יום רביעי-שיהיה במזל

דנושש XD

New member
../images/Emo24.gif

1.בקשר לפורים,לדעתי פורים זה סתם חג (אני ש-ו-נ-א-ת את פורים) וזו הסיבה שהפסקתי להתחפש
תמיד יש את שנה הבאה להתחפש שוב...
2. לגביי המסיבות,גם זה אותו נימוק כמו למעלה..יהיו עוד הרבה מסיבות..ומי יודע? אולי המסיבות לא יהיו הכי מוצלחות [?] 3.בצפר- להשלים חומר זה לא כזה מסובך...קחי לך איזה סופ"ש ושבי עם מחברת של חברה שאת יודעת שהיא כותבת ברור וזה,ותשלימי..אם לא תביני תשאלי אותה..
ואחרי הכל...את טסה לאיטליה
ואין יותר כיף מזה.. זה הרבה יותר שווה (זה מזכיר לי את השיחה עם נועה
).. אני במקומך הייתי לוקחת את היום רביעי שלך בתור יום שמח
(ווי אני חייבת להפסיק לחפור
)

דיינהDana

New member
סורי על הדיליי =\

ראיתי את התגובה שלך ורציתי להגיב אבל פ=ת=א=ו=ם המחשב הדפוק שלי החליט שלא בא לו לעבוד.. אז אומנם בדיליי אבל רציתי להגיד לך תודה ושממש שיפרת לי ת'מצב רוח=]

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif סורי על הדיליי העצום ! XDD

אבל זה ממש לא נורא ! מלא היו מתחלפים איתך כי את טסה לאיטליה ! לימודים זה חפיף תקחי חברה טובה שתלמד אותך פורים יש כל שנה והמסיבות .. זה ממש לא נורא יהיו עוד ! ככה עודדו אותי כי אני טסתי לשוויץ והפסדתי את הטיול השנתי אבל לא נורא זה עובר !!! העיקר שתהני באיטליה
:)

butbut

New member
../images/Emo126.gifשיואו איזה יום מוזר היה לי היום><"../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

דבר ראשון היינו במוזיאון><" דבר שני- כשיצאתי ממנו עם עוד 2 חברות...גם כן חברות...גיליתי שאני לגמרי..טוב, לא חשוב XD יש לי פיצול אישיות ואני מעדיפה שלא להישמע כמו אימו בכיינית. בכול או]פן, ראינו סקייטרים, המון.
ושתי החברות שלי..טוב, אחת מהן נראית כמו זונה...והשנייה כמו ערסית.[אל תשאלו מה אני עושה איתן-אני לא גזענית
] וסקייטרים, לרוב, נמשכים לדברים שהם לא זה ולא זה... כי הם "לא באותו ראש".><" וחברות שלי היו בטוחות שהם צעקו רק להם, ושאני בכלל מחוץ לתחום[נאמ..כמו תיד-אבל מי שם
]. קיצר, לא וויתרתי, התעצבנתי
אבל במקום לקלל וזה- פשוט הלכתי משם וראיתי את הסקייטרים בדרך[ביחד עם החברות><"], והם לא ממש הסתכלו עליהן- וזה הוכיח להן שהן טועות בלי התערבות שלי בכלל. *שמחה* נאמ...השירותים של המוזיאון מגניבים! יש שם אור כזה מעומעם מה זה יפה-הצטלמתי

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הצחיק אותי הסיפור עם חברות שלך
סקייטרים
ווי אהבתי ממש את החולצה שלך... אני אוהבת פסים

DoLi it is Me

New member
איזזה יום מתיייששש אני עוד שנייה מתפוררתתת...

טוב אז ככה היום היה לנו מבצע שכל שנה בנות ביא' מארגנות... זה מבצע ממש ענקי שמביאים איזה 100 ילדים אוטיסטים/חולים/נזקקים/או בעיות במשפחה וכאלה.. ויש מלא מלא משחקים והופעות של מפורסמים [בשנים הקודומות הביאו את נינט,הראל סקעת,מויאל,יודה סעדו,סבנימינאל ועוד מלא כאלה..] השנה החליטו להביא מפורסמים שהבנות בביצפר לא יתלהבו יותר מדי מהם ><... והביאו את רינת גבאי ואת יובל המבולבל. היה מצחיק כי פתאום יצאנו אני וחברות שלי מהביצפר []השערים היו פתוחים] ו פתאום אנחנו קולטות את רינת ויובל שתיהם מחובקים ומברכים איזה ילדה אחת למצלמת פלאפון מסכנה של איזה אישה. קיצוץ .. היה נחמד ביותר אבל ממש מעייף לקחתי בהתחלה איזה שני ילדים חמודים עם חברה והיה סבבה [שנה שעברה נתקעתי עם איזה שלוש ילדים עבריינים מרמלה ><]. ו..אז חזרתי הבייתה התנפלתי על האוכל [לא אכלתי כלוווווווום כל היום] ואח"כ הלכתי לעשות גבות ועכשיו אני הולכת ללמוד מת' וללמוד לאנגלית >_<. זהוו
.... מלא מלא מלא מזל טוב לדניאאאלל אלן ג'ונס
*אני ושתי חברות שלי היינו אתמול בכפר השעשועים ובמאמא יוקרו והתלהבנו יותר מדי מהתחפושות XDD...

AlmA XP

New member
../images/Emo41.gif להלה יום רביעי, בא לי שהוא לא יעבור ../images/Emo69.gif

>< יום נחמד
אנגלית ג"ג תנ"ך ומתמטיקה (
) אני ויעל הקדשנו לדני את היד שלי XDD ציירנו עליה כל מיני דברים וכתבנו לו ברכות XDDDDD זה ממש מצחיק
וציירתי את פטיטו, ויצא ממש דומה! XDDDDDD ואז היה לי חוג, והלכתי לשני, שהוא בבית פרטי, ואני ועוד ילדה חיכינו שם מלא זמן ואז התקשרתי לאמא שלי לדעת אולי ביטלו והיא שחכה להודיעה לי (זה קורה הרבה
) ואז היא אמרה לי שהיא כרגע גילתה שהמורה שלי שלחה לה הודעה שאבא שלה נפטר אז לא יהיה חוג היום... והיה לי ממש עצוב
ואז הייתי צריכה ללכת ברגל הביתה
כי אמא שלי ניתקה לי את השיחה באמצע
ויש לי עוד שיעורים מזורגגים בערבית ובמתמטיקה, ואני צריכה להתכונן למבחן באנגלית >< החיים קשים שאת בת 14.... כמו בסדריק XDDDDDD לא משנה
בא לי פשוט שהיום הזה לא יגמר לנצח... כלכך אין לי כח למחר >< יש לי אימון, ואני שוקלת ממש ברצינות לפרוש, וממש קשה לי >< אני הולכת לחברה שלי אחרי בצפר לעבוד על הריקוד בספורט שהולך להיות כישלון, כי היא די שטלתנית והיא בחרה לנו חרא של מוזיקה >< ויש הבעה וערבית ועוד מקצועות מעצבנים >< כלכך אין לי כח
והכדורים של האנמיה בכלל לא משפיעים עליי, אני עדיין עייפה כל הזמן ><

sweet shir

New member
*כי בבלוג יש פוסט על היום*

חחחחחחחחחחחחח יצאתי לא קשורה בגלל שלא הסברתי שם.

just orr

New member
איזה יום ((((:)

החתולה שלי המליטה
ואין לי כוח לחפור. היו מלא דברים מדכאים טחח אבל אני בכל זאת שמחה D:

למעלה