אני לא מתכוונת להפסיק לראות את הסדרה אבל אני באמת חושבת שהיה עדיף אם קלייר ושרלוט היו עוזבות בלי להרוג אף אחד ובלי לגרום לנו לבכות ( למרות שהעזיבה שלהם היתה גורמת לרובנו לבכות)
אז זהו שעובדה שהם יכולים...ניק יעזוב את הסידרה....אז מה זה שווה?!?!? כולם עוזבים אותנו?? ואיך זה בדיוק "בנות" מקלאוד...זה כבר "בת" מקלאוד...אין יותר זכררר לשאר השורשים!!! אז קלייר עזבה...ושארלוט עזבה...ניק הבא בתור ומה אז?!?!?!?!?
קראתי באתר את המשך הפרקים וראיתי שהוא ממשיך. אז הוא לא יהיה בעונה החמישית? אנא - נמקי! מאיפה את יודעת ומתי זה יקרה. אם ניק ילך אני חושבת שאני אפסיק לראות את הסדרה.
שכחתי איזה אתר בדיוק אבל הוא בעיקרון רצה לעזוב את הסידרה כדאי לנסות את מזלו בus והם עשו את זה שכאילו אחרי שהוא התחתן עם טס...אז שכחתי את השם שלה...נו החברה לשעבר שלו...היא באה עם הילד שלו...ובסוף הוא וטס רבו והוא יעזוב...היא תגיד לו "אני אישתך אתה צריך להיות איתי ולא עם ה(שכחתי את שמה!!!!)....וזהו..ניק עוזב!!
היא לא היתה עוזבת בחיים,אפילו אלכס היה אמור לעבור לדרובר'ס ולא הפוך.. המוות שלה זה היה הדרך היחידה של הדמות לעזוב את הסידרה.. ואני חושבת שכמה שזה עצוב על שרלוט זה מראה התפתחות והתבגרות של הדמות של טס..