שרשור פרק יומי

אבל אי אפשר לסמוך על פיטר...

ואם הוא יחליט לעזוב את האזור הוא לא ישים קצוץ על טס ואלכס ואז זהו !!!

moria007

New member
מה???????????????????

סליחה, מה קורה פה????? מה נסגר איתם????????? כאילו, הם ירדו מהפסים או מה????????????? שום דבר בפרק הזה לא היה הגיוני!!!!!!!! האדישות של אלכס - להחלטה של טס ולחתונה של הארי וסנדרה, מה נתנו לו, תרופת הרגעה???????? וטס- מה נסגר איתך????? אם את רוצה אחות לשרלוט אז תתחתני עם ניק ותעשי לה מיליון אחים ואחיות!!!! ומה הקטע עם הפתיחות והשלווה של המשפחה של פיטר???? ממתי ילדות קטנות מקבלות בכזאת הבנה את הבגידה של אבא שלהן ומחבקות את אחותן הקטנה???? כאילו שבגיל כזה אפשר לקלוט בכלל מה זה חצי אחות ומי זאת פתאום הילדה החדשה שלוקחת לאבא שלהן את תשומת הלב והן כל כך מתנהגות עם זה יפה... שום דבר לא הגיוני!!!!!!!! אני ממש מאוכזבת!!!!!! ואיך שכולם התנהגו כאילו זה הגיוני ששרלוט הולכת - בלי להיכנס כאן לנושא של החלטה צודקת או לא - אתמול כולם נלחמו, והיום זה הגיוני להם שלשרלוט יהיה יותר טוב במקום אחר???? עיקביות, זה מה שהופך סדרה לטובה!!! אז מה לעזאזאל קורה כאן?????????? אה!!!!!!!!!!!!!! איזה עצבים!!!!!!!! אני ממש מאוכזבת.

Piece of Wood

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אוווווווווף.... זה פשוט לא הגיוני

JuSt A d i

New member
../images/Emo7.gif לא נמאס להם לגרום לנו לבכות?!

כל פעם מחדש.... הקטעים עם הפוני הרגו אותי והקטעים עם קלייר ממש גרמו לי להזיל דמעה והקטע שהם שיחקו עם שרלוט תוך כדי אריזה...פשוט

moonlight 15

New member
../images/Emo2.gif זה לא בסדר!!!! ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo29.gif

איך זה יכול להיות?!?!?!?!?!?!?!? מילא לקחו לנו את קלייר אבל גם את שרלוט? ואיך טס עשתה את זה- לשרלוט ולעצמה? היא נשארה בלי משפחה עכשיו בכלל!!! הנה אני לתומי חשבתי שהכל מסתדר. בום המתוקה נשארת בדרוברס הארי וסנדרה מתחתנים (
עד כמה שזה דוחה זה די... נחמד.) והחיים חוזרים לקדמותם. אבל לאאא!!! טס ויתרה על שרלוט! בום הקטנה שלנו הולכת לגור אצל פיטר הנתעב ואישתו! מי יכול להבטיח לנו שהם לא יפרדו עוד פעם ובום תשאר באמצע?? ואלכס! איך אלכס הגיב בכזאת שלוות נפש לכל העניין?! וכל העניין הזה הוא לא בסדר...המצב עם שרלוט הוא לא אותו מצב כמו שהיה עם טס וקלייר. היא לא מכירה את האחיות שלה בכלל. זה לא כאילו שאם היא תגדל עם טס זה יהיה קריעה מהאחיות שלה....! חוץ מזה.. גם טס וגם אלכס אהבו את קלייר, וידעו איך ואיפה היא רצתה לגדל את הבת שלה- בדרוברס! עם טס! איפה שכל המשפחה, איפה שכל ההסטוריה של המשפחה. הנחלה שג'ק השאיר לקלייר ושקלייר התכוונה להשאיר לשרלוט! איך הם יכולים ככה לבגוד ברצונות שלה?! אני לא מאמינה ששרלוט הלכה...

ללינקה

New member
איפה קלייר???

