כדאי לקרוא בבלוגיה 30.12.10

למה אנחנו נפגעים כשהם צועקים "אמא!!!!"../images/Emo95.gif

בעבר הכל היה ברור. אמא גידלה ילדים ואבא הלך לעבודה. היום אנחנו רוצים להיות מעורבים ומשמעותיים בחיים שלהם. אז למה אנחנו נפגעים כשהם צועקים "אמא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111""
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1869101&r=1

את מי אני אוהב, אותך או אותי?

"...ברור לי שאני יושבת על הספה כצופה, ורחוקה מלהכיר את הדמויות עליהן כתבתי. אולי באמת ליהיא לא אהבה את הארוס שלה, אולי באמת היא פחדה ובלי שום קשר לבית האח הגדול רצתה לחזור בה מההחלטה להינשא, וכנראה שספקטור-שריג מצאו זה את זו והקסם שקשר ביניהם היה חזק יותר מקשר הנישואים. קטונתי אני וקטונתם אתם מלשפוט. אך מהתבוננות מהצד, איני יכולה שלא לתהות איך זה קורה. זה יכול לקרות לכל אחד מאיתנו? האם יש סיכוי שמתישהו נגיע לשלב בחיים שלנו שנהיה בזוגיות יציבה, ופתאום יצוץ איזה אחד שיגרום ללב שלנו לעשות שמיניות באוויר, לנחות על הקרקע סחרחר ולעשות תהפוכות עצומות בחיינו?" קישור לרשומה

נעה בגון עורכת אתר "תפוז אנשים" מאיימת ברצח!

לפני כשבועיים פרסמתי את האשמותי כלפי אתר תפוז אנשים ועורכיו המוטים שמאלה בצורה גסה ובלתי הוגנת. הפעם מתברר שעורכת בכירה באתר, נעה בגון שמה, מצטרפת לקריאה לרצוח את יו"ר מפלגת האיחוד הלאומי ח"כ יעקב כץ, המכונה כצל'ה. שפטו אתם! הפלח השמאלי מאיים ברצח הפוסט הקודם

למעלה