זאת היתה מחאה רטורית על עצם ההשוואה
G Gremshnit New member 16/2/10 #42 מה, מה פתאום, יוגה מהמם ואם זה היה כל שיר אחר של טורי, אולי הוא גם היה זוכה..
B behappy New member 16/2/10 #43 נראה אתכם על זה../images/Emo46.gif tori- Spark vs pink floyd- shine on you crazy diamond (1)
ר רעוּת New member 16/2/10 #44 spark ../images/Emo46.gif למי יש כוח ל-15 דקות שיר . היית אומרת Vs. אנסטסיה, אז אולי היתה לי דילמה כלשהי spark Vs. this mess were in/ thom york & pj harvey
spark ../images/Emo46.gif למי יש כוח ל-15 דקות שיר . היית אומרת Vs. אנסטסיה, אז אולי היתה לי דילמה כלשהי spark Vs. this mess were in/ thom york & pj harvey
G Gremshnit New member 16/2/10 #45 אמג, אתן מנהלות משחק מקביל...../images/Emo7.gif ורעות. זו השוואה בלתי ניתנת להכרעה. נקודה סוף. |סנובעצובמהורהר|
אמג, אתן מנהלות משחק מקביל...../images/Emo7.gif ורעות. זו השוואה בלתי ניתנת להכרעה. נקודה סוף. |סנובעצובמהורהר|
ר רעוּת New member 16/2/10 #46 אז יופסק טרנד הרומן לאלתר ../images/Emo88.gif וב"טרנד הרומן" אני מתכוונת ללהפוך את "בחירתה של סופי" לתחביב.
אז יופסק טרנד הרומן לאלתר ../images/Emo88.gif וב"טרנד הרומן" אני מתכוונת ללהפוך את "בחירתה של סופי" לתחביב.