Not Alone
B butbut New member 13/10/07 #15 למה כולן שמו פתאום פרצופים עצובים?XDDD השיר הזה אמור להיות אופטימי=]
D Dirty wings2 New member 13/10/07 #16 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif
L Lex 1 New member 14/10/07 #42 חחח סתם כי זה הופיע ככה בהודעה הראשית אני תמיד מוסיפה את הסמיילים שמור שמה בצידי שם השיר.. ><" טחחח
ד דדפפננהה New member 13/10/07 #18 Not Alone קיבלתי היום את MITO Tour Edition וראיתי את הדיוידי והיה שם גרסא אקוסטית של השיר הזה ודני שר אותו לבד. כ"כ כ"כ יפה
Not Alone קיבלתי היום את MITO Tour Edition וראיתי את הדיוידי והיה שם גרסא אקוסטית של השיר הזה ודני שר אותו לבד. כ"כ כ"כ יפה
J just orr New member 13/10/07 #20 Not Alone ../images/Emo99.gif השיר הזה אמור להיות מעודד, אבל משום מה הוא דווקא מעציב אותי =/ אניוואי, הוא כזה מדהים... דני דני דני
Not Alone ../images/Emo99.gif השיר הזה אמור להיות מעודד, אבל משום מה הוא דווקא מעציב אותי =/ אניוואי, הוא כזה מדהים... דני דני דני
H HiLa0mcfly New member 13/10/07 #28 ואווו זהה הבחירה הכי קשהה עדד עכשיו שני השירים האלה הם שני השירים הפייבורטים אני הולכת על not alone אני מכורה לשיר הזה יותר בקביעות מוזרה שכמותיי
ואווו זהה הבחירה הכי קשהה עדד עכשיו שני השירים האלה הם שני השירים הפייבורטים אני הולכת על not alone אני מכורה לשיר הזה יותר בקביעות מוזרה שכמותיי
S sweet shir New member 13/10/07 #31 נוט אלון!!!!!!!!1 %#@%#@%#@ לונלי אחד השירים הנוראיים XDDDDDDDDDDDDD "איים סו סיק אוף ביאינג לונלי דיס איז קילינג מי סו סלולי" אז תמות ותפסיק להתבכיין!!
נוט אלון!!!!!!!!1 %#@%#@%#@ לונלי אחד השירים הנוראיים XDDDDDDDDDDDDD "איים סו סיק אוף ביאינג לונלי דיס איז קילינג מי סו סלולי" אז תמות ותפסיק להתבכיין!!