שירי השבוע+ סיכום שבוע

קרניjack

New member
../images/Emo188.gif שירי השבוע+ סיכום שבוע../images/Emo188.gif

כי הסיכום הוא קצר אני אעשה אותו יחד עם השירים... אז מה היה לנו ב3 ימים האלה
הפורום נפתח
הועלה דף ראשי, גלריות (תמשיכו להעלות
) וכל היוצא בזה.
הפורומים המועדפים על חברי הפורום הם:
גרין
סימפל פלאן
גוד שארלוט
זיהוי שירים
אוונסנס
כרגע רשומים בפורום 114 חברים
..... ושירי השבוע
מה שיר השבוע של MCR שלכם
מה שיר השבוע לא של MCR שלכם
אלבום השבוע
ציטוט השבוע
תמונת השבוע
שבוע טוב.......

אניי

מה שיר השבוע של MCR שלכם?to the end מה שיר השבוע לא של MCR שלכם?i wanna love you forever-jessica simpson(אני יודעת קצת עלוב
) אלבום השבוע:אמממ אין :\ ציטוט השבוע:get rich or die tryin' תמונת השבוע:גרארד איזה מושלםםםםםםםם

Me

שיר השבוע של MCR- you know what they do to guys like us in prison שיר השבוע לא של MCR- Jesus of subabia-Green Day אלבום השבוע- Greatest hits-aerosmith ציטוט השבוע- אין תמונת השבוע- גם אין

GD ROCKS

New member
אני:

חחחחח נחמד לנו... שיר של מ.כ.ר: מממ... לא שמעתי הרבה אבל... VAMPIRES שיר לא של מ.כ.ר: METALLICA- ENTER...משהו.. אלבום: THE USED- IN LOVE AND DETCH ציטוט: לא יודעת תמונה: אני בתגובה מהירה חחח

פורום זיהוי שירים שליטה!../images/Emo98.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
honey this mirror בלה בלה בלה..
saosin - translating the name
אלבום השבוע
three cheers
ציטוט השבוע
I know the taste of babies when I taste it. And falafel is not babies. חח מפיו של כריס. יצור הזוי.
.
תמונת השבוע
אחח ג'ר..

קרניjack

New member
אם התכוונתי שמי שבתמונה זה ג'ר

זה לא ג'ר.. זה סוני מ FROM FIRST TO LAST, קצת דומים בתמונה הזאת

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחחחחחח תודה על התיקון! עוד הייתי ממשיכה לחשוב שזה הוא. חבל שלא הוא דווקא סקסי.
טוב אז: אחח...סוני

brody armstrong

New member
*סליחה על ההתפרצות*

htttp://communa.tapuz.co.il/fftl htttp://communa.tapuz.co.il/fftl htttp://communa.tapuz.co.il/fftl cheers

קרניjack

New member
אם כבר

יש להם עכשיו באסיסטית חדשה, נכון? זאת חברה של מאייקי.....תמונות שלהם בשירשור מתחתיי:)

brody armstrong

New member
זהו..שאני לא כ"כ בטוחה בקשר לזה,

כי בדקתי ולא מצאתי על זה כלום...ראיתי קליפ מהופעה האחרונה שלהם ואם כזה יש באסיסט חדש,וכרגע לא אמרו כלום על המחליף של ג'ון.

קרניjack

New member
בפורום הרישמי של MCR

ילדה אחת אמרה שהחברה שלה היא החברה של מאייקי, והיא אכן צדקה. והיא אמרה שהיא גם הבאסיסטית החדשה של FFTL, ושהעיפו את הבאיסיסט הקודם או משהוא... אז אולי גם זה נכון=/ אולי זה ידיעות טריות

Dirtbag

New member
הייהיי בלינקי ביל. ../images/Emo62.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? Thank you for the venom :> מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Shes got isseus- The offspring אלבום השבוע? The offspring- greatest hits. ציטוט השבוע? "תפסיק ללטף אותו." שיעורי מתמטיקה יכולים להיות מבדרים ביותר, באמאשלי. תמונת השבוע? --> אורגיית שבלולים D:

../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
האאאממ.. אוח לא חושבת שיש.. :/
paper heart של aar.. המליצו לי עליו ו..
אלבום השבוע
אין
ציטוט השבוע
"רוני, את כמו עמלק, רק רואה משהו וישר מתנפלת!" המורה שלי לביולוגיה והמטאפורות שלה.. לכו תבינו..
תמונת השבוע
כי הייתה לו יומולדת

אניייי

מה שיר השבוע של MCR שלכם: המ... Ghost of you מה שיר השבוע לא של MCR שלכם: he used-Im a fake אלבום השבוע: הממ..... MCR ציטוט השבוע: "הכל יהיה טוב! אל תבכי!" חחח תמונת השבוע: הנעעעע *זאת תמונת הרקע שלי במחשב... מלא מלא ג'ררדים חמודים שבוהים בי!!!*

crazy cottage

New member
אני../images/Emo163.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם
הלנה
HIM- Wings Of A Butterfly אלבום השבוע
החדש של HIM
ציטוט השבוע
"אל תפציצי את הסל הוא ירביץ לך" המורה לספורט שלי
תמונת השבוע..
תמונה כל כך שולטת..