../images/Emo205.gifאממ..חפירה../images/Emo35.gif
היום לא בטוח..יום יבשי כזה..וגם אני די בדיכאון אז קשה לי לחפור כשאני לא שמחה(למרות שברגע זה אני כבר חופרת): אמממממממממממממממממממ..כן.אני לא מורכזת, אני שומעת A WHOLE NEW WORLD
אני אוהבת שירים קלאסיים של דיסני
אז...שיעור ראשון- מדעים. לא הצליח לנו הנסיוי.....ו...תחת. שיעור שני- ערבית. יכלתי לא להגיד לה שלא עשיתי, ולהמציא על המקום אבל הייתי חייבת לא לשקר פעם אחת בחיים דלי למורה- ועכשיו אני צכה להגיש לה. בעעעע שיעור 3+4- מתמטיקה..שיעור ראשון היה חביב. כאילו זה עם רותם והיא כמו חברה כזאת היה מצחיקץ, שעה שניה בוחן פתע. בגשתי מהר ולא נראה לי שצמצמתי מספיק:S חזרתי הביתה- משהו...דה בסט ואז הלכתי ליומעבודה בצופים ופירקנו את חדר צופיות סופית ו...לא הודיעו לי ולטלמוס (חברה) שנדחה אז באנו שעה לפני כמו כאפות ולא עשינו כלום. חזרתי הביתה אכלנו בבר לחם והיינו אמורות לאכול במקס ברנר(כאן הביאוס) כדי לחגוג לדני יומולדת אבל דנה לא יכלה ונועה כבר לא ואז היינו באות רק 3 בערך וזה לא שווה וממש חבל בול הרגע חשבתי על מלא דברים מגניבים שיכלנו לעשות ואם לא יהיה ביום שישי למרות דאין טעם לחגוג למישהי=ו שלא מכיר אותנו כשזה לא התאריך אז נחכה שנה..או עד היומולדת של טום..שזה 3 ימים אחרי שלי...אז פשוט נלך ביומולד תשלי
סתם של טום כי הקטע הוא לחגוג למפורסם...אז במקום ראיתי 50775896534 פרקים של שנות ה70
מה עובר על השיער פנים של הייד
טוב איכשהו הצלחתי לחפור אבל לא משהו. או! לא בדקתי שאלה ימוית*עולה לבדוק* מה זה
ברור שמאושרים הלי הרבה כסף
אין טעם לחיים כשאתה טובע בכמויות של כסף ואין לך עם מי לחלוק אותו לעומת שיהיה לך משפחה וחברים שתתאמץ בשבילם כדי שיהיה להם כסף והם יעריכו אותך
דה
סתם, לא יודעת מה עבר עליי...לילה טוב בעוד כמה שעות
היום לא בטוח..יום יבשי כזה..וגם אני די בדיכאון אז קשה לי לחפור כשאני לא שמחה(למרות שברגע זה אני כבר חופרת): אמממממממממממממממממממ..כן.אני לא מורכזת, אני שומעת A WHOLE NEW WORLD