McWeekend

Serena16

New member
ריאל לא השתתפו באאודי קאפ

ככה שאני לא יודעת אם זה קשור... אבל זה באמת מוזר שהם ספונסרים של שתיהן
[email protected]

Serena16

New member
היא שופטת אורחת

היא רק עזרה לו לבחור את הבנים לקבוצה שלו

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif"זה לא מכעור,זה מאותגר אסתטית וחיצונית"

עוד דרך לראיית המציאות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifמקוויקנד

מצעד הלהיטים של מקפליי:
אנשים - נסעתי השבוע פעמיים לתל אביב ופעמיים שמעתי מוזיקה ב-MP כל הנסיעה. משמע שש שעות מוזיקה. הייתי אומרת שכל השירים שלהם חוץ מהשירים של ATN שאין לי בMP עדיין (אני עצלנית מדי)
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
כנ"ל. Don't Give Up On Us Baby - David Soul - אני כל כך הולכת להשתמש בזה בתור שיר נושא לאחד מהג'רלונסו-ים הקרובים. Honey And The Moon - שיר הג'רלונסו הרשמי שלי. כל כך מושלם.
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
http://www.youtube.com/watch?v=9sus2BvnwI0&feature=fvwrel אוי אוי אוי ראמוס
ישן אבל תמיד מצחיק אותי מחדש! http://www.youtube.com/watch?v=c4BLVznuWnU רופרטט
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ג'וני אינגליש ג'וני אינגליש חוזר 21 - ג'ים סטרג'ס
ספר / פיק השבוע:
C'est La vie - זה פשוט כל כך מושלם! ויש שם משפטים כל כך יפים שגורמים לי לבכות! הסרננדו והכריסקא של נועה
(גאד, אני עדיין לא מאמינה שאני חושבת שכריסקא של שילוב מושלם אבל שיהיה)
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מתמטיקה
כל פעם שאני יושבת לעשות שיעורים אני מתחילה לבכות כי אני לא מבינה אפילו תרגיל אחד! ויש לי 200 בערך! נמאס לי מזה >< כל כך אין לי כוח להמשיך ללמוד מתמטיקה וכימיה וביוטכנולוגיה וביולוגיה ואם אמא לא תרשה לי לפרוש ממשהו אני עוד אחליט להפסיק להיכנס לשיעורים ולא יהיה לי אכפת מה יהיה בעתיד. אני שונאת בצפר!
משהו ששימח:
בארסה
נפגשתי עם חברות שלא ראיתי כל החופש והלכנו לראות ג'וני אינגליש ההשראה חזרה אליי וכתבתי (כן-כן, זה באמת נכון) חמישה פיקים (3 ג'רלונסו, 1 מסי/בויאן ו-1 סרננדו), סיימתי לערוך את התרגום של פיק באנגלית, וכתבתי את ההתחלה של הג'רלונסו הארוך והעצוב שאני מתכננת (ומצאתי את הסוף המושלם בשבילו בשיחה עם קרן)! אושר
משהו שהעציב:
ליברפול הפסידו
שוב פעם. אני לא יכולה לספר להורים שאני רוצה לרדת לשלוש יחידות במתמטיקה כי כשאמרתי לאמא שאני רוצה לפרוש ממשהו לפני כמה זמן היא אמרה שהיא לא תתן לי לראות כדורגל ולא תתן לי להיפגש עם חברות
אנחנו הולכים לבטל את ערוצים 555 ו-554 אז אני לא אוכל לראות כדורגל בHD יותר ><
ציטוטיה:
נסענו לאיקאה ולא ידענו איך להגיע אז התקשרנו לדודה שלי שתסביר לנו. היא מסבירה, אנחנו מגיעים ואז: אמא שלי: איפה את? בבית? דודה שלי: כן אני בבית איפה אתם? ביקרנו בני משפחה, אז אמא שלי שואלת אחד מהם איך הוא מבלה בזמן החופשי שלו. יעקב: אני הולך להזמין תור לרופא ואז אני מחכה בתור ואז אני רואה את הרופא אמא שלי: וחוץ מזה, מה אתה עושה? יעקב: אני מנקה את הבית. אני מתפקעת מצחוק בארוחת יום שישי וכולם מסתכלים עליי. דודה שלי: מה קרה? אני: נזכרתי במשהו מצחיק לא זוכרת מתי או מי אמר (יכול להיות אני. יכול להיות שדרן בטלוויזיה) "גוארדיולה לא נראה מודאג... יותר מתמיד. אני מתלוננת שלא משדרים את כל המשחקים של ליברפול. אח שלי: בשביל זה צריך שיהיה שם איזה ישראלי זוטר שישב על הספסל כמו יוסי בניון - כדי שישדרו את המשחקים שלהם. אני *באמצע ג'וני אינגליש*: אומייגאד עלה לי הרעיון המושלם לפיק על סטיבי וצ'אבי! אחרי כמה דקות (השיר Don't give up on us baby ברקע): אומייגאד זה כל כך יהיה השיר נושא של הפיר הזה! משפט מפיק שקראתי שממש ממש הצחיק אותי: "איך הבן אדם הזה מצליח לאכול בננה בלי לרמוז לשום דבר חוץ מאכילת בננה - ועדיין לגרום לו לחשוב על מה שיקרה בטיסה בדרך חזרה הביתה?
מתנגן בראש / בפלייליסט:
משהו שאחות שלי שומעת בחדר הצמוד... אין לי מושג מה זה
המלצת השבוע:
פיקים פיקים פיקים! ואל תלכו לחמש יחידות מתמטיקה. ולכימיה. או בכלל למשהו מדעי. פשוט לכו לתיאטרון או לסביבה. או לחקלאות. משהו שלא מצריך לימודים.
התמונה הכי חמה:
הפ פאקינג משפחה של אנשים מושלמים!
איזה בנות מהממות!

