שרשור ראשון של גמדענק!

מצ'עמם לי ../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

=^____^=
אם יהיה דבר כזה באוטאקו, זה בטח יעלה בערך כמו 2 מנגות. אז - תנו לי לחשוב - 2 מנגות או שרשרת מסכנה מפלסטיק? ברור ששתי מנגות! *-* אני אשתוק.

עוד תמונה אחת../images/Emo199.gif../images/Emo178.gif../images/Emo1.gif

דובי מקווה כי אדונו מרוצה. אם אדוני לא מרוצה, דובי יכול לצ'פר אותו! דובי יעשה הכל למען אדונו! דובי שואל אם לאדון יש עוד דברים שהוא רוצה במתנה, האם האדון יוכל לפרט איזה דברים הוא ישמח לקבל? לילה טוב

MomijiSan

New member
טודע אבל^^;../images/Emo215.gif

הולכים לפרמט לי תמחשב ואני שומרת רק שירים אז אני לא משתתפת בסוף במשחק מצטערת מראש על ההצפה שלך והתמונות מדהימות אחתאחת 33>

שלום, מתן ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif../images/Emo210.gif

תכיר, אני הגמדע (הסגידע, המגניבע, השקסית והלא-שחצנית-בכלל) שלך. אני גמדע עצלנית, אבל אתה בטוח יכול להתמודד, ואתה תמיד יכול לכעוס עליי ^^;; בתור גמדע שלך, הייתי רוצה שתפרט יותר מה אתה רוצה. (ראיתי מה ביקשת בשירשור הבקשות, וחיפשתי תמונות בשבילך, אך אני צריכה עוד דברים שאוכל לחפש כדי שיהיה לי מספיק תמונות לשלוח לאורך כלללל המשחק!) החלטתי לאמץ לעצמי מאומצונים למשחק בלבד: טם טם טם טם~ קבל את... טם טם טם *מחיאות כפיים מכל עבר*
עכשיו הגמדע (הסגידע, המגניבע, השקסית והלא-שחצנית-בכלל) שלך, צריכה לחפש בשבילך את בקשותיך, שהם להלן: 1. בלדת אל המוות 2.שוג'ו איי (אני אתמודד) 3. דקרונים 4. סאקורה (חמוט ^^) 5. בליץ' 6. טסובאסה כרוניקל אחזור בקרוב עם התמונות!~ ודבר אחרון: תוכל למצוא לי כינוי?

למעלה