יואו איזה גשםםםםםםםD: ^^"|מאושרת|D:
זה איזה שעה מבול!!!!!!! אבל רציני חחחחחחח שיואוD: "אתה פותח חלון חושב אתה בטיטאניק. עף אחורה מהברד, עוד שנייה הרעם הופך אותך לדג חשמל"DDDDDDD: לענייננו. ביקשת משאלה מכוכב נופל?
שרפת טוסט?
שרפת את הטוסטר? החזקת עכביש ביד?
צפית בזריחה?
עבדת על מישהו בטלפון? איך?ל-144 בערך 60 פעמים.חח התקשרנו לבקש את המס' של אביב גפן וברי סחרוף ועוד מלאD: וגם סתם המצאנו שמות אחושלוקי מוזריםD: נאמ ולחברה עבדנו עליה..חחח שינינו את הקול באייסקייפ הזה לילד קטן ודיברנו איתה איזה רבע שעה..
נשארת ערה יותר מ24 שעות?יש מצב. סגדת למומינים?
תהית למה סדריק בן 8 כל החיים שלו?
נחתכת מדף?
אין מצב שתיראו אותי בלי פלסטר באיזושהי אצבע.גם עכשיוD: התחבאת בארון?
כיבית את כל הנרות על עוגת יום ההולדת בבת אחת?חח אולי שתקת יום שלם?לא אבל שבוע הבא בפעולה עושים סדנת ויפאסנה:] שילמת לשליח פיצה במטבעות של 10 אגורות? הצלחת לצלם פרפר? שחית בים בשקיעה? שחית בים בזריחה? התכוונת לשבת ונפלת בגלל שלא היה מתחתייך כיסא?
סיפרת בדיחה ואף אחד לא צחק?
זה קרה לי יותר מידי.. נישקת למישהו את האוזן?
נישקת חתול? ליטפת זחל? רקדת בגשם?
התנשקת בגשם?
היוםD: בטורנדו עאלק חחחD: הלכת ברחוב עם תחתונים על הראש? צרחת "אוכלים לי את בית השחי! אוכלים לי את בית השחי!"? השתכרת?
לבשת תחתונים מעל המכנסיים? נכנסת למלתחות של הבנים?
צרחת על מישהו במלתחות של הבנים? הוא היה עירום :>? נתקעת בעמוד?
התנשקת עם עמוד?
חן מתנשקת עם ארונותDDDD: חח לא ניראלכם לא זקוקה לזה יש מי שעושה לי את העבודה
עשית צניחה חופשית? נפל לך המסטיק מהפה כשדיברת?
צעקת שאת אוהבת מישהו והוא עמד מאחוריך?חחחחח אבל זה היה בכוונה. שרת את השיר הגאוני "את כוסית!" וכולם הסתכלו עלייך כאילו נפלת מהירח?יוווווווואו!!!!!111 אם אתם מתכוונים לשיר "את כוסית אני אזיין לך ת'צורה."?!?!?! אז כן ומלא פעמים!
עצרת את הנשימה מתחת למים ליותר מחצי דקה?
נתקלת במישהו והפלת את כל מה שהוא החזיק בידיים?
נפלת בלי שום סיבה גלוייה לעין?
נתקלת בדלת של הלוקר? היית במצב כפית סופני?
צחקת עד שמישהו ניער אותך שתפסיקי?
קיללת את המורה שלך והיא עמדה מאחורייך?לא אבל בתיק שלי היו מלא קללות על המורה והיא פתחה את המחברת וראתהD: הפסדת במלחמת דיגדוגים? בכית מצחוק?
ניתקת למישהו בפנים?
התאהבת?
הרגשת נאהבת?
קראת ספר לימוד מרצונך החופשי?
נרדמת בשיעור?
התגלגלת במדרגות? ישנת כפיות?
זה שישנת איתו כפיות בעט בך כל הלילה מתוך שינה?