NEW INTERVIEW!+Part 2

m i c k e y 15

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo103.gifNEW INTERVIEW!+Part 2../images/Emo27.gif

אז קודם כל- בוקר טוב..אני מניחה שאני היחידה שערה עכשיו כי יש לי ביצפר עוד 40 דקות XD והנה העידכונים להיום שאני בטוחה שעוד יתווספו
החלק השני של משחק המחבואים עם דני,הארי ומארק להורדה
http://www.mediafire.com/?0du1zb91dm7 -מארק כל כך מצחיק בהתחלה עם הפרצופים שלו
ונחשו את מי מצאו ראשוןןןןןןן?? לא מגלה......
זה היה כל כך מצחיקק הם כאלה קרועים..איי...
מקפליי גם יעשו חתימות במגה חנות של וירג'ין רקורדס,במנצ'סטר ב-7 לנובמבר.
ויש גם ראיון חדש שאני אוסיף להודעה הזו. הבנים עשו אותו על התוכנית בה הם השתתפו שהיא :Ghost Hunting With…McFly הם מדברים על איך הם הרגישו בזמן התוכנית,למה הם רצו להשתתף, ואיך ההרגשה אחרי. [
"..I should have known much better..."
]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo103.gifהראיון../images/Emo70.gif../images/Emo27.gif

אין לי ממש זמן לתרגם עכשיו אבל אני מקווה כשאי אחזור מביצפר אני אתרגם אם מישהי אחרת לא תעשה את זה עדיין

Taking a trip into the deepest, darkest places in Northumberland, the world’s foremost ghost hunter, Yvette Fielding and pop punksters, Mcfly prepare to delve into the spooky unknown! Join the band and their ghost hunting guide as they prepare to face their most frightening fears. Ghost Hunting With…McFly is brand new and exclusive to ITV2, Tuesday 23 October at 9pm. Here is how the boys found the whole experience. Why did you want to take part in the show? Tom: We thought it would be fun. We were wrong! Dougie: I didn’t Had you experienced any paranormal activity before you took part in the show? Tom: No, not really. Harry saw a ghost once, and Dougie and I saw a UFO. Dougie: I once saw the ghost of a cat’s bum. Danny: No never. Dougie, you seemed to be the most scared during the trip. Did you anticipate this? Dougie: Well, I bought 10 pairs of boxers in case. What was the scariest location you visited and why? Tom: The mine - it was pitch black, wet and underground. Dougie: The mine, because it was cold damp and very dark. Harry: The castle, because it felt like we were in a real horror movie. Danny: I think it was when I was in the hut in the forest on my own, I shat myself! What was the most positive part of the show for you? Tom: When it was over and we got back to the hotel. Dougie: None of it. Harry: Taking part in everything that I was asked to. Danny: When Dougie ran into the wall in the lead mine. Was there any part during the experience where you nearly walked out? Tom: No, I wanted to finish the night. Dougie: The whole thing. Harry: Yes, once. Danny: No, I wanted to go through with it all. Tell me about the Ouija board experience? Tom: The Ouija board wasn’t so bad, it was the stones being thrown at us that was f*cking scary!! Dougie: It sucked, I crapped my pants. Danny: Scary. How did you find working with Yvette? Tom: She was very nice in the end. Weird, but nice. Dougie: I think she’s a witch and she keeps trolls locked up in her house. Harry: She was great fun, awesome. Tom - When at the castle you felt like you were being pushed. Why did you not tell Yvette about this as it was happening? Tom: It was weird, but I wanted to be pushed harder and I thought if I told someone about it, it might stop. Are you glad you took part in the show? Tom: Yes. Dougie: No. Harry: Definitely. Danny: Very glad, it was a great experience and I would love to do it again. Do you now believe there is something out there? Tom: Maybe…we’ll have to come back and do it again to find out. Dougie: Yes. Harry: Definitely. Danny: Something! Don’t know what though? Have you had any further paranormal experiences since taking part in the show? Tom - Not yet. Dougie: I keep feeling someone touching my bum, but I think it’s Tom! Harry: Dougie is a paranormal experience! Finally, why should ITV2 viewers watch your show? Tom: If you wanna see four wimps completely shitting themselves and running around in the dark for an hour, whilst having ghosts throw rocks at them, then this is the show for you. Ghostbusters eat your hearts out! Dougie: If you like watching cocky losers soil their pants and cry like babies, this show is for you! Danny: Because it’s the best one yet! ------------------- זה היה מצחיק
דאגי הזההה XDD​

butbut

New member
XDDDOMG!!! איזה חמודי דני!:]]

ודאגי הטיפש הזה^^ תודה רבה על העדכונים=]]]ועל הסרטוןXDDD איך שמארק עושה פרצופי חמודים כאלהXDD....טהצחוק של דני קורע!!!!!!!!

