ראש בראש

אני לא אשאל מי אנס משמעות...

זה פשוט ש, אני לא יודעת מה ההגדרה שלך לפיגור, אבל המוזיקה שלה היא כל דבר חוץ ממפגרת. או נגיד, מורכבת (מאד) מבחינת פרודקשן ונגינה (והבחורה *בת ה23* עושה את הרב בעצמה. שלא לדבר על כל מה שהיא כותבת לאחרים. ושלא לדבר על לאן שהיא הגיעה. אני מניחה שזה לא עקב טמטום...) וחוצמזה. לנגן על פסנתר במהופך כשאת שוכבת עליו זה אולי הדבר הכי לא קרוב לפיגור שיצא לי לראות.
*בד"כ כשאני אומרת לאנשים את הדברים האלה הם פוערים פה, אבל עדיין פתוחים לשמוע אותם. ויצא לי להגיד אותם לא מעט בזמן האחרון
**והממ, דברתי על "אנשים", כי זה הזכיר לי, אבל שיהיה. |אה|

רעוּת

New member
ב"מפגרת" אני מתכוונת ל:

Rah-rah-ah-ah-ah-a"! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! "Want your bad romance "Just dance. Gonna be okay. Da-doo-doo-doo Just dance. Spin that record babe. Da-doo-doo-doo Just dance. Gonna be okay. Duh-duh-duh-duh Dance. Dance. Dance. Just dance." וואו, היא עושה את כל זה בעצמה?! זה כל כך הופך את זה ללא שטחי ורדוד. לדעת לנגן או להלחין הופך אותה למוכשרת, סבבה. לא טענתי שהיא צפרדע כמו בריטני. אבל השירים שלה עדיין מפגרים, ואם רוב הקהל שלה מורכב מילדות בנות 12, אז זה בהכרח אומר שאין לי מה לחפש שם. מוזיקת מסיבות טראשית שעושה חור בראש. לא יודעת מה איתך, אבל אני עברתי את השלב ההתפתחותי הזה.

רעוּת

New member
וגם-

זה שהיא זונת צומי לא ממש גורם לי להעריך אותה יותר. הפוזה של מפגרת כמעט כמו השירים שלה. אבל מי אני שאעביר ביקורת על האמנות העמוקה והביקורת הסמויה על עולם הפופ השטחי והרדוד שהיא מייצגת בהפוך על הפוך עם הפוזה של הפופ הטראשי שהיא מעבירה כאנטי תזה לעולם אליו היא שייכת.

noosh

New member
לא זכור לי שאי פעם

אמרתי שיש משמעות עמוקה לליריקס של השירים שלה. כי אין להם. כי היא פופ טראשי. אבל היא פופ טראשי טוב, בניגוד לכל מה שקיים היום, ובלי קשר לסגנון המוזיקלי שלה - מדובר בבחורה מוכשרת, ומדובר בבחורה חכמה. ומדובר בבחורה הכי מעניינת בעולם הפופ כרגע, ואולי הכי מעניינת שהייתה בשנים האחרונות, או בעשור האחרון, או באני לא יודעת כמה זמן האחרון. כל הכבוד לך שעברת את השלב ההתפתחותי הזה. אנחנו, הילדים בני ה-12, נמשיך להנות ולהבין שלא חייבים להתאבד על מזבח האמנות כדי להיות אינטלקטואלים, או אפילו סתם כדי להחשב בגילנו המופלג. לפעמים דווקא כשאתה עמוק אתה יכול להרשות לעצמך לאהוב דברים רדודים בלי להתבייש בזה. ולפעמים כמה שאתה עמוק, ככה אתה יומרני. ואם כבר אינטלקטואליות, לליידי גאגא ממש לא חסר, בהתנהלות שלה, בלגלוג שלה לעולם שהיא חלק ממנו, ואם מבינים חלק מהרפראנסים שלה, למשל. והעובדה שהיא משתמשת באותם המעצבים ובמאי הקליפים (טוב, אחד כזה בינתיים, שלצערנו נפטר אתמול) כמו ביורקי שכולנו כה אוהבים להעריך, ובתכל'ס? עשתה פרובוקציות לא פחות גדולות מאלו של גאגוש (מי אמר ברבור ולא קיבל).

רעוּת

New member
הכי מעניינת?

