יום רביעי-שיהיה במזל

Little McMickey

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifיום רביעי-שיהיה במזל../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

כןכן היום יום רביעי, ה-12.3.2008... 22 שנה לאחר שמישהו מושלם נולד... וכך נולדו כל הפנטזיות שלנו שעליהם אנו חולמות בלילה... ומזילות ריר על תמונותיו... כן.. זהו דני ג'ונס
אני כבר כתבתי לו את הברכה המאוד הזויה שלי והמושקעת[
] שהוא בחיים לא יראה, אבל שיהיה... העיקר הכוונה
די די די הוא כזה גדולללל.. למה 5 שנים למההההההה
טוב להירגע, לחזור למציאות.. אז ככה, כמובן שהברזתי מ-3 שעות פיזיקה, כי אמרתי לעצמי... מיכל, תראי איזה יום יפה, הציפורים מצייצות ריח של יומולדת באוויר... את צריכה לחגוג!! אז אמרתי יאללה! נלך
XDDD היה יום ארוך ביותר ומייגע.... הדבר הכי טוב היום זה הפורום הזה ודני שבמחשבה שלי מהבוקר [ועד צאת הנשמהה להלה
] XDD ומחר אולי אני נוסעת לזימון שיש לי בצריפין.. ועוד משהו שגילתי היום!!!! האמריקאים באים!!!! אני לא יודעת אם זה אלה שהיו איתי אז אבל יש משלחת שבאה מחר, ויש אחת שבאה שבוע הבאא אמא'לההההההההההההה, הלפ הלפ! i need someboday help! not just anybody, but jorden!! XD אוחח זה יהיה כל כך, כל כך ארררררר
אז, תנו אותה בשיתוף
שאלה להיות מאושרים בלי הרבה כסף או להיות עם הרבה הרבה הרבה הרבה כסף... אבל כמעט ללא אושר? כמובן שהכוונה היא להיות עם בן הזוג..XD אז כמובן שהתשובה תהיה, להיות מאושרים עם בעיות כלכליות XDDD כי אין כמו להיות מאושר עם זה אתה אוהב.... חה!

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifלפחות דני נהנה היום..

כי אני בוכה.. ממש ממש ממש בוכה
היום שלי התחיל בחצי חיוך כראיתי את הארי בתשבץ של ראש1 הוא המשיך סביר עד השעה השישית, שהיה לנו בוחן במתמט'.. ונחשו מי הולכת לקבל 0 , אני אתן רמז: אני
במשך פאקינג שעה אני יושבת מול 3 בעיות אחוזים מסריחות ולא מצליחה למצוא איך עושים אותם. בסוף השעה היה לנו שיעור בחדר מחשבים.. ופשוט בכיתי. זה נורא, יש לנו כמה בחנים שהולכים להשפיע לנו על הציון בבגרות.. שגם בו אני אקבל נכשל. לקראת סוף השיעור המחנך שלי אמר לי משהו.. זוכרות את האמריקאים הסיפרתי? אז ככה.. בסופ"ש הזה אחד מהאמריקאים אמור לבוא לישון אצל כל אחד מילדי הכיתה שלי, עכשיו המורה סיפר לנו שיש כמה ילדים [בערך 6] שכמה אמריקאים רוצים להיות איתם, ואני מבינהם! אני מבין 6 הילדים המבוקשים! כשאמרו לי את אני כולי הייתי
אומנם אני מבוקשת ע"י האמריקאים.. אבל עדיין אבכה בשקט על הבוחן שמרוב טימטום לא עשיתי

גרבע

New member
כן היה את הארי בתשבץ !ומקפליי מקום שני

אני כזה" אומגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג" ושמו תמונה כל כך יפה שלו !!!!הכרחתי את ילנה להביא לי אותה XD ומקפליי מקום שני בטופ עשר!אחרי סינרגיה\= אבל טוקיו הוטל אחריהם!האהא

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifכ"כ מבינה אותך!

זה קרה לי לפני חודש בערך עם בוחן במתמ' שישבתי ולא ידעתי כלום פשוט חיכיתי שהזמן יעבור ואני אגיש מבחן ריק! עם 2 תרגליםימ תוך 5! כמובן שקיבלתי 30 XD אבל לא נורא, עוד יבואו ימים טוב יותר

Simple Girl 175

New member
../images/Emo215.gifאני הרשגתי לו דף עם כל מיני נסיונות כו

כולשים להבנת התרגילים.. לא ממש עזר לי!

