../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמקוויקנד :] ../images/Emo34.gif
מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הרבה הרבה שירים של גלי
הלהקה המגניבה של השבוע:
גלי
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
דוקטווווור הוווווו!@#!@#@!@!#@
גלי
ספר / פיק השבוע:
פיקים של נועה ועדי
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אנשים, |: בצפר (זה פשוט משעשע אותי שבצפר מצליח להרגיז אותי גם כשאני בחופש
). איך שהסופ"ש הזה נגמר אני חוזרת לשבוע של 3 מבחנים, בוחן, 2 עבודות להגשה. (וזה רק בשבוע הקרוב, אני מנסה להכחיש את השבוע שיבוא אחריו
) וכמובן שאחד מהמבחנים הם במתמטיקה ופספסתי את כל השיעורים שבהם למדנו את החומר שיהיה במבחן. יאיי מי?! D:
משהו ששימח:
גלעד שליט חזר!
אח שלי סיים טירונות! D: (לרוב הייתי ממש מדוכאת מזה, עכשיו לסבול אותו עד שהוא חוזר ללימודים, אבל החודש נכנסתי לאיזה מצב מאוד רגיש בנוגע לצבא. אז אני דיי שמחהD
חופפפפפש, חג
מסיבת הפתעה לחברה, מסיבת יומולדת ~לילה לבן~ לחברה אחרת... O: בארסה
מסע בזבוזים מטורף בקניון~
בייביסיטר אחרי איזה חודש שלא עבדתי
משהו שהעציב:
היום (שישי) עבר בדיוק חודש מאז שהמשפחה שלי איבדה אדם יקר, ועכשיו ראיתי תמונה שקצת שברה לי את הלב. |: אבל אין מה לעשות, אלה החיים וצריך להמשיך הלאה \:
ציטוטיה:
~באמצע משחק של ריאל מדריד. חשוב לציין שהיה לח וחם ומגעיל ומזיע באותו הזמן~ אני: "פאקקקקקק! איזה חום! אפשר להדליק מזגן?!" אבא: "מה יש... ראית את רונאלדו נעשה לך חם?" ואני פתאום קולטת שעושים קלוז אפ על רונאלדו
אח שלי היה בטירונות, והוא עתודאי, ואני לא יודעת למה אבל חיברו את העתודאים (שהם שיא החננות) לאנשים שזאת כבר לא הטירונות הראשונה שלהם. (היה שם אחד שזאת הפעם ה5 שלו, ועוד איזה כמה שזאת פעם 4 או 3.) בכל מקרה, אמא שלי ניסתה לסכם לדוד שלי את הטירונות של אח שלי- היא: "אוקיי, היו שם 2 איומים בנשק, איזה אחד שבר למישהו את הלסת, אחד חתך ורידים בשביל לקבל צומי ובילה בבית חולים כל היום..." אני: "היי! אל תשכחי! היה גם אחד שאלמנה שחורה עקצה אותו וכמעט הורידו לו את הרגל, וגם את הזה שדבורה עקצה אותו בפה וכל הפה של התנפח..." כןכן, טירונות נחמדת במיוחד! אני בהחלט שמחה שהוא חזר הביתה .
היום הלכתי לסיבוב קצר בקיבוץ עם בת דודה שלי (קוראים לה יעל והיא בכיתה ד') וכשחזרנו לבית הייתה שם ילדה שהכרנו בחודש האחרון שהיא בת 4 (אני חושבת.
) והיא בדיוק עמדה ללכת. הלכתי לחבק אותה ולהיפרד ממנה. היא: "תגידי, איפה הילדה הקטנה?" אני: "איזה ילדה קטנה?" היא *מתעצבנת*: "נוו! הילדה הקטנה!" אני: "אור? (אחותי)" היא: "נוו לא! הילדה הקטנה!" אני: "יעל?" היא: "כן!כן! נו הילדה הקטנה" אוקיי זה לא נשמע משעשע, אבל לראות ילדה בגן אומרת על ילדה ביסודי 'ילדה קטנה' זה נראלי די מצחיק.XD והיא כזאת בובהההה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
"אהבה יש באוויר..."
המלצת השבוע:
אל תשאירו את כל השיעורים שלכן ליום האחרון של החופש. זה לא חכם. D:
תראו דוקטור הו
תקראו פיקים, רצוי סלאשים.
ורק כי אני חייבת כי מסי הוא גאון ואני אוהבת אותו: "Fame and money aren't what's important in life. One should always stay modest, not forget where you come from and keep on fighting."
התמונה הכי חמה:
אני סוג של מאוהבת