צודקת, לנגן הפוך על פסנתר עם כובע שעשוי מחלקי גופות של צפרדעים זה באמת הכי מעניין בעולם. אולי אני סתם משתעממת מהר, בעייה שלי. לא אמרתי שזה פסול לאהוב דברים רדודים ושטחיים. כל עוד מכירים בזה שהם רדודים ושטחיים. אין לי בעייה להקשיב לבייבי וואן מור טיים כשאני שומעת את זה ברדיו בטעות. אבל אני לא אתייחס לזה כ"אמנות" או כמשהו שיש בו מעבר לפופ הטראשי שהוא. וזה מה שאת עושה מליידי גאגא, וזה די פאתטי, למען האמת. לא אמרתי שאת נותנת משמעות עמוקה לליריקס שלה- אבל את נותנת לה, לשואו שלה ולפוזה שלה, משמעות עמוקה. היא כולה אייקון פופ דפוק, ואת מתעקשת לראות את זה כ'אמנות'. אבל כמו שאמרתי- "מי אני שאעביר ביקורת על האמנות העמוקה והביקורת הסמויה על עולם הפופ השטחי והרדוד שהיא מייצגת בהפוך על הפוך עם הפוזה של הפופ הטראשי שהיא מעבירה כאנטי תזה לעולם אליו היא שייכת." שזה בדיוק מה שכתבת פה במילים אחרות- "ליידי גאגא ממש לא חסר, בהתנהלות שלה, בלגלוג שלה לעולם שהיא חלק ממנו, ואם מבינים חלק מהרפראנסים שלה, למשל. והעובדה שהיא משתמשת באותם המעצבים ובמאי הקליפים (טוב, אחד כזה בינתיים, שלצערנו נפטר אתמול) כמו ביורקי שכולנו כה אוהבים להעריך, ובתכל'ס? עשתה פרובוקציות לא פחות גדולות מאלו של גאגוש (מי אמר ברבור ולא קיבל)." רק שאני הייתי צינית, ואת לוקחת את עצמך, ואותה, ברצינות תהומית. אם כבר יומרנות. צודקת, המעריצים שלה בני ה-12 פשוט לא מבינים את הלגלוג שלה על עולם הפופ הטראשי אליו היא משתייכת. בגלל זה ההבנה שלך את הליריקס המפגרים שלה כל כך הרבה יותר אינטלקטואלית. והבמאים שמפיקים לה את הקליפים שיש ב-MTV, שלא פתחתי ב-10 שנים האחרונות, באמת לא מזיזים לי. וגם הפרובוקציות של ביורק לא.

noosh

New member
את פשוט מתייחסת לזה

בצורה הכי פשטנית ואנטי שקיימת ואת לא רוצה לראות בזה מעבר. סבבה, היה לי את אותו הדיון השבוע בדיוק עם חברה שלי. הנקודה היא, שגאגא היא לא בריטני, ולא משנה איך תסתכלי על זה, כי הן לא מגיעות מאותו המקום, לא פועלות באותו הדרך ולא מציגות את עצמן באותה הצורה. אני חושבת שאת מייחסת לגאגא יותר משמעות משהיא מייחסת לעצמה, מה שאת מפספסת זה, שהיא בעצמה מתייחסת לזה בקלילות ושם רק בשביל הפאן, הטראש והזוהר והיא, בניגוד לבריטני, מודעת לחלוטין לעצמה ולעולם הפאתטי שהיא חלק ממנו, ועל הקו הזה היא משחקת. ושוב, מעולם לא חיפשתי משמעות עמוקה בשיריה. או בה. זה היופי, והכיף בגאגא - גם היא לא מחפשת אותם.

רעוּת

New member
אני לא מייחסת לה שום משמעות

בניגוד לאשים אחרים פה. והיא גם לא מעניינת אותי. בגלל זה אני גם לא אלך ואחקור במה הא שונה מבריטני ומה היא מייצגת בעולם הפופ. זה פשוט לא מעניין, כמו שהיא לא מעניינת והמוזיקה המפגרת שלה לא מעניינת. אז יופי שהיא מודעת לעצמה. המוזיקה שלה עדיין חרא, זה מה שאני טוענת. כל אחד ומה שעושה לו את זה
.

behappy

New member
עזבו אתכן

אלה פשוט השירים הכי מעולים ללימוד אירובי דאנס. חכו חכו שאלמד עריכת מוזיקה. בשיעורים שלי ירקדו את הקלאש, ב-140 BPM

avivs

New member
את רצינית?

כאילו לא ידעת ש: Rah-rah-ah-ah-ah-a"! Roma-roma-mamaa! Ga-ga-ooh-la-la! זה בלטינית?!
תנסי לפתוח מילון עברי-לטיני ואז תביני את המשמעות העמוקה מאחורי המילים|סנוב| אני מחבב את גאגא, מאוד. למרות שבאלבום הראשון שלה יש לא מעט שירים שהם סתם תקועים (ובתור מעריץ של טורי אני לא סובל שירים שסתם תקועים באלבום|אנחת עייפות פולנית|). יהיה מעניין לראות איך היא תתפתח בתור אומן. גם את מדונה פסלו בהתחלה מאוד מהר בתור סתם זמרת פופ צפויה ולא מאתגרת, אבל עם הזמן היא הוציאה כמה יצירות מדהימות כמו, LIKE A PRAYER, EROTICA, RAY OF LIGHT.... בקיצור, גאגא מספיק מעניינת עכשיו בשביל שארצה לראות מה יהיה איתה בעתיד. אני לגמרי רואה אותה מנסה סגנונות שונים של הפקה וביטוי עצמי.

רעוּת

New member
אתה גם אוהב את האלבום כריסטמס של טורי

זה לא אומר דברים טובים מדי על כושר השיפוט שלך
.

טוב תמשיכו לשחק יא קקות ../images/Emo46.gif

Tori Amos: Spring Haze Vs. Panic Ensemble: Spring in My Heart
חחח טוב לא באמת. אפשר להמשיך מלמעלה

Gremshnit

New member
ואם היית מסתכלת למעלה,

היית רואה שזה מה שבחרתי!!!