Little Sapir

New member
דאגי ../images/Emo6.gif

"Tom: If you wanna see four wimps completely shitting themselves and running around in the dark for an hour, whilst having ghosts throw rocks at them" מה לעזאזל הלך שם?! מתי זה יגיע אלינו?! אני מתה לראות את זה... XDD ואיזה חמודים הארי ודני שיוצאים להם מהקופסאות
תודה מיקי!

The Psycho Girl

New member
Well, I bought 10 pairs of boxers in case

XDDD איזה חמוד דאגי אני מתה לראות את זה אם אני לא טועה התוכנית משודרת בארץ אבל בטח בהפרש עצום

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif שיהיה בריא ../images/Emo11.gif

גאדדדדדדדד הוא כזה חמודדדדד
yes! definitely! owesome! no

purple floyd

New member
אני קוראת וצוחקת D:

I think she’s a witch and she keeps trolls locked up in her house If you like watching cocky losers soil their pants and cry like babies, this show is for you! דיי דאגי בכלל לא רצה ללכת לזה XD דאגי

just orr

New member
דאגי XDDDDDDDDDDDD

איי איי איזה חמוד
כל מה שהוא אמר הצחיק אותי, אבל משום מה אני חייבת לציין את: Dougie: I keep feeling someone touching my bum, but I think it’s Tom! Harry: Dougie is a paranormal experience! חחחחחחחח XDDDDDDD ורק הארי גיבור.

