התפקדות חודש נובמבר!

m o r 1 0 2

New member
מדהימה שלי../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

תמונה ממש יפה
אחח,איזה קיר!@#$%^&*) הלוואי עליי
חח,די את וה-VIP שלך,אני מקנאה!!!@#$%^ חח אייפוד וידאו 80 ג'יגה?XDD זה טירוף!!! מגניב ביותרD: שיקנו לך אל תשכחי לצלם ועלות,אני חייבת לראות

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo23.gif

תודה ^___^' הווו קירי קירי אהבת חיי 3> פופקורן חופשי!! כאילו מה עוד אפשר לבקש *&^%$# אני אצלם
כבר יש לה שם 8D דיקסי דומינו יהיה שמה
אל תשאלי למה XDDDDDDDDDD

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifקרמבוקרמבוקרמבוקרמבו יאמייייי

|ריר| אני מכורה...
שם:נסטיה
תאריך לידה:28/06/1994
מגורים:נהריה סיטי
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסן
[email protected] פייסבוק
תחפשו nastiya semionov מייספייס
המייספייס
השיר/ים שעשה לי את החודש: pussycat dolls - whatcha thinf about that pink - so what drew seeley - just that girl new classic - selena gomez & drew seeley tell me something i don't know - selena gomez love bug - jonas brothers womanizer - britney spears sos - jonas brothers burning up - jonas brothers hot and cold - katy perry i don't care - fall out boy
דבר שעשה לי את החודש: החופש חנוכה
שהזמנתי כרטיסים להופעה של סימפל פלאן שקניתי בגדים שהשלמתי עם אמא שלי
דבר שהרס לי את החודש: כל העבודות והמבחנים החוסר בגדים בחנויות
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: חפירות ארכיאולוגיות לנסוע לקריון לקנות בגדים לסיים את תקופת המבחנים
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: נממ.. לאדעת
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?|סלינק| מתתתתתההההההההה שרופההה חוללההההההה על חורף
תמונה:
סקרסי שכמותו

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gifחחח סוכות** ../images/Emo11.gif

כי אני כולי כבר מחכה לחופש חנוכה
אז התת מודע שלי מדבר מתוכי
חח את באמת קוראת כל מה שכל אחת כותבת?

../images/Emo85.gif חח גם אני ../images/Emo3.gif

אממ כן, כשמשעמם לי [כמעט תמיד].. בדר"כ אני קוראת הכל ..

MeravDorev

New member
מתפקדת ^^

שם:
מרב דורב
תאריך לידה:
9.11.94
מגורים:
עופרים
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'):
פייסבוק - חפשו Merav Dorev מקושרים - חפשו מרב דורב
השיר/ים שעשה לי את החודש:
Love Is Wicked - Brick and Lace Down Goes Another One - Mcflyy Miss Independent - Ne Yo
דבר שעשה לי את החודש:
מלא דברים חדשים :)
דבר שהרס לי את החודש:
מלא מבחניםם, וריב עם חברות \=
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא:
יומולדתת ^^
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא:
הרבה מבחניםם :(
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?
מ-ת-ה על החורףף 8D
תמונה:
דאגוש

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מתפקדת D:

שם: קרן אמיר D: גיל: 12 תאריך לידה: 4.11.95 מגורים: נחשונים דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected] - מסן 293947514 - איסי השיר/ים שעשה לי את החודש: so what - pink i dont care - fall out boy דבר שעשה לי את החודש: החופש D: ישלי מושן
דבר שהרס לי את החודש: המורה המפלצת שלי ללשון
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: היומולדת שלי
המתנות שאני יקבל ביומולדת שלי
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: כמות המבחנים שיהיה לי ~סיוט~
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?|סלינק| מתה על החורף [: תמונה:

AlmA XP

New member
../images/Emo183.gifמתפקדת ^________________^../images/Emo182.gif

שם: עלמה
תאריך לידה: 1.3.94
מגורים: רעות
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסן- [email protected]
השיר/ים שעשה לי את החודש: DGAO ו-Blink 182 - I Miss You
דבר שעשה לי את החודש: קיבלתי את רדיוקאקטיב D: חופש גשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! D:
דבר שהרס לי את החודש: מבחנים ועבודות. ואח שלי
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: אמ... שום דבר |:
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: עוד מבחנים, והרצאה באנגלית ><
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף? מתה D:
תמונה: צ'ארלי הגיטרה הסקסית שלי D:

Only Neta

New member
מתפקדת D:

שם: נטע גיל: במרץ 15 תאריך לידה: 21.03.94 מגורים: הוד השרון דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): מסן [email protected] השיר/ים שעשה לי את החודש: ממ סימפל פלאן ומקפליי D: דבר שעשה לי את החודש: לא יודעת XD דבר שהרס לי את החודש: כנ"ל משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: אין לי מושג XD משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: ??? מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?|סלינק| מתה על החורףףף!@#$%^&*) :) תמונה: דאגי

Charley XD

New member
אממ חודש טוב ?

שם: אורטל גיל: 16 תאריך לידה: 9.10 מגורים: שני מטר מקרן - זאת הכניסה לבית שלי, בדיוק. דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): רוצים ? אז תתאמצו יותר ושלחו מסר השיר/ים שעשה לי את החודש: אממ של דאפש בעיקר ... דבר שעשה לי את החודש: יומולדת וירושלים D: דבר שהרס לי את החודש: יום כיפור
סתם .. זה סתם נפל על היומולדת שלי ><" משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: לפתוח בלוג. משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: מבחנים\עבודות\בחנים ובכלל בית ספר .. מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף? חורף
תמונה: חהחה אכן..

