לא ראיתי תמונה אחת טובה שלה. לא מתאים לה שיער קצת.
L L U Z I A New member 30/12/06 #81 העיניים../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif אבל ההבעה משממת נורא ];
M MeetLofe New member 30/12/06 #91 ../images/Emo109.gif קים אחת היפות במציאות אבל היא לא מצליחה להוציא תמונה טובה
L loligoth New member 30/12/06 #103 ../images/Emo214.gifעם כמה שקים מדהימה והאופי שלה וכל זה... בואו נודה בזה, היא לא ממש מצליחה במשימות. היא יוצאת דיי משעממת כל פעם מחדש.. מה שכן, ממה שהראו על הפרק הבא, נראה לי שהיא תהיה כוסית ברמות D:
../images/Emo214.gifעם כמה שקים מדהימה והאופי שלה וכל זה... בואו נודה בזה, היא לא ממש מצליחה במשימות. היא יוצאת דיי משעממת כל פעם מחדש.. מה שכן, ממה שהראו על הפרק הבא, נראה לי שהיא תהיה כוסית ברמות D:
ה הטופ מודל הבא New member 29/12/06 #39 ירד לי ממנה.. בהתחלה ממש אהבתי אותה אבל התמונות שלה רעות והיא לא נראית בכלל כמו טופ מודל.. אפילו לא "מודל ".. וחבל שהיא נשארה וקורין שיש לה יותר סיכוי אמיתי הלכה
ירד לי ממנה.. בהתחלה ממש אהבתי אותה אבל התמונות שלה רעות והיא לא נראית בכלל כמו טופ מודל.. אפילו לא "מודל ".. וחבל שהיא נשארה וקורין שיש לה יותר סיכוי אמיתי הלכה
L loligoth New member 30/12/06 #104 ../images/Emo214.gifתמונה זוועתית. בכלל, ברי לא כזאת יפה. אולי היא יפה עם טונות איפור ותסרוקת אבל ככה? פשוט לא. ובתמונה היא נראת רע... חבל שהעיפו את קורין ולא אותה ><
../images/Emo214.gifתמונה זוועתית. בכלל, ברי לא כזאת יפה. אולי היא יפה עם טונות איפור ותסרוקת אבל ככה? פשוט לא. ובתמונה היא נראת רע... חבל שהעיפו את קורין ולא אותה ><