שרשור פרק יומי

niminam

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif

פרק עצוב א-ב-ל עשוי טוב. איזה יופי לראות זכרונות ילדות של טס! באמת יצא לי לתהות לא אחת איך היה הקשר בין קלייר לטס בילדות. הניתוק בין השתיים היה בטח חתיכת טראומה... איזה מותק הייתה קלייר שנשארה ליד השער כל הערב בשביל לחכות לטס כשתחזור. כבר מגיל צעיר אפשר לראות את הנאמנות בין השתיים. לא אהבתי את ג'ודי בפרק הזה, היא לא הייתה היא (אם אפשר לומר כך). פיטר עדיין נשאר חלאה בעיני למרות הרצון הטוב שלו. איפה הוא היה עד עכשיו? למרות זאת, שרלוט לא נעלמה מהסדרה לנצח. אני בטוחה שימשיכו להראות אותה כשהיא תבוא לדרוברס בסופי שבוע, חגים אנד סטאף. לפחות פיטר וטס פתרו את הסכסוך בינהם על שרלוט בהסכם משותף בלי בתי משפט, עורכי דין וצביעות. נ.ב. ג'וק מקלאוד נראה ממש לא משהו בפרק הזה...היה לו מבט אחוז טירוף הייתי אומרת
ספוקי

khyhxhv28

New member
../images/Emo58.gif למי שלא ראה היום

שכחתם את הדבר הכי חשוב (חוץ מהעובדה ששרלוט עם פיטר, שזה כשלעצמו דפק את הפרק), אבל הארי וסנדרה נשואים??????????!!!!!!!!!!!!!!

Piece of Wood

New member
זה ממש ממש מעצבן../images/Emo182.gif|אליהו|

למההה טס ויתרה על שרלוט כל כך בקלות?! הם הורסים את הסדרה!!! ואם אני לא טועה אז לפני כמה ימים מישהו אמר פה ששרלוט תישאר אצל טס בסופו של דבר. חוצמזה גם אלכס קיבל את זה ממש בקלות, ציפיתי שהוא יתעצבן ויגיד לטס שהיא עשתה החלטה לא נכונה לדעתו וכל זה, אבל הוא פשוט נתן לזה לקרות! יום לפני הוא עשה מהומה ביום הולדת שלה ועכשיו הוא משלים עם זה כל כך בקלות? היה פרק מאד לא אמין ואני עדיין מקווה ששרלוט תחזור לטס ולא תישאר אצל פיטר

פגית

New member
למרות שאני חושבת שטס עשתה טעות

בכך שוויתרה על שרלוט אני חושבת שאלכס הבין את ההחלטה שלה וכמה שזה היה קשה הוא קיבל אותה.. ויראו את שרלוט עוד בחווה אני בטוחה..

Piece of Wood

New member
הם חשבו אפילו להתחתן כדי שהיא תישאר

לאן כל זה נעלם?!!? מילא טס אבל אלכס? זה כל כך לא הגיוני

the friend

New member
נצל"ש - איך אפשר לראות את

העונה החמישית? אמרת שראית את הפרומו, איך? איפה אפשר לראות? איך כולם יודעים מה יקרה הלאה ורק אני לא? חיפשתי באתר שלהם באנגלית (האתר הרשמי) ולא מצאתי!

נועה167

New member
פרק יפה אבל...

עצוב!! אוקיי, אני חייבת לדעת מי לעזאזל כותב את הסידרה הזאת?? אני בוכה כמעט בכל פרק מזה??? אוף אוף אוף!!!!!!!!! הייתי בשוק וממש לא ציפיתי שהיא תעשה את זה... זה הדבר האחרון שחשבתי שיקרה!!! שטס תוותר עליה!! למה?? אוף!!!! עכשיו טס לבד! זהו... אין משפחה יותר... זה עצוב אוף איתם. אני יודעת שהיא עשתה את זה לטובת שארלוט והכל אבל אוף! למה?? מה רע לה בדרוברס?? עם טס החמודה ואלכס המושלם!! זה ממש מעצבן אותי.... זה כבר מוגזם.. לקחו את קלייר, התרגלתי השלמתי עם הרעיון מה לעשות, אבל למה גם את שארלוט? זה לא בסדר!! ואני יודעת שתגידו כן זה לטובתה בלה בלה בלה אבל עדין זה לא משכנע אותי. אני רוצה שהיא תהיה בדרוברס כמו שקלייר רצתה!! בכל אופן, עשו את הפרק יפה עם הזכרונות והכל.....

sundanse

New member
אני לא מאמינה

למרות שעוד לא ראיתי את הפרק, אני די נוטה להאמין ששרלוט תחזור, לא יכול להיות שככה הם יקחו אותה. אלא אם כן הם מתכננים להעלות עוד איזה אחות מסתורית מהאוב...

סמדר ר

New member
טוב, ברור שהיה צריך להכניס מעין

"משפט שלמה" בדרך זו או אחרת. ברור שברגע שפיטר ויתר... טס תוותר גם היא....

שכחנו משהו

קלייר הייתה מתפלצת אם היא הייתה יודעת שבום (שרלוט)לא גדלה בחוות דרוברס היכן שהיא גדלה עם הסוסים והאנשים שהיו הכי יקרים לה לקלייר ושבאמת אפשר לסמוך עליהם...........

פגית

New member
נכון!!!!!!! אבל היא היתה גם מנסה

להבין את ההחלטה של טס כי הרי זה קרה להן וזה כנראה היה מאוד טרואמטי בישבילן..ובום כן תגדל איתם אולי לא כל הזמן אבל זה לא אומר שלא יהיה לטס ואלכס מעורבות בחיים שלה..

נועה167

New member
נכון אבל,

זה לא אותו דבר מה שקרה לה ולקלייר... לקחו אותם אחת מהשנייה אחרי שכבר הם הכירו ופה הם בקושי מכירות ובום ממש קטנה... וקלייר רצתה שהיא תגדל בדרוברס...שפיטר יבוא לשם לבקר וזהו... :(

פגית

New member
נכון... שוב אני לא חושבת שטס פעלה

נכון!!,אבל אני מבינה אותה..

למעלה