שירי השבוע+ סיכום שבוע

Love Bem

New member
מעולה!!!ועוד איך!!

יש לי אטת כול הדיסקים שלהם המקוריים שווה לקנות!!

Dorin555

New member
אני../images/Emo3.gif

114 אנשים?! ואוו מה שיר השבוע של MCR שלכם? גוסט אוף יו מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? הרבה אלבום השבוע? צרוב ציטוט השבוע? "יאללה את באה לעשות תחרות קילופי תפו"א !?" תמונת השבוע: אין

Prue 4 u

New member
^^ ../images/Emo78.gif|חמוס|

תודה על הסיכום
[למרות אורכו D:] מה שיר השבוע של MCR שלכם: ללא ספק Cemetery Drive. ותודות לו שהציל אותי מהשיעמום הנוראי של שיעור פיזיקה XD מה שיר השבוע לא של MCR שלכם: System Of A Down- B Y O B למה? עכשיו הסיבה השתנתה- בגלל הEMA. וכל מילה נוספת מיותרת. XD אלבום השבוע: Muse- Absolution ציטוט השבוע אע.. איןלי כוח לחשוב
תמונת השבוע: ממ.. זו
*ריר*.

Sweet Revenge

New member
אני

[אממ.. כן, רק עכשיו היגרתי המקומונה..] מה שיר השבוע של MCR שלכם: I Never Told You What I Do for a Living מה שיר השבוע לא של MCR שלכם: זבל- פרח אלבום השבוע: ממ.. אין ציטוט השבוע:They gave us two shots to the back of the head And we're all dead now לא הפסקתי לשיר את זה במשך ימים!! תמונת השבוע: >> כי הוספתי אותה לבלוג שלי

deadXend

New member
בלעכס

מה שיר השבוע של MCR שלכם?to the end מה שיר השבוע לא של MCR שלכם?him.....wings of the butterfly אלבום השבוע?placebo ציטוט השבוע?shut up תמונת השבוע

may90

New member
אני ../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם- הממ נוט אוקיי?
מה שיר השבוע לא של MCR שלכם?- lees than jake-look what happned אלבום השבוע-אממ אין ציטוט השבוע- "יעני ספורט אלגנט" תמונת השבוע-נעליי החדשות המסוקסות

deadXend

New member
יאמ!! איזה נעליים שקסיות!!

אנטיס?אמרתי לאבא להביא לי כאלה והוא לא היבא.

may90

New member
יאפ אטניס ^^

עשיתי אותן סופר מגניבות וקניתי להןשרוכים ירוקים,צהובים, שחורים והנעליים הן שחור וסגול המוכרות אהבו את הבחירה הנדירה שלי WOOHOO

Love Bem

New member
Weee! me

מה שיר השבוע של MCR שלכם
:TO THE END
מה שיר השבוע לא של MCR שלכם
:HLENA
אלבום השבוע
:אמריקן אדיוט אלבום השנה שלי=]]]]
ציטוט השבוע
:אממ.. אין לי=](!Wee)
תמונת השבוע
:

FallingStar

New member
גמני ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? The ghost of you מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Foo Fighters- The best of you. אלבום השבוע? The Used- In love and death ציטוט השבוע? "Give me back my point of view, Cuse I just can't think for you..." (Jet- Look what youve done) תמונת השבוע? -->

Cagome chan12

New member
וגמאני^^../images/Emo15.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? you know what ... מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? My Immortal האא*___* אלבום השבוע? משו של ילוקארדX_X ציטוט השבוע? "למה יש לי תרנגולת בחצר ליד הבית?" תמונת השבוע?--->

Noa Tsror

New member
פורום סימפל פלאן שולט ../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם I'm not OK ~~נחרש על ידי~~ מה שיר השבוע לא של MCR שלכם The Used - On My Own
אלבום השבוע sum 41 half hour of power ציטוט השבוע
"זה אזעקת אש??" ~~מחפשים שרפה ומתחילים לחשוב אם עדיף לקפוץ מהחלון או להישרף למוות~~ "אהההה זה שואב אבק"... חעחעחח תמונת השבוע חחיחחיחי תראו איזה מאמי>>>

GUILTY

New member
mine!!!!!

מה שיר השבוע של MCR שלכם? our lady of sorrows מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? Talk - Coldplay אלבום השבוע? Coldplay - X&Y ציטוט השבוע? You said we're not celebrities, we spark and fade, they die by threes מהשיר - our lady of sorrows -----כי המשפט הזה כל כך נכון תמונת השבוע ----> דובי MCR

יאצוק

New member
^O^../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

מה שיר השבוע של MCR שלכם? hang em high מה שיר השבוע לא של MCR שלכם? broken- evanescence אלבום השבוע? fallen- evanescence ציטוט השבוע? "אני יכולה להתלבש איך שאני רוצה! את יודעים למה? כי אני יכולה! אני רוק סטאר!"- איימי לי
תמונת השבוע? >>>

למעלה