תרגום אניוון? ../images/Emo27.gif
מסע אל אחד המקומות העמוקים והחשוכים ביותר בנורת'ומברלנד [שם של מקום], ציידת רוחות הרפאים העולמית לשעבר, איווט פילדינג ופופ-פאנקסטרים [?], מקפליי מתכוננים לחקור את הלא-נודע המפחיד/רדוף הרוחות! הצטרפו ללהקה ולמדריכת ציד-הרוחות שלהם בשעה שהם עומדים להתמודד עם הפחדים המפחידים ביותר שלהם. ציד רוחות עם... מקפליי זוהי תוכנית חדשה ומיוחדת ל-ITV2, יום שלישי ה-23 באוקטובר ב-21:00 [שעון אנגליה]. כך הבנים גילו את כל החוויה. למה רציתם לקחת חלק בתוכנית? טום: חשבנו שזה יהיה כייף. טעינו! דאגי: אני לא חשבתי.
האם חוויתם פעילות על-טבעית (=ששייך או קשור לתחום שמעבר לחוקי הטבע הידועים ומעבר ליכולת ההסבר המדעי) לפני שלקחתם חלק בתוכנית? טום: לא, לא ממש. הארי ראה פעם אחת רוח רפאים, ואני ודאגי ראינו עב"מ (=עצם בלתי מזוהה, יש המקשרים את זה לחייזרים
). דאגי: אני פעם אחת ראיתי רוח-רפאים של תחת של חתול. XD דני: לא, אף פעם.
דאגי, נראה שאתה הכי פחדת במהלך המסע. האם ציפית לזה? דאגי: ובכן, אני קניתי 10 זוגות של בוקסרים למקרה הצורך (למי שלא הבינה - למקרה שהוא ישתין על עצמו מרוב פחד.. ><").
מה היה המיקום הכי מפחיד שביקרתם בו ולמה? טום: המכרה - זה היה מדרון שחור, רטוב ומתחת לאדמה. דאגי: המכרה, בגלל שזה היה לח/טחוב, רטוב ומאוד חשוך. הארי: הטירה, בגלל שזה הרגיש כאילו אנחנו באמת בסרט אימה. [
קריפי] דני: אני חושב כשאני הייתי בבקתה ביער לבד, אני חי*בנתי על עצמי! [?]
זה ביטוי כן...?
מה היה החלק החיובי ביותר בתוכנית בשבילכם? טום: כשזה נגמר וחזרנו למלון. דאגי: כלום. [XD] הארי: לקחת חלק בכל מה שביקשתי. דני: כשדאגי רץ אל תוך קיר במכרה הראשי. [XD]
האם היה חלק במהלך החוויה כשאתם כמעט וויתרתם/רציתם לצאת? טום: לא, אני רציתי לסיים את הלילה. דאגי: בכל המסע. [XD] הארי: כן, פעם אחת. דני: לא, אני רציתי להמשיך עם זה.
ספרו לי על חווית לוח אוג'ה [?] טום: לוח אוג'ה לא היה כזה גרוע, אלו היו האבנים שנזרקו עלינו שהיה פאק*ינג מפחיד! דאגי: זה היה גרוע, ח*בנתי במכנסיים [ושוב הביטוי הגבוה הזה]. דני: מפחיד.
איך הייתה העבודה עם איווט? טום: היא הייתה ממש נחמדה בסוף. מוזרה, אבל נחמדה. דאגי: אני חושב שהיא מכשפה ושהיא שומרת טרולים כלואים בבית שלה. הארי: היה ממש כייף איתה, אחלה.
טום - כשהייתם בטירה הרגשת הדף. למה לא סיפרת לאיווט על כך כשזה קרה? טום: זה היה מוזר, אבל אני רציתי שיהיה הדף חזק יותר [?], ואני חשבתי שאם אספר על כך למישהו זה יכול להיפסק.
האם אתם שמחים שלקחתם חלק בתוכנית? טום: כן. דאגי: לא. [XD] הארי: לגמרי. דני: מאוד שמח, זאת הייתה חוויה מצוינת ואני אשמח לעשות את זה שוב.
האם אתם עכשיו מאמינים שיש שם משהו בחוץ? טום: אולי... אנחנו נצטרך לבוא שוב ולעשות את זה שוב כדי לברר. דאגי: כן. הארי: לחלוטין. דני: משהו! לא יודע בכל זאת?
האם קרתה לכם תופעה על-טבעית לאחר שלקחתם חלק בתוכנית? טום: עדיין לא. דאגי: אני כל הזמן מרגיש שמישהו נוגע לי בטוסיק [><"], אבל אני חושב שזה טום! [
] הארי: דאגי הוא תופעה על-טבעית! [XD זה נכון.
].
לסיום, למה שצופי ITV2 יצפו בתוכנית שלכם? טום: אם אתם רוצים לראות ארבע נמושות [XD] לגמרי מח*בנים על עצמם [ושוב הביטוי המהולל] ורצים להם בחושך למשך שעה, אז זאת התוכנית בשבילכם. תופסי-רוחות [?], תאכלו את הלב! דאגי: אם אתם אוהבים לצפות בלוזרים שחצנים מלכלכים את המכנסיים שלהם ובוכים כמו תינוקות, התוכנית הזאת בשבילכם! דני: כי היא הכי טובה עד כה! [צנוע
XD].