גוון "צ'רי" http://2.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SXjkDZoepTI/AAAAAAAACek/DaYazQPpens/s1600-h/miamibeet.jpg התמונה היא לא בדיוק הגוון..

Kumagoro01

New member
איזו חבילה? ../images/Emo12.gif

זה אחד הדברים שאף פעם לא הבנתי...
אני רוצה לק אחד, לא תשע. XD או שאני בוחרת 9 צבעים שאני רוצה ורק אז יכולה להזמין? איך עושים את זה בדיוק? והמיאמי ביט לא כ"כ סגול... האמת שהוא דיי אדום ואני לא כל כך אוהבת
תודה

Come Alive

New member

Kumagoro01

New member
../images/Emo26.gif

תודה
הממ את 290 אני באמת מאוד אוהבת, הכחולים האחרים שהצעת מאוד ניאון~ ומה שהכי אהבתי בראשן נייבי זה התת גוון האפור/ירוק שלו... הוא כל כך מיוחד, כחול זה אמנם צבע שאני ממש אוהבת אבל כשזה מגיע לציפורניים אני תמיד בררנית.
בעקרון אני מחפשת משהו שאפשר יהיה להשיג בארץ ואני מניחה שהכחולים של שיק הם באמת הכי כחולים שקיימים בינתיים.
אבל הוא באמת נראה יפה כששמים עליו את הטופ מאט
אז אולי גם אני אאמץ את זה (חח בסוף נזהה אנשים מהפורום רק לפי הלק הזה, אני השלישית או הרביעית כבר שמעתיקה
)

Simply Blonde

New member
אגב כחול, בדיוק חזרתי מפדיקור במקום ההוא

ושמתי את הכחול הזה

meduza74

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמחפשת לק בצבע חציל כהה כהה כהה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

לא יודעת אפילו איפה להתחיל לחפש... אני לא גרה בארץ אז תנו בהמלצות בלי מגבלות גלובליות בבקשה

meduza74

New member
תודה ! התמונה והלינק ששמת הם של אותו הצבע ?

כי ההוא בלינקנראה הרבה יותר כהה על גבול השחור, כמה שכבות נראה לך צריך לשים ממנו כדי לקבל את הצבע הזה ? תודה

למעלה