דנושש XD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

בקשר לבוחן,אל תקחי ל-
..זה בסה"כ בוחן... נכון שזה מבאס לא לקבל ציון טוב,אבל צריך לקחת הכל בפרופורציות
אחוזים זה חרא...אני זוכרת שלא הצלחתי כלום שלמדתי את זה שנה שעברה....
תחשבי על זה שרבים לפנייך נכשלו בבחינות ולא קרה להם כלום
ואיזה כיף לך לגביי האמריקאים!!
*מקנאה* נ.ב תתחדשי על הכינוי המשודרג
חפרתי

TomiSh XD

New member
לא נוראא .. זה רק בוחן יהיו עוד [;

אם זה עוזר לך ... אני קיבלתי במבחנים 36 ו-45 ואין מועדי ב' \: כן ככן אני יודעת שאני מטומטמת .. אין מה לעשות חחח *אם זה לא ממש עוזר אז סורי .. ניסיתי חח

גרבע

New member
סוףסוף../images/Emo70.gifמצאתי לי זמן :)

יש לי יום שישי מבחן ענק במת'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עפה ללמוד -,- במבחן הקודם קיבלתי 65 ובבחן 55 \= ויש מחר שעתיים אסטרופיזיקה ><" אני הייתי מעדיפה להיות עם הרבההרבה כסף וללא אושר.איך אפשר לישון בלילה כשאתה יודע שאין לך כסף להאכיל את הילדים שלך למחרת? אבל מצד שני להיות מאושר עם קצת כסף זה גם טוב

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif טחח מיק, 5 שנים זה לא הרבה.. ../images/Emo8.gif

היום הייתי אמורה ליסוע לבית השריון בת"א למבחני מיון למודיעין, אבל אתמול התקשרו אליי [בלי להזכיר את העובדה שבפעם הראשונה זה היה לפון ובגלל שרבתי עם אחותי היא לקחה לי אותו ולא נתנה לי לענות ואז בטעות העפתי לה אותו מהיד וזה התנתק להם בפרצוף ><"] והודיעו לי שאני לךא צריכה להגיע לבמנים כי כבר עשיתי אותם, מתברר שאלה המבחני מיון למודיעין ערבית מה שחששתי. אבל דבר טוב אחד יצא מכל הסיפור הזה - לקחתי לעצמי יום חופש ^__^ אחרי שהודעתי לכל המורות שאני לא אגיע היום בגלל המבלחנים, החלטתי לנצל את העובדה. ולא מזמן קבלתי עוד מכתב מהצבא - כנס פרוייקט "רקיע" שזה מסלול ללימודי חשמל, אלקטרוניקה ומכונות. ואני צריכה לקחת לזה את התעודה של השנה והיא ממש גרועה >< וגם אני לא יודעת אם אני ממש רוצה ללכת לזה כי אני לא אוהבת את המקצועות האלה ובכלל לא בא לי קבע של שנה וחצי
אניווי, בלי לערב אתכן בבעיות שלי, בקשר לשאלה >> נמממ לא יודעת, דברים שאני יכולה לקנות בכסף הזה יכולים לגרום לי אושר.. וגם אני לא אצטרך לעבוד.. וגם סתם להיות עם בן זוג שאני אוהבת יכול לפעמים לא לגרום לאושר.. סוו אין לי תשובה חד-משמעית. יום טוב

TomiSh XD

New member
אני שונאאאת את ימי רביעי ! ../images/Emo69.gif

הימים הכי מגעילים שיש .. שעתיים פיזיקה .. ואי אפשר למותתתת ! ואחר כך להישאר עד שעה שביעית ..גאאאאאאאאאאד ומיקי .. אתת לא מפסיקה לחשוב על דני אהה ? אפילו בלילה .. חח בואי אני יסדר לך איזה דייט איתו .. ככה בלילה .. לא תצטרכי רק לחשוב עליו .. ולחלום עליו
אוקי ..אז לשאלה .. ברור שלהיות מאושרת בלי הרבכסף ועם מישהו שאני אוהבת

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifיום נחמד היום../images/Emo9.gif

קמתי בבוקר
8:10 : שכחתי משהו היום ... ~מסתכלת לעבר החלון שעליו תלוי לוח ימי הולדת ~ "דנידנידנידנידני!|" התחלתי לשיר יומולדת שמח כשאני לבד בבית ולנשק את כל פהוטרים והתמונות שלו שיש לי על הדלת
איזה סקססי כפרעליו
ולכל הבנות החמדמות- חוץ מהקטע בלי להעליב שלאפחת מאיתנו אין סיכוי עם דני, הגיל ממש לא משנה תסתכלו על כל מיני הורים שלכם או של חברים הרוב זה הפרש גילאים של 4-5-6 שנים לפעמים פחות לפעמים יותר
אממ שעה ראשונה היה מייגע- אנגלית, אחרי זה ג"ג
אחרי זה שעתיים תנ"ך עם .. המחנכת שאני כ"F שונאת, ולמה? כי היא שונאת אותי
ובסוף שעתיים מ י י ג ע ו ת של מתמטיקה ><" אבל כל היום דיברתי על דני
כפרעליו
עכישו חזרתי מהבלט ובשבע יש לי ג'אז, אני ממש שמחה כי אנחנו מתאמנים לעדלאידע ואני ממש מחכה לז\ה, כמה שחם זה ממש כיף לרקוד שם בעדלאידע תנועות כאלה מפגרותXD

