שרשור פרק יומי

lions queen

New member
../images/Emo187.gifשרשור פרק יומי../images/Emo187.gif

תגובות ובלה בלה בלה...

מה יש לתסריטאים של הסדרה הזאת???

אני שוקלת להפסיק לראות את הסידרה, אי אפשר כל הזמן רק לבכות ולבכות? לא היה עדיף שבמקום שקלייר תמות היא תעזוב עם שרלוט וזהו?

lions queen

New member
../images/Emo187.gifפשוט הייתי חייבת להגיב..!!

מה זה הגועל הזה!??!!?!?!? שרלוט אמורה להישאר בדרוברס..!!! לאאאאאאאאאאאאאאאא אבל פרק יפה..

ofer האחת

New member
אתם צודקים!!!!!

אני לא מתכוונת להפסיק לראות את הסדרה אבל אני באמת חושבת שהיה עדיף אם קלייר ושרלוט היו עוזבות בלי להרוג אף אחד ובלי לגרום לנו לבכות ( למרות שהעזיבה שלהם היתה גורמת לרובנו לבכות)

אני מתכוונת להפסיק

לראות את הסידרה...זה סתם טימטום...הם הורסים לאט לאט את הסידרה!!

ofer האחת

New member
לא כדאי לך

אני ראיתי ספוילרים והעונה הזאת והבאה אמורות להיות עונות מצויינות חוץ מזהמה הם כבר יכולים להרוס?

תגובה לofer האחת ../images/Emo58.gif לעתיד

אז זהו שעובדה שהם יכולים...ניק יעזוב את הסידרה....אז מה זה שווה?!?!? כולם עוזבים אותנו?? ואיך זה בדיוק "בנות" מקלאוד...זה כבר "בת" מקלאוד...אין יותר זכררר לשאר השורשים!!! אז קלייר עזבה...ושארלוט עזבה...ניק הבא בתור ומה אז?!?!?!?!?

the friend

New member
מתי ניק עוזב?!?!

קראתי באתר את המשך הפרקים וראיתי שהוא ממשיך. אז הוא לא יהיה בעונה החמישית? אנא - נמקי! מאיפה את יודעת ומתי זה יקרה. אם ניק ילך אני חושבת שאני אפסיק לראות את הסדרה.

קראתי באתר של הסידרה..../images/Emo58.gif

שכחתי איזה אתר בדיוק אבל הוא בעיקרון רצה לעזוב את הסידרה כדאי לנסות את מזלו בus והם עשו את זה שכאילו אחרי שהוא התחתן עם טס...אז שכחתי את השם שלה...נו החברה לשעבר שלו...היא באה עם הילד שלו...ובסוף הוא וטס רבו והוא יעזוב...היא תגיד לו "אני אישתך אתה צריך להיות איתי ולא עם ה(שכחתי את שמה!!!!)....וזהו..ניק עוזב!!

the friend

New member
איפה באתר?

חיפשתי וחיפשתי משהו על העונה החמישית ולא מצאתי כלום... באתר של הסדרה באנגלית? שם לא מצאתי.

פגית

New member
ולמה אתם חושבים שקלייר היתה עוזבת?

היא לא היתה עוזבת בחיים,אפילו אלכס היה אמור לעבור לדרובר'ס ולא הפוך.. המוות שלה זה היה הדרך היחידה של הדמות לעזוב את הסידרה.. ואני חושבת שכמה שזה עצוב על שרלוט זה מראה התפתחות והתבגרות של הדמות של טס..

פגית

New member
ועוד משהו שרציתי להוסיף..

ההחלטה של טס לוותר על שרלוט מראה לנו את העבר של טס ואת כל מה שהיא עברה... כמובן שאני היתי ממש עצובה ואפילו בכיתי אבל..

niminam

New member
../images/Emo45.gif

החלטה נכונה ולא אנוכית לחלוטין! רואים שטס רוצה לעשות הכל לטובת שרלוט, גם אם זה אומר ללכת לה לגור עם פיטר

פגית

New member
אהבתי,בכיתי..

ממש אבל ממש הפריע לי שכל פעם שטס נזכרה בקלייר ,זאת היתה אחרי זה סטיבי זה ממש ממש צרם לי.. היה לי מאוד עצוב על שארלוט אבל אני מבינה את טס..

מעין26

New member
עוד לא ראיתי את הפרק אבל ממה |ספויל

שאני מבינה פה עכשיו שרלוט עם פיטר והרי יודעים שניק וטס יתחתנו ורואים את שרלוט בחתונה ביחד עם מג וטרי אז מה הקטע הזה?

the friend

New member
זהו. זה מה שאני גם ראיתי

אבל אמרו פה שניק עוזב וזה הלחיץ אותי....

niminam

New member
לא הבנתי..

ניק עוזב?!??!?!! תגידו שזה לא נכון.... אני כל כך מקפידה לא לקרוא ספויילרים בשביל שזה לא יהרוס לי... אוףףף

למעלה