NEW INTERVIEW!+Part 2

Lex 1

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifתרגום!

הייתם חושבים שלהיות בלהקת הפופ הגדולה באנגליה משמעו שלהשיג בחורה יהיה הבעיה האחרונה שלך. אבל הבאסיסט והזמר של להקת מקפליי, דאגי פוינטר, אומר שיש לו תחבושת [?] יובש ענקית כרגע: "אני פישלתי עם הבנות בגדול. היה לי את המזל הגרוע ביותר לאחרונה. אני רק מקבל כשלונות חוזרים". והגיטריסט והזמר דני ג'ונס מוסיף בכנות: "הוא לא מצליח להשיג ז*ון!". [יותר מדי כנות הייתי אומרת
]. הבנים דברו אל כרוז אקספרס [שם של עיתון נראלי] לפני שנכנסו לחזרות לסיבוב ההופעות של הלהיטים הגדולים של מקפליי, שמגיע לטורקיי [שם של מקום כנראה] באוקטובר והכרטיסים נמכרים במהירות. DIV [מצטערת, לא יודעת מה זה] הוסיף למשימה --> אבל בוודאי דאגי, בהיותו כוכב בן 19 בלהקת הרוק-פופ המצליחה במדינה חייב לגרום לו להשיג חברה ביתר קלות? הייתם חושבים שזה יהיה הרבה יותר קל. אבל אני חושב שזה אותו דבר לנו כמו שזה לבנים אחרים", אומר דאגי, החבר הצעיר ביותר בלהקה שחשיבותה ניכרת בכך שהם הביסו את 'החיפושיות' כשהפכו להיות הלהקה הצעירה ביותר שאלבום הבכורה שלה הגיע למקום הראשון בשנת 2004. דאגי מאמין שאחת הסיבות לבעיותיו עם בחורות הוא שיערו הנורא [XD]: "אני נראה כמו כלב. השיער שלי ממש ארך כשהיינו בחופשה בברבדוס הקיץ והוא התחיל לפחד מעצמו. אז החלטתי לעשות ראסטות מקצועיות כשאני אחזור הביתה. הבחור הזה בא הביתה ועשה את זה. זה נראה מעולה למשך ארבעה ימים. אני ממש שמחתי. ואחרי ארבעה ימים אני קמתי בוקר אחד ב4 לפנות בוקר והראש שלי גירד. אז שטפתי את זה ועכשיו יש לי אפרו ענק. אני נראה מוזר. אני לא בטוח מה אני הולך לעשות עכשיו. אני השארתי את זה ככה ונראה מה יהיה. אני רק לובש כובעים, אבל אני לא חושב שהבנות אוהבות את זה". וכל זה מבחור שזכה בפרס "Britain's Top Mop" [או שזה משהו טוב או שזה רע כי mop זה סמרטוט רצפה ><] בטקס של סמאש היטס בשנת 2005. אז, בזמן שאנחנו בנושא בנות, האם הוא נדלק על לינדזי לוהן בשעה שלחברו ללהקה, המתופף הארי ג'אד, היה את אותו סטוץ מפורסם עם אותה בחורה-טובה-שהתפרעה של הוליווד , כשהלהקה הופיעה בסרט להיט הבנות JML? דאגי: "זה היה לפני שנתיים, אבל אני חושב שנדלקתי עליה. היא לא בדיוק מסוג הבנות שהייתי יוצא איתן". איזה סוג סלבריטאית היא הטעם שלו? "אני לא מצליח לחשוב על אחת. אני לא בדיוק הולך על סלבריטאיות. אני כל הזמן חוזר על אותו דבר מוזר שכל ארבעה חודשים נהיית לי אובססיה על בחורה מסוימת. אני רק פוגש בחורה ואני חושב שהיא הדבר המגניב ביותר שאי פעם נוצר. ואז אני נזרק וחוזר חלילה". דני, שכרגע מאושר במערכת יחסים ארוכת-טווח, אומר שגם לא קינא בחווית ה'לינדזי לוהן' של הארי. "אני משכתי [יותר נכון ז**נתי?] את חברה שלה, השווה יותר", הוא טוען. החוויה ההוליוודית סיפקה ללהקה חומר ללהיטם: 'Please Please' (=בבקשה, בבקשה), שכולל את השורה: "בבקשה בבקשה, לינדזי".
>> תיקון טעויות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

O0NoNi0O

New member
תןדה!../images/Emo24.gif דני הזה משתף יותר מידי..^^"

חח כפרעליוXD ודאגי הזה כזה מסכן כול ראיון איתו הוא אומר כמה פעמים בנות זורקות אותו שיבוא אלי אני לא אזרוק אותו.

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחחח דני../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

קצת יותר מידיי מידע XD תודה על התירגום

Lex 1

New member
יו וולקאם ../images/Emo140.gif חחח כן, דני הגזים עם הכנות ../images/Emo11.gif

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif רגע רגע אז לא הבנתי

הוא עשה רסטות והוריד אותם אחרי 4 ימים? 6-*

Lex 1

New member
נמ, הוא אכן עשה ראסטות שהחזיקו מעמד למשך

ארבעה ימים בלבד וכשהוא שטף את ראשו הקטון הוא כנראה לא חשב שזה ייהרס.. כתוצאה מהשטיפה נהיה לו אפרו שכזה והוא החליט לפתור את הבעיה ע"י גזימת היער שנוצר לו.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif XDD שטף את ראשו הקטון..

חמודון
והנה נראה לי מה שקרה לו :|
חחח מסכן קטןן XD

Yu vi

New member
הולי שיט 0_0../images/Emo85.gif

דווקא חיבבתי את השיער הארוך שלו אבל לא ככה!!! ^^ יאבלה זה מפחיד :|

Charley XD

New member
וואי תודה !!!!!!! את לא יודעת כמה ...

סורי אני פשוט נעל באנגלית ואת חמודה !!!!!! אוי גאד דני XDD יש משהו של כנות יתר ? או שהוא פשוט טיפשון קטן ? הרג אותי ...

Lex 1

New member
בכייף, אני שמחה לתרום את חלקי ../images/Emo9.gif טחחח ><

אממ דני לא ממש חושב לפני שהוא פולט דברים שלא כולם צריכים לדעת..

McFly rullz

New member
דאגי אתה כזה טיפשששששש><"

בחורות לא אוהבות אותך?!?!?! בוא לישראל
מסכןXDD הוא בסוף עשה את הראסטותתתתתתתתתתתת><" דני-גם אתה חוצפן.
בטח ברגע שדני אמר את זה ,דאגי היה אדום כמו סלקXD
אהמ דאגי...אם אין לא רוצים אותך....אתה יודע...אני אוכל להיות חברה שלך........
לקס!! את לא יודעת כמה מידע הבאת לי פה!!!!
זה כן עזר ואל תגידי שלא
אוהבת אותך ותודה!!!

loli kiss

New member
וואיי לדאגי הזה יש בעיות קשות ..

אין לו מראה בבית?! הוא לא רואה כמה הוא מדהיםם
אני לא מבינה את זה .. עלאק: עכשיו אני שם כובעים אבל לא נראלי שבנות אוהבות את זה .. מישו צריך להגיד לו שהוא שקסייייי עם כובע ובלי כובע

McFly rullz

New member
../images/Emo99.gifגם שהוא לא יגבה הוא שמקס

הוא נראה ממש טוב עם השיער הזה רצינית איתכן!!!!3>

למעלה