כדאי לקרוא בבלוגיה 30.12.10

shy-1

New member
לא נשארו שמאלנים בארץ, מיכאל בן ארי, כבר טען

בכיכר ציון שהם קטנים ועלובים ... ועדיין אתם מתבכיינים ? מה יעשה הימין כשלא ישארו שמאלנים בכלל, את מי תאשימו ? ובקשר לכצל'ה, הוא יחיה עוד הרבה שנים, ובלבד שלא יסתבך עם החרדים(כפי שכבר קרה לו).

תגובה תגובתית

ברשומה הקודמת לדעתי היה המון טעם וגם ראיתי בה כהכרחית כי הורדת עול מן הלב, כעת זה נראה כאילו אתה מחפש לפתוח במערכה בכל מחיר וזה כבר התנהגותו של אדם ממורמר. עכשיו, אני לא מכירה את הנפשות הפועלות, לא אותך ולא את נועה בגון, אבל שום האשמה כנגד אדם לא יכולה להתפס כלגיטימית, במיוחד אם העברה לא נעשתה במסגרת התפקיד. אתה צריך לזכור שאת הרצון של נועה לקטול אנשים היא רשמה בפייסבוק ולא בתפוז ואת הדעות שלה כבן אדם צריך להפריד מן הדעות שלה בתור עורכת תוכן בדף בית של אתר תפוז. חשוב לי לציין שאני בעצמי ימינית ואני חושבת שלשמאלנים אין הרבה עתיד במידה והם ימשיכו להתנהג בצורה שבה מדינות, אישים ועמים דורכים עלינו מבלי שיהיה לנו שום אימרה בנושא, אבל מפה ועד להכפשת שמו של בן אדם, זה רחוק. רחוק מאוד.

חסמני1

New member
../images/Emo18.gif לא איום ולא נעליים

זאת רק תגובה בפייסבוק, כנראה על דברי כצלה שצריך לתת כדור בראש לבדואים שמסיעים מסתננים. סתם לקחת וכופפת את זה לצרכים שלך.

ואתה עושה רצח אופי

על סמך תגובה למישהו בפייסבוק שלא ברור אפילו למי התכוונה ועיוות את הכתוב לאינטרס האישי שלך. לי נראה שפיתחת אובססיה לעקוב אחריה ולנסות בכל מחיר להכפיש את שמה.

אני לא עוקב אחריה

הסטטוס הזה התפרסם באתר "רוטר", כשראיתי מי הגיבה על כך הרמתי גבה ווידאתי שאכן מדובר בעורכת האתר הזה. היא הגיבה בחיוב על הרעיון לרצוח את ח"כ יעקב כץ, אני חושב שמן הראוי שכולם ידעו מי היא עורכת האתר. הבאתי דברים כהווייתן, צילמת את המסך וצירפתי את התמונה. כל אחד יכול לשפוט לבד האם ראוי שאשה העורכת אתר נפוץ בישראל תתבטא כך. אין לי אובססיה לגביה, לא פגשתי אותה מימי ולא שמעתי את שמה עד לפני שבועיים. הנקודה שלי בסיפור היא שאני מנסה לתת הסבר לגולשים הכועסים על תפוז, רקע והסבר להתנהגות הנלוזה של האתר.

זה ממכר

New member
היה מתאים לזה שרשור נפרד

שבו יכלו יותר גולשים לראות את זה ושזה לא ילך לאיבוד בין כל השרשור הזה פה. נושא לדיון בפני עצמו ויכל להיות כהמשך לדיון שהועלה בפעם שעברה שלא זוכים פה לפרסום הוגן כול הגולשים. ואולי זה בעצם הסיבה.

girlkido

New member
"אם כל החבורות"

מה יש לנו כאן שמדבר אל דורות של ילדים ב 59 שפות שונות, מתוך עשרות מליוני ספרים, סרטים, והצגות תיאטרון? ה ח בורה: ילד אחד בודד מול העולם מרגיש חסר ישע: בספרנו אמיל העומד בקרן הרחוב ומביט מרחוק במר גרונדייס שגנב את כספו מרגיש את עצמו חלש, ובלתי מובן ע"י עולם המבוגרים: קסטנר מציע את התשובה הגאונית- תשובה שהפכה להיות "אם כל התשובות" עבור הילדים: אמנם ילד אחד הוא חלש וחסר אונים בעולמם של המבוגרים: אבל בחבורה?.. " אמיל מרגיש הקלה: מזל ביש אמנם נשאר מזל ביש, אבל למצוא כמה חברים שבהתנדבות הופכים להיות חלק מן הענין,זו נחמה בכלל לא קטנה." רשימה על "אמיל והבלשים" מתפרסמת בבלוג שלי "אן מאבונלי מגיעה לשיך אברק" http://blog.tapuz.co.il/girlkido

ylea

New member
שמעתם על בית האח הגדול - לתינוקות??? אז ככה!!

הבן שלי, בן כמעט שנה, כותב יומן והחליט להקים וילה משלו תחת הכותרת "האח הגדול - טיטול מעל הכל"... אתם מוזמנים לקרוא כאן!

למעלה