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif יום רביעי ../images/Emo39.gif

אני כ"כ שונאת את יום רביעי... זה יום נוראי,(חוץ מהעובדה שאני מתחילה ב-9
) שעה מדעים
שיעור שחופר על גלוקוזות,וגלקטוזות וכל השאר
אח"כ שעתיים מתמטיקה - אלגברה ליתר הדיוק.. ואז שעתיים של הסטוריה
,אבל היום היה דווקא מעניין...ראינו סרט על צפון קוריאה-זה היה סרט מזעזע...מתארים שם את כל העינויים וזה.. (חפרתי
) ועכשיו לד-נ-י-
הוו,הוא בן 22
מזל טוב לדני
חחחח אני מתה לדעת איך הוא חוגג
שאלה יומית
(כמעט שכחתי
) ברור שלהיות במצב כלכלי קשה בזמן שאני עם בן זוג
אממ...נראה לי שזהו..אני בספק אם מישהי קראה
טוב נו,גם ככה חיפשתי משהו לעשות כדי להתחמק מללמוד לאנגלית

נוי78

New member
אני קראתי D=

לא יפה ככה לזלזל בדליה ולהגיד ששיעור מדעים חופר..zZzZzZz חחחחחח סתםם!! הוא באמת חופר!! גם כשדליה נותנת עבודת כיתה היא מגלה את התשובות...(שלא נדבר על מבחנים חחח)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifרסמי ../images/Emo6.gif

מבחנים אצל דליה,זה שוק XDD "דליה אני לא יודעת אם זה א' או ב'...." "אני לא יכולה לומר לך דנה..באמת...*שיעול* ב' *שיעול*" XDDDD

נוי78

New member
../images/Emo42.gif Wednesday ../images/Emo42.gif

אוקיי.... אזז.. הכל התחיל בשעת מדעים משעממת במיוחד... אחר כך המשיך לשעתיים אלגברה...[דנה המציאה למחשבון שלה שם......קוראים לו,,יותר נכון,לה....מרים:: תיעוד לזה שהמחלה שלה בסוף תהפוך לסופנית חחחח ::: °•°®•»אפקה«•®°• אומר/ת (17:06): איך קראת היום למחשבון שלך? °•°®•»אפקה«•®°• אומר/ת (17:06): מרים? Dana ツ אומר/ת (17:07): חחח כן XDDDDD Dana ツ אומר/ת (17:07): מה? היא מתוקה ושימושית נבוך] אחחח תמונות קשות... ונגמר בשעתיים היסטוריה (סרט)..
מזלל טובב לדנייי
היה יום חביב :) שאלת היום: עדיף להיות מאושרים בלי הרבה כסף... ביי ביי והמשך יום טוב P=

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gifשוב את צוחקת עליי? ../images/Emo7.gif

כל אחד והמחלה שלו.. לדג' רייבן - יש לה מחלה של מאומצים ולי יש מחלה של לתת שמות להכל
אני לפחות יודעת לספק בדיחות מצחיקות לעומתך
תודי שזה שאני נותנת שמות זה מצחיק...
>> XDD

דיינהDana

New member
חייבת לפרוק..../images/Emo4.gif

אני עדיין בדילמה ענקית ל-מה המצב רוח שלי היום- שמח/לא משו/ עצוב.. מצד אחד.. היה לי יום נחמד מאוד! היה ממש מצחיק עם חברים שלי וראינו תמונות קורעות מטיול של"ח שהיה לנו... אבא שלי חזר היום מחו"ל (אחרי שבועיים שלא ראיתי אותו!!...=]) ולדני שלנווו יש היום מומולדתתתתת
אבל מצד שני היה לי חראא... כי אני טסה ביום שבת לאיטליה והיום הזכירו לי יותר מתמיד אני בשבוע הזה מפסידה כל דבר אפשרי!! פורים- אני לא מתחפשת כי אני לא אהיה... וכל החברות שלי שלי מתחפשות לדברים ממש מושקעים ויפים...
בצפר- אני מפסידה שלושה מבחנים חשובים! וזה אומר שאני אהיה בפיגור בחומר ה=ר=ב=ה זמן! חברים- יש שתי מסיבות ענקיות..וגם בדיוק חיזקתי ת'קשר שלי עם הרבה חברים...ועכשיו להעלם שבוע? אני יודעת שאני אפסיד הרבה! אני יודעת שזה בסך הכול שבוע ולא יותר מזה.. אבל בכל זאת... יש לי הרגשה איומה שאני הולכת לפספס כל כך!! ואני גם יודעת שאני לא מגיבה הרבה בפורום..(אני אני קוראת בו כמעט כל הזמן!) אבל אני פשוט הייתי חייבת לפרוק קצת... חח טוב בכל מראה אפחת לא תקרא את זה.. אבל זה היה משחרר...

למעלה