ג'יילה- קלוז אפ
I IkMfNiY New member 29/12/06 #18 באמת נראית מוזר ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif אבל היא יפה. יעל
מ מלאני4 New member 30/12/06 #116 היא נראת רעה בתמונה וי.. היא נראת רעה בתמונה.. כנראה שזה מתאים לאופי שהיא הראתה בפרק הזה:S
L loligoth New member 30/12/06 #107 ../images/Emo214.gifXD מרחוק התמונה יפה אבל בקלואוז אפ משהו בפנים שלה פשוט לא מסתדר. לא יודעת אם אלה השפתיים או האף או העיניים... ובכלל, היא נורא מזכירה לי את פינוקיו XDD לא שיש לה אף ארוך או משהו אבל המראה הכללי שלה כזה... או שזאת רק אני? ~בורחת~
../images/Emo214.gifXD מרחוק התמונה יפה אבל בקלואוז אפ משהו בפנים שלה פשוט לא מסתדר. לא יודעת אם אלה השפתיים או האף או העיניים... ובכלל, היא נורא מזכירה לי את פינוקיו XDD לא שיש לה אף ארוך או משהו אבל המראה הכללי שלה כזה... או שזאת רק אני? ~בורחת~
ה הטופ מודל הבא New member 2/1/07 #125 חחח באמת מזכירה את פינוקיו חחחחחחח את תותחית איך עלית על זה?.. היא ממש מכוערת עם השיער הקצר לדעתי הארוך היה נראה הרבה יותר טוב.. שתעוף כבררר
חחח באמת מזכירה את פינוקיו חחחחחחח את תותחית איך עלית על זה?.. היא ממש מכוערת עם השיער הקצר לדעתי הארוך היה נראה הרבה יותר טוב.. שתעוף כבררר
ה הטופ מודל הבא New member 29/12/06 #41 האף שלה מוזר ותמונה לא משו אבל זה מוזר כי בפרסומת עצמה היא נראתה יפה האנרגיות שלה עברו