just orr

New member
שכחתי להגיד.. תודה!! תודההה!!! DDD: ../images/Emo24.gif

ועוד משהו.. יש מצב ישדרו את זה בארץ מתישהו/איפשהו? ^^

Lex 1

New member
תרגום אניוון? ../images/Emo27.gif

מסע אל אחד המקומות העמוקים והחשוכים ביותר בנורת'ומברלנד [שם של מקום], ציידת רוחות הרפאים העולמית לשעבר, איווט פילדינג ופופ-פאנקסטרים [?], מקפליי מתכוננים לחקור את הלא-נודע המפחיד/רדוף הרוחות! הצטרפו ללהקה ולמדריכת ציד-הרוחות שלהם בשעה שהם עומדים להתמודד עם הפחדים המפחידים ביותר שלהם. ציד רוחות עם... מקפליי זוהי תוכנית חדשה ומיוחדת ל-ITV2, יום שלישי ה-23 באוקטובר ב-21:00 [שעון אנגליה]. כך הבנים גילו את כל החוויה. למה רציתם לקחת חלק בתוכנית? טום: חשבנו שזה יהיה כייף. טעינו! דאגי: אני לא חשבתי. האם חוויתם פעילות על-טבעית (=ששייך או קשור לתחום שמעבר לחוקי הטבע הידועים ומעבר ליכולת ההסבר המדעי) לפני שלקחתם חלק בתוכנית? טום: לא, לא ממש. הארי ראה פעם אחת רוח רפאים, ואני ודאגי ראינו עב"מ (=עצם בלתי מזוהה, יש המקשרים את זה לחייזרים
). דאגי: אני פעם אחת ראיתי רוח-רפאים של תחת של חתול. XD דני: לא, אף פעם. דאגי, נראה שאתה הכי פחדת במהלך המסע. האם ציפית לזה? דאגי: ובכן, אני קניתי 10 זוגות של בוקסרים למקרה הצורך (למי שלא הבינה - למקרה שהוא ישתין על עצמו מרוב פחד.. ><"). מה היה המיקום הכי מפחיד שביקרתם בו ולמה? טום: המכרה - זה היה מדרון שחור, רטוב ומתחת לאדמה. דאגי: המכרה, בגלל שזה היה לח/טחוב, רטוב ומאוד חשוך. הארי: הטירה, בגלל שזה הרגיש כאילו אנחנו באמת בסרט אימה. [
קריפי] דני: אני חושב כשאני הייתי בבקתה ביער לבד, אני חי*בנתי על עצמי! [?]
זה ביטוי כן...? מה היה החלק החיובי ביותר בתוכנית בשבילכם? טום: כשזה נגמר וחזרנו למלון. דאגי: כלום. [XD] הארי: לקחת חלק בכל מה שביקשתי. דני: כשדאגי רץ אל תוך קיר במכרה הראשי. [XD] האם היה חלק במהלך החוויה כשאתם כמעט וויתרתם/רציתם לצאת? טום: לא, אני רציתי לסיים את הלילה. דאגי: בכל המסע. [XD] הארי: כן, פעם אחת. דני: לא, אני רציתי להמשיך עם זה. ספרו לי על חווית לוח אוג'ה [?] טום: לוח אוג'ה לא היה כזה גרוע, אלו היו האבנים שנזרקו עלינו שהיה פאק*ינג מפחיד! דאגי: זה היה גרוע, ח*בנתי במכנסיים [ושוב הביטוי הגבוה הזה]. דני: מפחיד. איך הייתה העבודה עם איווט? טום: היא הייתה ממש נחמדה בסוף. מוזרה, אבל נחמדה. דאגי: אני חושב שהיא מכשפה ושהיא שומרת טרולים כלואים בבית שלה. הארי: היה ממש כייף איתה, אחלה. טום - כשהייתם בטירה הרגשת הדף. למה לא סיפרת לאיווט על כך כשזה קרה? טום: זה היה מוזר, אבל אני רציתי שיהיה הדף חזק יותר [?], ואני חשבתי שאם אספר על כך למישהו זה יכול להיפסק. האם אתם שמחים שלקחתם חלק בתוכנית? טום: כן. דאגי: לא. [XD] הארי: לגמרי. דני: מאוד שמח, זאת הייתה חוויה מצוינת ואני אשמח לעשות את זה שוב. האם אתם עכשיו מאמינים שיש שם משהו בחוץ? טום: אולי... אנחנו נצטרך לבוא שוב ולעשות את זה שוב כדי לברר. דאגי: כן. הארי: לחלוטין. דני: משהו! לא יודע בכל זאת? האם קרתה לכם תופעה על-טבעית לאחר שלקחתם חלק בתוכנית? טום: עדיין לא. דאגי: אני כל הזמן מרגיש שמישהו נוגע לי בטוסיק [><"], אבל אני חושב שזה טום! [
] הארי: דאגי הוא תופעה על-טבעית! [XD זה נכון.
]. לסיום, למה שצופי ITV2 יצפו בתוכנית שלכם? טום: אם אתם רוצים לראות ארבע נמושות [XD] לגמרי מח*בנים על עצמם [ושוב הביטוי המהולל] ורצים להם בחושך למשך שעה, אז זאת התוכנית בשבילכם. תופסי-רוחות [?], תאכלו את הלב! דאגי: אם אתם אוהבים לצפות בלוזרים שחצנים מלכלכים את המכנסיים שלהם ובוכים כמו תינוקות, התוכנית הזאת בשבילכם! דני: כי היא הכי טובה עד כה! [צנוע
XD].

m i c k e y 15

New member
דייייי XDDDDDDDDD ../images/Emo6.gif

תאמת טרחתי לקרוא את זה ממש רק עכשיו! XD תודה מותק
"דני: כשדאגי רץ אל תוך קיר במכרה הראשי. " XDDDDDDDDDD זה הרג אותי!! אין כמה צחקתי פה! דאגי אומר כזה קצת מילים והכל שלילי.."לא היה טוב" "לא רציתי" "לא" "לא" "לא" "בכל המסע"
דיייייי איזה פחדן XD אני כל כך מדמיינת אותו עם פרצוף כזה כזה מפחד ועומד לבכות XDDD "Danny: I think it was when I was in the hut in the forest on my own, I shat myself!"
!!

butbut

New member
תודה!!ואז תגידו שלדאגי לא מתאים לפחד מסרטי אי

אימה!!!.. הכי מתאים לו!והנה הוכחה!XDDD

Yu vi

New member
זה כלכךךךךך מצחיקקקקקקקק../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

אלה הקטעים הכי קורעים- מה היה החלק החיובי ביותר בתוכנית בשבילכם? דני: כשדאגי רץ אל תוך קיר במכרה הראשי. דאגי: אני חושב שהיא מכשפה ושהיא שומרת טרולים כלואים בבית שלה. האם קרתה לכם תופעה על-טבעית לאחר שלקחתם חלק בתוכנית? דאגי: אני כל הזמן מרגיש שמישהו נוגע לי בטוסיק, אבל אני חושב שזה טום! דאגי הכי מצחיק פה חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה