Little McMickey
New member
../images/Emo187.gif../images/Emo215.gifיום רביעי-שיהיה במזל../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif
כןכן היום יום רביעי, ה-12.3.2008... 22 שנה לאחר שמישהו מושלם נולד... וכך נולדו כל הפנטזיות שלנו שעליהם אנו חולמות בלילה... ומזילות ריר על תמונותיו... כן.. זהו דני ג'ונס
אני כבר כתבתי לו את הברכה המאוד הזויה שלי והמושקעת[
] שהוא בחיים לא יראה, אבל שיהיה... העיקר הכוונה
די די די הוא כזה גדולללל.. למה 5 שנים למההההההה
טוב להירגע, לחזור למציאות.. אז ככה, כמובן שהברזתי מ-3 שעות פיזיקה, כי אמרתי לעצמי... מיכל, תראי איזה יום יפה, הציפורים מצייצות ריח של יומולדת באוויר... את צריכה לחגוג!! אז אמרתי יאללה! נלך
XDDD היה יום ארוך ביותר ומייגע.... הדבר הכי טוב היום זה הפורום הזה ודני שבמחשבה שלי מהבוקר [ועד צאת הנשמהה להלה
] XDD ומחר אולי אני נוסעת לזימון שיש לי בצריפין.. ועוד משהו שגילתי היום!!!! האמריקאים באים!!!! אני לא יודעת אם זה אלה שהיו איתי אז אבל יש משלחת שבאה מחר, ויש אחת שבאה שבוע הבאא אמא'לההההההההההההה, הלפ הלפ! i need someboday help! not just anybody, but jorden!! XD אוחח זה יהיה כל כך, כל כך ארררררר
אז, תנו אותה בשיתוף
שאלה להיות מאושרים בלי הרבה כסף או להיות עם הרבה הרבה הרבה הרבה כסף... אבל כמעט ללא אושר? כמובן שהכוונה היא להיות עם בן הזוג..XD אז כמובן שהתשובה תהיה, להיות מאושרים עם בעיות כלכליות XDDD כי אין כמו להיות מאושר עם זה אתה אוהב.... חה!
כןכן היום יום רביעי, ה-12.3.2008... 22 שנה לאחר שמישהו מושלם נולד... וכך נולדו כל הפנטזיות שלנו שעליהם אנו חולמות בלילה... ומזילות ריר על תמונותיו... כן.. זהו דני ג'ונס