Noa L black

New member
קראקוביה ../images/Emo6.gif

באמת שאין הרבה דברים יותר טובים מזה
והתמונה3333> הבנות שלו כאלו מתוקות

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifכל כך ../images/Emo6.gif

הם אדירים פשוט! אני לא יכולהההה המשפחה הזאת פשוט מושלמת!!! עכשיו רק שיגיע איזה סטיבי קטן בנובמבר והכול יהיה מדהים פשוט

Serena16

New member
התמונה ../images/Emo99.gif

הבנות שלו הכי מתוקות בעולם! הציטוטים
במיוחד זה עם הישראלי זוטר
ותני לי לקרוא את סרננדו

Adimenzer1

New member
הן כאלה פושפושיות ../images/Emo99.gif

הייתי עם אח שלי בשמירת לילה לפני כמה ימים וכמה חברים שלו באו והיו כל כך הרבה דברים מצחיקים ושכחתי את כולם חוץ מזה עם הישראלי הזוטר
הסרננדו כאן: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=737365&blogcode=12809111 ויש שם גם אחד מתורגם שקוראים לו "אלה החיים" שזה פיק על ג'רלונסו ועל סרננדו...

Serena16

New member
זה פיק מושלם ../images/Emo99.gif

את חייבת לעשות עוד סרננדו
הם יותר מסתדרים לי בראש מסטיבי/צ'אבי

Noa L black

New member
שזה מוזר,כי סטיבי צ'אבי באמת סוגשל התנשקו ../images/Emo6.gif

אבל סרננדו חברים מאדדד קרובים

Serena16

New member
האמת שזה מאוד מוזר

כי ידוע שראמוס אוהב נשים, אפילו יותר מכריסטיאנו
אבל סרננדו ממש מסתדר לי בראש... וזה אפילו מתוק

Serena16

New member
יש שמועות

שהוא ואינייסטה מתחתנים באותו יום
אבל לא יודעת... כבר אמרו פעם שחברה שלו בהריון ושהם מתחתנים אבל אף אחד מהם לא קרה

למעלה