McLife135

New member
מתפקדת!..=]=]

שם:לילך גיל:13.5 תאריך לידה:11.5.95 מגורים: קרני שומרון..חח..חור ליד כפר סבא.. דרך תקשור:מסן
[email protected] השירים שעשו את החודש: מלאןןן שירים של מקפליי, וואלקום טו מיי לייף - סימפל פלאן, דה בסט יירס אוף אוור לייבס - איבן ???..חח..אין לי מושג איך כותבים את השם משפחה.. דבר שעשה לי את החודש: קיבלתי בובה של דולפין בלונה פארק..יומולדת לשובליק ולסתויק
..אמ..97 באנגלית!!..חח..כשכולם קיבלו מתחת ל-70..אממ..ועוד דברים.. דבר שהרס לי את החודש: אסור לי ללכת להופעה של סימפל פלאן!!..
משהו שאני מצפה לו חודש הבא: להיפגש עם קרן ועם שני!!..אממ..שיביאו לי את רדיואקטיב!!!!!!....הלוואאאייי!!..טיול שנתי!!!!! משהו שאני פחות מצפה לו חודש הבא: 7 מבחנים והכתבה באנגלית על 52 מילים!!!..אוףףףף... מתה על החורף או מתה שייגמר החורף?: מתה שייגמר!!!...שונאת את החורף!! תמונה
:
(אני נקרעת ממנה כל פעם מחדש..חח..)

noam31995

New member
טיול שנתי??? כל כך מוקדם<??

או שזו אני או שלבצפר שלך אין חוש זמן....עזבי..אני משועממת למוות.............חחח

McLife135

New member
חח..לבצפר שלי באמת אין חוש זמן!!

נועם!!..את אף פעם לא מתחברת למסן!!..אני יהרוג אותך..כבר התגעגעתי אלייך

noam31995

New member
חחח...סוריי...

רוב הזמן אני אצל אבא שלי בבית ואין אצלו מסן-הוא אומר שזה חינוך רע!! אני אתחבר כמה שיותר!מבטיחה!!חח

McLife135

New member
מתפקדת!..=]=]

שם:לילך גיל:13.5 תאריך לידה:11.5.95 מגורים: קרני שומרון..חח..חור ליד כפר סבא.. דרך תקשור:מסן
[email protected] השירים שעשו את החודש: מלאןןן שירים של מקפליי, וואלקום טו מיי לייף - סימפל פלאן, דה בסט יירס אוף אוור לייבס - איבן ???..חח..אין לי מושג איך כותבים את השם משפחה.. דבר שעשה לי את החודש: קיבלתי בובה של דולפין בלונה פארק..יומולדת לשובליק ולסתויק
..אמ..97 באנגלית!!..חח..כשכולם קיבלו מתחת ל-70..אממ..ועוד דברים.. דבר שהרס לי את החודש: אסור לי ללכת להופעה של סימפל פלאן!!..
משהו שאני מצפה לו חודש הבא: להיפגש עם קרן ועם שני!!..אממ..שיביאו לי את רדיואקטיב!!!!!!....הלוואאאייי!!..טיול שנתי!!!!! משהו שאני פחות מצפה לו חודש הבא: 7 מבחנים והכתבה באנגלית על 52 מילים!!!..אוףףףף... מתה על החורף או מתה שייגמר החורף?: מתה שייגמר!!!...שונאת את החורף!! תמונה
:
(אני נקרעת ממנה כל פעם מחדש..חח..)

JuSt My LuCk

New member
אוי אוי הולך להיות חודש קשה XD

שם: עדי
תאריך לידה: 4.8.92
מגורים: כפר תבור
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected]=גם פייסבוק =]
השיר/ים שעשה לי את החודש: better open the door time after time (לא המקורי...) up against the wall soot the runer are you gonna be my girl ועוד ...
דבר שעשה לי את החודש: אממ... ציונים טובים? =\ אין הרבה דברים שיכולים להיות טובים בזמן בי"ס XD אמממ פגשתי חברות שפול זמן לא פגשתי
דבר שהרס לי את החודש: החזרה מהחופש
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: הזה כאילו? גדנ"ע!!!
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: גדנ"ע XD חחחח סתם אממ... הציונים של הרבעון
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?|סלינק| מתה שיהיה חורף אבל לא מדכא =\
תמונה:

JuSt My LuCk

New member
אוי אוי הולך להיות חודש קשה XD

שם: עדי
תאריך לידה: 4.8.92
מגורים: כפר תבור
דרך תקשור (מסן, פייסבוק וכו'): [email protected]=גם פייסבוק =]
השיר/ים שעשה לי את החודש: better open the door time after time (לא המקורי...) up against the wall soot the runer are you gonna be my girl ועוד ...
דבר שעשה לי את החודש: אממ... ציונים טובים? =\ אין הרבה דברים שיכולים להיות טובים בזמן בי"ס XD אמממ פגשתי חברות שפול זמן לא פגשתי
דבר שהרס לי את החודש: החזרה מהחופש
משהו שאני מצפה לו בחודש הבא: הזה כאילו? גדנ"ע!!!
משהו שאני פחות מצפה לו בחודש הבא: גדנ"ע XD חחחח סתם אממ... הציונים של הרבעון
מתה על החורף? או, מתה שייגמר החורף?|סלינק| מתה שיהיה חורף אבל לא מדכא =\
תמונה:

למעלה