עונה =_= DDD;
תחום ראשון: מספרים: -כמה לקים יש לך? נממ בערך 5 D: -כמה מאיות קיבלת השנה? לא קיבלתי [: -כמה עטים יש לך בקלמר? אווו מלא אבל כל הזמן לוקחים לי, טפיי עליהם -מהו האוסף הכי גדול שלך?וכמה פריטים יש בו? אין אוסף. -כמה חולצות כתומות יש לך? 1 -כמה אנשים יש לך באיסיקיו? נממ מה אני יתחיל לפתוח אותו ולהגיד ..נממ שנייה D: 217 אחרי סינון עצבני -כמה אנשים יש לך בספר טלפונים בפלאפון? לא יודעת,אבל מי שצריך נמצא -כמה שירים יש לך באמפי 3?(אם יש) נאבד \: -עוד כמה ימים יש לך יומולדת?(בערך יא עצלן) עוד חצי שנה + -כמה כפתורים בשלט יש לך? שלט של יס, לכו תספרו -כמה מחזיקי מפתחות יש לך? הרבההה מכל מקום אני לוקחת D: -כמה לבבות יש לך בחדר?(פרט מה) לבבות?רק על הדובבי -כמה אתרים יש לך במועדפים? 23 -כמה פעמים צחקת היום? פעם אחת -כמה פעמים התעטשת היום? לא קרה הדבר -כמה פעמים קיללת היום? אווו הרבה [: ורק בוקר,היום עוד צעיר -כמה פעמים שיקרת היום? לא שיקרתי -כמה פעמים ראית טלוויזיה היום? ראיתי המון ועדיין רואה. -כמה שעות היית במחשב היום? רבע שעה עד עכשיו כמה שאלות לדעתך יש בשאלון הזה? לא יודעת ולא מעניין אותי,לטובתכם שקצת -כמה נעליים יש לך?ואיזה? יש לי הרבה,אבל הכי מעניינות זה הנייק והאדידס השקקסיות שלי [: נכון נופרר? :] -כמה פלאפונים היו לך? היו לי? DD: לא יודעת , הרבה -כמה סרטים ראית בכל החיים שלך? ^^ -כמה פעמים בחיים שלך חשבת על ארטישוק? חחחחחחח למה שאני אחשוב על ארטישוק מה שמי הוא דור ? -כמה פעמים בחיים שלך אכלת אחד כזה? לא הרבה -כמה דברים ירוקים יש לך בחדר? 1 -כרית של באטרכאפ מהאחיות האלה שחכתי :~! חלק שני: משימות
כן כן..גם אם אין לך כח) -קום,לך לחלון וספר לנו.מה הדבר הראשון שאתה רואה? גשם חתיך :] -הסתכל שמאלה איפה שאתה נמצא כרגע.מהו החפץ האדום הראשון שאתה רואה?שום כלום,ורוד אם בא לכם הפלאפון שלי -קח את הפלאפון שלך,חייג סתם ספרות..איזה מספר חייגת? אין לי כוח לקחת אותו -קח את השלט,הדלק את הטלוויזיה,על איזה ערוץ היא ניפתחה? ויוה -היכנס לאיפה שאתה שומר את התמונות במחשב.ופתח את התמונה הראשונה שאתה רואה..איזו תמונה זו?ומה יש בה?ליאוררררררר
-גם בחפץ הראשון שנמצא ליידך.איזה חפץ זה? דיסקים,הרבה דיסקים חלק שלישי: סבירות: -מה הסבירות שתאכל היום פיצה?(גבוהה\נמוכה\בינונית)נמוכה כי היא לא באה לי בטוב -מהי הסבירות שתשתה היום מים?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה -מהי הסבירות שתחבק מישהו היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוההה -מהי הסבירות שתכין שאלון היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית) נמוכה -מהי הסבירות שתכין שיעורי בית היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה,השואפת מתחת לאפס -מהי הסבירות שתקבל מתנה היום?(גבוהה,נמוכה,בינונית)גבוההה כי ניקיתי את הבית
ורק נופר יודעת מה קורה שאני מנקה את הבית :]] חחחחחחחחחחח -מהי הסבירות שכשאתה קורא את זה אתה נמצא במחשב?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה,איפה יש לי להיות?בכושלמאמאמשלך? -מהי הסבירות שתאהב את השאלון הזה?(גבוהה,נמוכה,בינונית)נמוכה -מהי הסבירות שתתכתב היום באיסיקיו\מסנגר?(גבוהה,נמוכה,בינונית) גבוהה חלק רביעי: מידות -דמיין את הסיטואציה הבאה: לבנות:את הולכת ברחוב,ופתאום פוגשת בחור זר שמסתכל עלייך,באיזו מידה תעריכי כי הנער רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית
ג.במידה נמוכה\בכלל לא לבנים:אתה הולך ברחוב,ופתאום פוגש בנערה שמסתכלת עלייך,באיזו מידה תעריך כי הנערה הזו רוצה לפגוע בך? א.במידה גבוהה ב.במידה בינונית ג.במידה נמוכה\בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,אתה רואה תיק שלא נראה שייך למישהו בסביבה.באיזו מידה תחשוב כי התיק הוא חפץ חשוב? א.במידה רבה
ב.במידה בינונית ג.במידה מועטה ד.בכלל לא -סיטואציה: אתה הולך ברחוב,לעינייך נגלה בחור במראה ערבי,שלובש מעיל חם ונפוח למרות שהיום יום קיץ חמים למדיי.באיזו מידה תעריך כי הבחור הוא מחבל מתאבד? א.במידה רבה
ב.במידה בינוניצ ג.במידה מועטה ד.בכלל לא חלק 5: סיכום: איך היה השאלון?חמוד. נהנית ממנו?לא. איזה חלק הכי אהבת? שהיא אומרת לו שיש לו ילד ממנה ! !! !! DDDDDD; ני רואה ויוה אהבת את החלק השלישי?כה ומה עם החלק הרביעי?לא רוצה עוד כאלה?לא