יום רביעי-שיהיה במזל

גילולית

New member
../images/Emo205.gifאממ..חפירה../images/Emo35.gif

היום לא בטוח..יום יבשי כזה..וגם אני די בדיכאון אז קשה לי לחפור כשאני לא שמחה(למרות שברגע זה אני כבר חופרת): אמממממממממממממממממממ..כן.אני לא מורכזת, אני שומעת A WHOLE NEW WORLD
אני אוהבת שירים קלאסיים של דיסני
אז...שיעור ראשון- מדעים. לא הצליח לנו הנסיוי.....ו...תחת. שיעור שני- ערבית. יכלתי לא להגיד לה שלא עשיתי, ולהמציא על המקום אבל הייתי חייבת לא לשקר פעם אחת בחיים דלי למורה- ועכשיו אני צכה להגיש לה. בעעעע שיעור 3+4- מתמטיקה..שיעור ראשון היה חביב. כאילו זה עם רותם והיא כמו חברה כזאת היה מצחיקץ, שעה שניה בוחן פתע. בגשתי מהר ולא נראה לי שצמצמתי מספיק:S חזרתי הביתה- משהו...דה בסט ואז הלכתי ליומעבודה בצופים ופירקנו את חדר צופיות סופית ו...לא הודיעו לי ולטלמוס (חברה) שנדחה אז באנו שעה לפני כמו כאפות ולא עשינו כלום. חזרתי הביתה אכלנו בבר לחם והיינו אמורות לאכול במקס ברנר(כאן הביאוס) כדי לחגוג לדני יומולדת אבל דנה לא יכלה ונועה כבר לא ואז היינו באות רק 3 בערך וזה לא שווה וממש חבל בול הרגע חשבתי על מלא דברים מגניבים שיכלנו לעשות ואם לא יהיה ביום שישי למרות דאין טעם לחגוג למישהי=ו שלא מכיר אותנו כשזה לא התאריך אז נחכה שנה..או עד היומולדת של טום..שזה 3 ימים אחרי שלי...אז פשוט נלך ביומולד תשלי
סתם של טום כי הקטע הוא לחגוג למפורסם...אז במקום ראיתי 50775896534 פרקים של שנות ה70
מה עובר על השיער פנים של הייד
טוב איכשהו הצלחתי לחפור אבל לא משהו. או! לא בדקתי שאלה ימוית*עולה לבדוק* מה זה
ברור שמאושרים הלי הרבה כסף
אין טעם לחיים כשאתה טובע בכמויות של כסף ואין לך עם מי לחלוק אותו לעומת שיהיה לך משפחה וחברים שתתאמץ בשבילם כדי שיהיה להם כסף והם יעריכו אותך
דה
סתם, לא יודעת מה עבר עליי...לילה טוב בעוד כמה שעות

rox love BSM

New member
../images/Emo20.gifשבוע הבא בדיקות דם../images/Emo5.gif../images/Emo101.gif

אז כן,נודע לי שאמא שלי קבעה לי לשבוע הבא בדיקות דם כי לטענתה:"את יותר מדי חיוורת וזה לא מוצא חן בעיניי,אבא אמר שאולי חסר לך ברזל" WTF?!,מאיפה זה בא עכשיו?!! אבל לפחות אני מפסיידה בית-ספר :) -וביום שלישי,בנות יקרות אני עוזבת אותכן,כי אני נוסעת לברבדוס עם אבא שלי (למרות שיש מצב שנדחה את זה)... אני אכתוב ביום שני בערב שוב,אבל גם עכשיו אני אתגעגע אליכן מאד
... נ.ב. HAPPY B-DAY DANNY JONES!

לא ציירנו ברברים../images/Emo7.gif

האמ, כן. קמתי בבוקר, ואז תארגנתי מלא זמן ובדיוק בשנייה שהגעתי לתחנה גם האוטובוס הגיע. ואז היה לנו שעה פיזיקה. ולמורה שלנו הייתה יומולדת, ונשארו לנו בכיתה בלונים מאתמול כי אתמול הייתה יומולדת לחברה שלי, אז עשינו כאילו הבאנו את זה בשבילה ואמרנו לה שאנחנו רוצים לעשות מסיבה, ואז היא אמרה שנלמד עשרים דק' ונעשה מסיבה עשרים דק'. בסוף היא נתנה רק חמש
ואז היה ערבית, והיה ממש מצחיק כי בשיעור הקודם אני וחברות שלי הפרענו המון ואז הוא אמר שהוא יחלק את הכיתה לחצי שילמד ולחצי השני הוא יביא לצבוע ציורים של "ברברים" [פרפרים אבל הוא יכול להגיד פ'
]. ובקיצור, כל השיעור צחקנו על זה [למרות שבסוף הוא לא חילק את הכיתה]. ואז היה שעתיים אנגלית- משעמם. שעתיים מת'-גם משעמם. אוכל-לא מעניין. שעתיים ערבית [שלוש שעות ביום! זה ממש עינוי
]- היה מצחיק, אבל אני לא זוכרת מה היה
אה וחברה שלי רצתה להתאבד[היא תכננה לעשות את זה בסוף השנה], ואז סיפרו ליועצת וחברה שלי שיכנעה אותה לא לעשות את זה ובקיצור היה מוזר
ואז ילדה אחרת באה אלי ואל חברה שלי עם חיוך על הפנים ועושה לנו "אני רוצה להתאבד", והיא מזה מפגרת, היא אמרה את זה רק בשביל הצומי>< בקיצור, בסוף מישהו אמר למחנכת שלנו והיא סתם גררה אותה לשיחה. ואז אני וחברה שלי הכנו את מאט [ידיד שלי] למוות כי הוא לא רצה להביא לנו שוקולדXD והיום הייתה מסיבת הפתעה לשתי חברות שלי אבל לא הלכתי כי הייתי צריכה להתכונן למבחן באנגלית
וזהו

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo26.gifיש לי את JML../images/Emo36.gifDDDDD:

אני כ''כ מאושרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת@%^T&*^% חברה שלי מלחיצה אותי כבר כמה ימים שיש לה מתנה להביא לי...וזה קשור למקXD והיום היא כזה שמה מתחת לחולצה ומראה לי ואני- עומדת בהלם. מנסה להגיד משו. צורחת. מחבקת אותה. מנסה להוציא מילים מהפה אבל יוצא מילמולים. ואז שוב קופצת עליה!!! היא הביאה לי ת'דיסק שלהםDDDDDDDDDDDDDD: והגירסאות שם יפות יותר מכל מה ששמעתי
ועכשיו גם רוני אמרה שהיא קנתה את הדיוידי עשה אותי יותר מאושרת!!!!! אני אלך אולי לקנות עם חברתיייי הווווווווווווו איזה יוווווווום.... וסתם עבר היום בשיעמום הלכתי לסניפי היקר[נופ] לעשות חזרות. השאלה
אמממ להיות עם אושר בלי הרבה כסף. כי כסף זה לא הכל בחיים^^ לילה טוווווווווווווב יש לי מחר מבחן במחשבים><"

Fall Out Inbar

New member
היה לי יום נחמד. באיחור ;;

לא זכרתי שזה היומולדת של דני ~כאפות~ אבל היה אחד הימים המצחיקים. ~חפריה מחר, במקוויקנד~

למעלה