שאלות!

• פותח הנושא kaur
  • פורסם בתאריך

רוני325

New member
קניתי אותו

אתמול בסופר פארם נס ציונה והוא היה אחרון לצערכן...

Harlot

New member
ראיתי היום את Enchanted Forest

באפריל בקניון רמת אביב. היו שם שתיים או שלוש יחידות. בכלל, זה סניף אפריל עם הכי הרבה מבחר של אורלי שנתקלתי בו. היו שם הרבה דברים מעונות קודמות.

rain girl

New member
מחפשת לק בורדו

התאהבתי בבורדו :) יש לכן לק שאתן אוהבות במיוחד? עדיפות לחברות עממית כמו אורלי ושיק.

Come Alive

New member
57 של שיק

בהחלט בהחלט בהחלט
הוא העתק מדוייק של Isla של חברת זויה, שמנהלת הפורום, אפי, עשתה עליו פוסט בבלוג שלה: http://efratey.blogspot.com/2010/01/zoya-isla.html האמת היא שהתאהבתי ב57, והחלטתי לאחר מכן שאני רוצה אותו בגרסא יוקרתית, כי משום מה שיק לא ממש מחזיק עליי טוב
אז קניתי העתק מדוייק של זה, ו"Isla" בא אחריו
אז כן, 57 הוא מושלם. מושלם

חֵן

New member
שאלת trans design

שאלה לי אליכן, כבר יצא לי להזמין שתי חבילות מהאתר ולשלם דרך paypal. נהגתי ליצור רשימה להזמנה, לכתוב בהערות flat rate box, להכנס ל paypal ולצאת בלי לשלם. כעבור יום או יומיים הייתי מקבלת חשבונית חדשה לדוא"ל בה תעריף המשלוח היה מתעדכן (ל- 14 דולר אאל"ט במקום 18 שמצויין באתר) ורק אז הייתי משלמת. שאלתי היא, האם גם כיום ניתן לעדכן את מחיר החבילה למחיר נמוך יותר, או שהמחיר המצויין באתר (18 דולר שתמורתו ניתן להזמין 9 לקים במקום 8) הינו המחיר המעודכן? תודה רבה לכל העונות וסליחה על החפירה

מיניונט

New member
לקים של שיק - איפה?

המקום היחיד שאני מכירה שיש בו זה הסופר פארם - ויש בו מעט גוונים, ולפי מה שהבנתי מהפורום זה גם יקר יחסית. אז איפה כן יש מגוון של צבעים ובמחיר טוב? אני מבאר שבע, אז אם אפשר רשתות... תודה

סקרמנטה

New member
בפרפומריות, ובכלל בחנויות טיפוח :)

בת"א יש בהרבה חנויות סטנדים של שיק, בין שכונתיות ובין בקניונים. המחיר: 10 ש"ח ליחידה. אני מניחה שגם בב"ש יש היצע דומה, אבל אם את רוצה להיות בטוחה אז הכי טוב שתיצרי קשר עם שרות הלקוחות של שיק ותשאלי אותם. www.chic.co.il תתחדשי ותיהני

Kumagoro01

New member
שאלות קשות. ../images/Emo3.gif

אני ממש רוצה שני צבעים ואני ממש אשמח אם אפשר להשיג בארץ.
הגוון הראשון- משהו שיהיה בין וורוד לסגול. לא וורוד, לא סגול. פוקסיה אבל לא צעקני. לא כהה מדי ו"מת". לא ניאון מדי ודראג. כן 'פקאצה' אבל בטעם. (כבר יש לי פוקסיה "דראג" חח ולא תמיד הוא מתאים לי כי אני אוהבת לקים סולידיים יותר בדר"כ... והצבעים הניאון/צועקים הם נורא קיץ לדעתי ולא כ"כ הטיפוס שלי... אבל אני אוהבת וורודים כהים
) הגוון השני- לOPI יש לק בשם russian navy והוא כל כך יפההה
ובגרסת מאט שלו בכלל התאהבתי... הרצון לשם את הלק הזה היה מה שגרם לי לחזור לשם צבעים על הציפורניים אחרי שנה שלמה שהלכתי בה רק עם לק שקוף. אבל אני לא מוצאת אותו! מה הכי דומה שאפשר? לOPI יש עוד צבע- אחד מהאפורים הכהים שלהם שרואים שהוא אפור ולא שחור. יש לו שם ארוך, משהו עם סוזי סקיס... משהו. >_> יש בארץ גוון דומה לאחת החברות? (זה לא חייב להיות תוצרת הארץ, זה פשוט צריך להימכר כאן כדי שאני לא אצטרך למשכן את כל הרכוש שלי בשביל מכס על לק אחד.
דיי תפרנית.) תודה
(אוף, בכלל, לOPI יש יותר מדי צבעים יפים שאין לי איך להשיג. *מרמור קל*)

Kumagoro01

New member
מצאתי אחד שעונה על ההגדרה של הראשון../images/Emo26.gif

OPI האלה
אני רוצה

RUTHIE1

New member
יש לג'ייד כמה לקים דומים

הנה לינק לתמונה שצילמתי, והכי טוב שתקפצי לפארם (הם עכשיו בס"פ ב-19.99 נדמה לי) ותראי - 352 נראה לי קרוב למהב שאת מחפשת...

RUTHIE1

New member
הסתכלתי עכשיו במגירה שוב ואני ממליצה לך לבדוק

את השיק מס' 310. לדעתי דומה מאוד למה שאת מחפשת...

Kumagoro01

New member
היי :)

תודה, אני אברר. קניתי כבר מתי שהוא צבע של שיק שבהתחלה חשבתי שהוא דומה ואז כשהגעתי הביתה גיליתי שהוא סתם דיי וורוד ^^' (אבל בדקתי עכשיו וזה לא ה310 אז יש תקווה) בפעם הבאה שאני אהיה בפארם אני אראה אם יש את המספר הזה ועד כמה הוא דומה ואולי אקנה.

צונית

New member
לא בדיוק אבל בערך

סגולי ורודי זהו לק של לייף באחד הגוונים האהובים עליי, מאוד מזכיר כמה גוונים של OPI (מיאמי ביט לדוגמא). יש להם עוד לק במספרים קרובים שהוא יותר סגול ואולי יקלע בול. אני ממליצה, מאוד אוהבת את הלקים של לייף ואת הלק הזה במיוחד. בטוחה שלא תתאכזבי. חוץ מזה סתם לידיעתך, לא משלמים מכס על לק אחד
שד ההזמנה מהאינטרנט לא כזה נורא ולפעמים זה ממש שווה את זה. את גם יכולה לחפש מישהו ולחלוק איתה הזמנה ואז זה בכלל הרבה פחות נורא. בנוגע לרוסי, אז אני לא מצליחה לחשוב על משהו בחברות העממיות. אולי לאורלי יש, שווה בדיקה באפריל.

למעלה