התפקדות חודש נובמבר!

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifיש בשמים באפריקה XDDDDDDDDDDDDD

אל תסכני אותי בקשה
אומג VIP
יהיה לנו פופקורן חופשי!!!! *________________* אה ותמונה יפה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif סיון שקט! אני לא אבוא איתך לגרנד! XD

סתם, עוד לא שאלתי
כן, יש בשמים בדיוטי פרי, כמה מפתיע הא?B- חחחחחחחחח זה כזה אדיר הלוואי שיהיו מכונות כאלה של קולה שנוכל למלא חופשי
תודה ^^ גאד אני משהקת בטירוף

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif אעאעעא *&^%$#@ אני אמרתי משו? ^___^

מה קולה?! מיץ ענביייייייייים 8DDDDDD מתקפת גיהוקים!

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחח חני אמרה שיש גם ../images/Emo72.gif+../images/Emo48.gif

זתומרת, אלכוהול, אבל אנלא חושבת שמותר לנו לשתות בכלל XD וזה לא שהייתי שותה, כי אני שומרת על תמימותי D:

m o r 1 0 2

New member
עאעא,VIP../images/Emo99.gifכיףלךD:../images/Emo168.gif

גמאני רוצה!@#$%^& אכן חודש הבא יומולדת לדאגס
תמונה ממש יפה

HappyPoni

New member
../images/Emo109.gifהאהאהא אני וסיון נטחון כמו שמנות D:

וואי היומולדת 20 שלו נראית לי כאילו היא הייתה אתמול
אני זוכרת שכתבתי את ההודעת מזל טוב במסנג'ר XD ותודה ^_^

m o r 1 0 2

New member
תזהירי את סיוון../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חח,אני אציע לחברה שלי לעשות שם יומולדתXDD חח,איך הקטן והסקסי הזה גודל לנו כ"כ מהר..

Fly me to the moon...

שם: טל גיל: 19 תאריך לידה: 11.7.1989 מגורים: קו הרצליה-חיפה דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): שלחו מסר ואז נשב, נדבר... השיר/ים שעשה לי את החודש: Why does it always rain on me? Down goes another one דבר שעשה לי את החודש: אין שביתה! דבר שהרס לי את החודש: עדיין עם שיעורי הנהיגה><" משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: לעבור טסט? להוריד עותק גרוע של טוויילייט ממצלמה שהגניבו לתוך הקולנוע? משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: עומס של לימודים מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף? זה נחמד, זה נחמד... זה נחמד! תמונה:
זו לא אשמתי שהוא יפה ככה;; ושהוא היה סדריק גרוע והוא אדוארד עוד יותר גרוע ;; אבל.. הוא פשוט... dazzled me? אני פתלובהT_T

Charley XD

New member
הוא לא אדוארד...

הוא לא מתאים להיות ! אדוארד מושלם. הוא רק סדריק .. הוא לא יכול להיות אדוארד ולא אני רק בהתחלה של הספר. לא לכתוב ספויילרים בבקשה

למעלה