XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
B baril New member 13/10/07 #34 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
S sweet shir New member 15/10/07 #64 חחח אבל ג'יימס באמת עזר להם לכתוב. ../images/Emo6.gif וכל השירים עם הליריקס המנדנדים זה ג'יימס עזר. עם כל הכבוד לג'יימס, הוא חנון. גדול. <: ביחד עם טום. XD כמו שנאמר, ד'ה ביגסט גיק(ס) ג'ת אוור גיקד. <<:
חחח אבל ג'יימס באמת עזר להם לכתוב. ../images/Emo6.gif וכל השירים עם הליריקס המנדנדים זה ג'יימס עזר. עם כל הכבוד לג'יימס, הוא חנון. גדול. <: ביחד עם טום. XD כמו שנאמר, ד'ה ביגסט גיק(ס) ג'ת אוור גיקד. <<:
N N e r d y New member 16/10/07 #67 אני לא אגיב על זה ../images/Emo11.gif כי אז זו תהיה תגובה לא נחמדה
D Dana Argamen New member 14/10/07 #37 לא אוהבת אף אחד מהם ../images/Emo9.gif אבל אם כבר, אז, Not alone...
א אמנדה האחת New member 14/10/07 #44 ../images/Emo54.gifLonely לא, האמת, NA יותר יפה. הוא גם עושה לי זכרונות טובים... עם צוציקית... ואח שלה.... ודני.... XDDD תביני לבד, ילדונת. ^^ אז, כן. Not Alone.
../images/Emo54.gifLonely לא, האמת, NA יותר יפה. הוא גם עושה לי זכרונות טובים... עם צוציקית... ואח שלה.... ודני.... XDDD תביני לבד, ילדונת. ^^ אז, כן. Not Alone.
S Sivan McFLY New member 14/10/07 #58 ../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאת ~אוהבת~ להיזכר בזה!!
../images/Emo210.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifאת ~אוהבת~ להיזכר בזה!!
O or karady New member 14/10/07 #45 not alone אני מתה על השיר הזה.. ולונלי זה אחד מהשירים שאני שונאת.. ונכון בהתחלה הוא מזכיר את אובייסלי..=S
not alone אני מתה על השיר הזה.. ולונלי זה אחד מהשירים שאני שונאת.. ונכון בהתחלה הוא מזכיר את אובייסלי..=S
M McFlyRoni New member 14/10/07 #47 ../images/Emo109.gif אמ"גגגג עכשיו שמעתי את ההתחלה של שניהם אחד אחרי השני ו... זה בדיוק אותו הדבר. מה הקטע שלהם?!?
../images/Emo109.gif אמ"גגגג עכשיו שמעתי את ההתחלה של שניהם אחד אחרי השני ו... זה בדיוק אותו הדבר. מה הקטע שלהם?!?