סיכום סופ"ששש

gal255

New member
אני צופה בשידורים של יס

למרות שכבר ראיתי את כל העונות בפעם הראשונה שהם שודרו. בסרטים הורדתי את גוד לאק ג'אק, בי מובי, הדייט שתקע אותי, ועוד כמה. והלכתי לראות את מכושפת. ובקשר לפוטושופ אני אעלה יותר מאוחר.

אהה איך לא אמרת שהלכת לראות מכושפת??

אחרי כל החפירות שהיו פה על הסרט
נהנת
אה יופי, כי אני מתכננת ספיישל של האנטומיה והמידע שם על הדמויות זה עד סוף העונה השלישית.. אז יופי

gal255

New member
חח אני נגד ספוילרים

ומכושפת זה אחלה סרט ואחלה פרודיה על סטי הנסיכות הקיטצ'ים והלעיתים מפגרים של דיסני.

happy apple

New member
../images/Emo79.gif"וגם אני נשארתי כמעט אותו דבר..

מאיים ללכת אבל בסוף אני נשאר..."
שיר השבוע : עברי לידר- החברים הישנים שלי וJon Mclaughlin - So Close משרוקדים בנשף בסוף הסרט של מכושפת היה קשה להשיג אותו
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע: ערן תפסיק להשפריץ!" חחחח אני לידיד שלי שבא לשים רוטב על הפיצה שלנו והשפריץ על כולם ובוא נגיד שזה לא נשמע טוב וכולנו התחלנו לצחוק חח משהו טוב שקרה השבוע: התחלתי ללכת למכון כושר ויומלדת לאבא עם המשפחה והיה כיף משהו רע שקרה השבוע : האא ריב עם אמא לא הלכתי לפאב ואנשים מעצבנים , לא יודעת רע התחלתי לחשוב על החיים וזה מפחיד להתבגר... התחדשות השבוע : אין סדרת/תוכנית השבוע : שנות ה70 עונה 5 בויאודי
סרט השבוע : לא ראיתי השבוע ספר השבוע : לא קראתי השבוע מאכל השבוע : ספינ'ג שזה סופגנייה מרוקאית כזאת יאמיי בילוי השבוע : סתם התנחלות אצל ידיד תמונת השבוע : --> מיילוו התוכניות שלי לשבוע הבא : ללכת לפאב? לא יודעת כבר ולעשות את העבודות שנתנו לי לפני השביתה ועד עכשיו לא עשיתי ולחזו לבית ספר
סיכום השבוע במילה אחת: מוזר סיכום השבוע באייקון אחד , אם אתם מוצאים משהו מתאים: לא מצאתי משהו מתאים אבל גם
וגם

ליאל44

New member
עונה

שיר השבוע- ''הכוכבים עווירים'' פאריס ''גימי מור'' בריטני וזהו. יציאת/אמרת/ציטוט השבוע- אין. משהו טוב שקרה השבוע- חנוכה משהו רע שקרה השבוע- גילתי שיכול להיות שחוזרים לביה''ס שבוע הבא. התחדשות השבוע-אין סדרת/תוכנית השבוע- ''עקרות בית נואשות'' סרט השבוע- אין ספר השבוע- ''עולמה של רמונה'' וספר חדש מדמי חנוכה אני יקנה. מאכל השבוע- ספגטי. בילוי השבוע- אין. תמונת השבוע התוכניות שלי לשבוע הבא- להיות בבית עם האחים וזהו. סיכום השבוע במילה אחת- מושלם סיכום השבוע באייקון אחד , אם אתם מוצאים משהו מתאים-

|שלי|../images/Emo26.gif../images/Emo183.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע
Apologize - TIMBALAND
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע
"מה קורה? הכול דבש מה איתך?"
חח עזבו בדיחה אישית
משהו טוב שקרה השבוע
חופששש
משהו רע שקרה השבוע
יום הורים
התחדשות השבוע
עשיתי פוני בובה