אני המומה! בהתחלה הייתי בטוחה שיגידו ששרלוט תחזור אחרי הסופ"ש ושסתם עושים את זה דרמתי, אבל שטס תוותר ככה בקלות על שרלוט??? מה קורה פה?? והתירוץ של אסור להפריד אותה מהאחיות שלה ממש לא תופס כי היא בכלל לא מכירה אותן, ומה לעשות שהיא הבת הבכורה ובדרך כלל לאחים בכורים אין אחים גדולים... זה לא אומר שלטס לא יהיו ילדים שיהיו אחים לשרלוט... וטס לא חושבת שהפרידה ממנה - האמא של שרלוט שגידלה אותה מאז נולדה - ומכל האנשים שהיא מכירה ומהמקום בו גדלה תהיה קשה ובעלת השפעה על שרלוט?? אני פשוט כועסת על התסריטאים! מה היה דחוף כל כך להעיף את שרלוט מהחווה? ומה הסיכויים שטס תוותר עליה ככה למרות שהיא יודעת כמה החווה היתה חשובה לקלייר וכמה היה חשוב לה ששרלוט תגדל בחווה? ובכלל - אמא שמגדלת ילדה במשך שנה, ועוד עושה את זה כהמשך לאחותה שמתה ושהיא מתגעגעת אליה כל כך תוותר על הילדה שלה מרצון?? לא מדובר פה על טובת הילדה, אלא על תסריט דפוק... עד כה הפרקים של העונה הרביעית היו סתם תלושים ולא מקדמי עלילה כדי להכניס את סטיבי לעניינים או מי יודע למה, אבל זה כבר ממש חילול הקודש... כאילו לא היתה קלייר מעולם!! לאן יובילו הפרקים הבאים? לדעתי למקום רחוק מאוד מבהות מקלאוד שאנחנו מכירים.... יום טוב לכולם!!

P a d f o o t

New member
טיפשי. ../images/Emo121.gif

גם קלייר וגם שרלוט?! חוצמיזה, קלייר ביקשה מטס לטפל בשרלוט, אז למה לכל הרוחות היא נותנת לה ללכת?! היא הייתה צריכה להישאר בדרוברס. לא אהבתי בכלל.

Mcroy

New member
להתראות! אני עם הסידרה גמרתי!../images/Emo31.gif

נו באמת!!! עכשיו זה ממש הקש ששבר את גב הגמל! מה זה השטויות האלו??? אני חייבת להסכים על כל מילה של בת מקלאוד ואחרים... אין שום סיכוי שהיא היתה עוזבת את החווה וזה כ"כ לא נכון!!! ממש ממש ממש לא ברור וממש טיפשי.. הסידרה הזו נהייתה פשוט צחוק.. מה קרה הוא פיטר חוזר וכולם יופי טופי.. לא הגיוני לא מובן וממש ממש מנוגד לכל העקרונות.. סתם דחפו את כל הקטע של הזכרונות האלו כדי להצדיק את ההחלטה הטיפשית שאין כל סיכוי שכולם היו מקבלים אותה בשיוויון נפש כמו שזה הוצג בסידרה. אני עם הסידרה הזו.. גמרתי. תודה. אין כל סיבה לראות אין בנות מקלאוד.. והכל ממש חיקוי. חבל. ביי ביי.

yaelelele

New member
אוץ'!!!

זה היה פרק ממש ממש ממש ממש כואב!!
כל כך אהבתי את שרלוט.. אני בשוק שאלכס לא כעס
אני פשוט בשוק מזה... אבל אני עדיין לא הפסיק לראות את הסדרה... (סורי פשוט התמכרתי..)

ללינקה

New member
איזו מן אמא יש לתסריטאים?

ובנוסף לכל העניין האישי של טס וקלייר שהיתה רוצה ששרלוט תגדל בחווה - איזו אמא מוותרת ככה על הבת שלה בקלות?? פשוט מעבירה אותה הלאה! בלי לבדוק את הבית בלי לספר להם מה היא אוהבת מתי ואיך ומה ההרגלים שלה... לא יותר הגיוני שהיא תהיה אצל פיטר בסופ"שים ואצל טס - המקום היחיד שהיא מכירה - במשך שאר השבוע? למה מיהרו התסריטאים להעיף את שרלוט מהחווה? היו בפרק הזה יותר מדי וויתורים בתסריט.. פשוט לא אמין...

למעלה