6
ה הגמדע של שאורן לי New member 2/4/07 #184 13../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif וואה. זהו. מחר גמדי יביא לך עוד תמונות. פשוט כי גמדי צריך ללכת להתארגן וללכת. להתראות, מתן גמדי מקווה שאתה אוהב את התמונות, ומחר - כנראה - שוג'ו איי (אימאל'ה).
13../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif וואה. זהו. מחר גמדי יביא לך עוד תמונות. פשוט כי גמדי צריך ללכת להתארגן וללכת. להתראות, מתן גמדי מקווה שאתה אוהב את התמונות, ומחר - כנראה - שוג'ו איי (אימאל'ה).
S shaoran li New member 3/4/07 #201 ../images/Emo189.gifואם את לא לאהוב שוג'ו איי לא מחייב אותך להוריד דברים שמגעילים אותך
ה הגמדע של שאורן לי New member 3/4/07 #259 ../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif זה לא בעיה גמדע שמחה כשמתן שמח
ה הגמדע של שאורן לי New member 3/4/07 #260 ועוד משהוא ../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif אני ממש מצטערת שזה היה עלוב, פשוט הייתי גמדע למישו/מישי אחר/ת, והשקעתי המון ואז היה שינוי, ורצתי כמה שיותר מהר לחפש תמונות... קבל את סליחתי, ואתה יכול לכעוס עליי. אני מבטיחה להשקיע יותר!
ועוד משהוא ../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif אני ממש מצטערת שזה היה עלוב, פשוט הייתי גמדע למישו/מישי אחר/ת, והשקעתי המון ואז היה שינוי, ורצתי כמה שיותר מהר לחפש תמונות... קבל את סליחתי, ואתה יכול לכעוס עליי. אני מבטיחה להשקיע יותר!